Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 02-09-2006, 17:45
K.C. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
K.C. K.C. isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Cariye hukuku

Cevat'ın BEN-U MUSTALIK GAZASI topiki Cariye hukukunun tartışmasına dönüştüğünden bazı mesajları ayırmak ve Cariyelerle ilgili görüşlere burada devam etmek daha uygun olur diye düşündüm.
Cariyelerle ilgili bir topikimiz vardı ancak, bu mesajları oraya yönlendirecek kadar yetenekli olmadığım için ayrı bir başlık açmak zorunda kaldım.
K.C.

semerkant demiş ki: siz sadece ve sadece gerçekleri görmek istemiyorsunuz.işnize geldidiği gibi anlamak ve bununla hüküm sürmek istiyorsunuz.1 ZİNA yapmak islamda enbüyük günahtır.buradaki hadistede buyrun tabi gidin yapın
denilmemiştir.azl kelimesine açıklık getirilmiştir. unutmayın
zina tüm dinlerde haram kılınmştır.ve cezası çok büyüktür.

İyi de kimse o hadiste Muhammet'in zina yapmaya izin verdiğinden bahsetmiyor ki. Sahabenin yaptığı da zina değil zaten. Cariyeler onların mallarıdır. İstedikleri gibi tasarruf ederler. Onlarla cinsel birleşme yapmaları da onlara helaldir zina değildir.
de..
konu o cariyeler cinsel birleşmeyi istiyor muydu?
Kendilerine gece baskını yapıp, eşlerini babalarını öldüren, evlerini yakıp yıkan, kendilerini esir alıp bilahare pazarda satacak olan İslam ordusunun cengaverleriyle ilişkiye girmeyi çok mu arzuluyorlardı acaba?

Belki onlar da diğer hadisleri bildiklerinden Müslüman erlere 'he' dediler. Yoksa melekler sabaha kadar lanet okurdu onlara. Cennet kokusundan nasipsiz kalırlardı...

YILDIZLAR ATEŞ BÖCEĞİ SANILMAKTAN KORKMAZLAR

http://kadinislamadalet.blogcu.com/

Önerilen Siteler