Ufo Göreniniz Oldu mu?
Belli bir zaman önce ,akşam vakti yıldızları seyrederken beyaz parlak bir cismin kayarcasına gittiğini ve sonunda da kaybolduğunu görmüştüm.
Halk arasında "yıldız kayması" olarak bilinen meteor veya göktaşı olabileceğini düşündüm.
Fakat birkaç gün sonra tekrar aynı saatlerde bu beyaz parlak cismi yeniden gördüm ,gene çok hızlı bir şekilde hareket ediyordu ve sonunda gözden kayboldu ,hala göktaşı olabileceğini düşünüyordum.
Ama daha sonraları bu cismi sık sık görmeye başladım ,üstelik bu gördüklerimde yön değiştiriyordu ,doğudan batıya kayarken batıdan doğuya doğru kaymaya başlamıştı.Bir doğuya doğru bir batıya doğru kayıyordu.
En son olarak dün akşam gene aynı saatlerde gördüm ,üstelik çok daha uzun süreli kaldı gökyüzünde.
Bu sırada yan komşum da balkonda oturuyordu ve ona gösterdim.Gayet sakin bir tavırla bana ,çok uzun zamandır bu cismi gördüğünü ve "herhalde izleniyoruz" demesi benim de göktaşı olarak düşündüğüm cisme bakış açımı değiştirdi.Yani dünya dışı varlıkların (uzaylılar) ufo ile gözlem yaptıklarını düşünmeye başladım.
Ben bu konuları zamanında çok araştıran biri olarak NASA nın bu konu ile görüşlerini de okumuştum.Ve NASA nın bu konuda ki görüşü ,ufo gözlemlenememiştir ,dolayısıyla bu gerçek değildir.
Ama diğer taraftan da dünya genelinde özel çalışan Ufo Araştırma Merkezleri nin bilgilerini okuduğum zaman NASA nın tam tersi bir savunmaları vardı.
Örneğin ,Türkiye de Haktan Akdoğan yönetmeliğinde olan Sirius Uzay Araştırma Merkezi bunlardan sadece bir tanesi.Haktan Akdoğan ,NASA nın elinde bu konu ile ilgili birçok belge ve kanıt olmasına rağmen bunları halktan gizlediklerine dair bir açıklaması var.
Sizlerden bu konu hakkında yardım istiyorum ,gerçekten gördüğüm ufo muydu? Yoksa yanılıyor muyum? Göreniniz oldu mu?
Çünkü ben uzayda yolculuk yapmanın ne kadar zor olduğunu evreni araştırdıktan sonra anlamış biri olarak ,ufo ya pek inanmıyordum.
Şimdiden teşekkürle
|