biraz da bu tarafa:)
aşağı taraftaki forum başlıkları hakettiği değeri almıyor sanırım..bu yazıyı islam kategorisine yazmak isterdim ama içerik uygun değil..umarım ilgi görür..
neye neden güveneceğiz?
konu başlığı bu..
bir forumdaş bana kur anda bir kelimenin eksik olduğunu söyledi..şimdi ben arapça mı öğreneceğim..yoksa bu konuda yazıp çizenlere mi kulak vereceğim ..gönül ister ki arapça öğrenelim ve en doğrusunu bilelim..eğer yazıp çizenlere bakacaksak..hangisine neden ..nasıl güvenelim..?
evrim hakkında hangi kaynağa bakacağım..kaynaklar şüphe uyandırıyorsa ben şimdi ikinci bir fakulte mi okuyacağım..gönül isterki biyoloji okuyalım ..en doğrusunu bilelim..
ben şimdi fosiller için hangi kaynağa şahısa hangi fotoğrafa güveneceğim...gönül ister ki arkeolji okuyalım en doğrusunu bilelim..
ben şimdi evren hakkında coğrafya mı okumalıym..sosyal koşullar için sosyoloji..tarih için hepsinin okuluna mı gitmeliyim..hangi kaynağa neden nasıl güvenmeliyim..
günümüzde adam akıllı bilgiye ulaşmak ..sizce zor mu kolay mı..ben ce imkansız..ya okuluna gideceksin ..ya da gideceksin..
sizin kestime bir yolunuz var mı..siz neye neden nasıl güveniyorsunuz..ve bilgi ihtiyacınızı nerden karşılıyorsunuz..
saygılar..
İnSAN AŞILMASı GeREKeN BiR ŞeYdİR..
|