'Sanal Sazanlar'ın göç yolları...
İslamcı abimizin siteye katılımıyla,sitede esen bilimsellik rüzgarına kapılıp fena şekilde cereyanda kaldım.istedimki bu çorbada benimde sineğim..şey yani tuzum olsun
25 yıllık araştırma yapacaktım ama yaş 21 olduğu için ancak 21 yıllık bi araştırma sonrası,sanal sazanların sanal ortamdaki göç yollarıyla ilgili bilimsel bi belgesel yazı hazırlamaya karar verdim.bu çalışmayı hazırlamamda bana esin kaynağı olan(onlar kendini biliyo)tüm bilimsel göçebe abilerime teşekkürü bi borç bilirim.
BELGESEL BELGESEL BELGESEL BELGESEL BELGESEL BELGESEL BELGESEL BELGESEL BELGESEL
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *SANAL SAZANLARIN GÖÇ YOLLARI
*Bilimsel adıyla sanalituıs sazzanuss olan bu canlılar,genellikle cami önleri,imamhatipler,mahalle kahveleri gibi bölgelerde yaşar.zemzem suyu ve hurmayla beslenen,genelde iyi huylu olan sazzanusslar. harun ,ömer gibi bilgelerin ''yiyin garii'' demeleriyle,yetişkin birer sazzanuss olduklarının farkına varıp,derin sulara açılmaya başlarlar.genelde dinsiz ve ateistlerin bulundukları sitelere gidip teblig yapmak için google dan yola çıkarlar,göç yollarının üstünde bulunan T.D sitesi ilk uğrak yerleri olur,birsüre bu sularda teblig ve bilimsel çalışmalar yapan sazzanuss lar,kimsenin kendilerini ciddiye almadığını hatta hafiften hafiften kafa yapıldığını fark ettiklerindeyse,büyük bilim adamı muhammedin bi teorisinde de buyurduğu''Şeytan ezan sesini duyunca duyamıyacağı yere kadar yellene yellene kaçar''sözünü doğrular bi şekilde tekrar geldikleri ,h.y ö.ç gibi kaynakların bulunduğu sitelerine geri dönerler.
*Normal sazanların göç edip yumurtalarını bıraktığını ve döndüğünü bilen bilim çevreleri ise.sanal sazanların göç edip kıt olan akıllarınıda bırakıp dönmelerine hala anlam verememektedir.
*
*Bu değerli çalışmada *katkıları bulunan
*suların birbirine karışmadığını sümerlerin *muhammedden 4000 yıl önce bildiklerini öğrenince ''ben sümer oldum'' diye açıklama yapan kaptan custoya
*Sitemizin ziyaretçi sayısını arttırdıkları için sayın H.Y VE Ö.Ç ye
*İnsanların bilim sevgilerini arttıran. yazdığı kitapla bilimi herkesin anlıyabileceği bir hale getiren bilim insanı muhammede
*sevgili balıkçı dostlarımıza *kucak dolusu teşekkürler
*KAYNAKLAR.
*çarls vundeba (balkabağının gölgede kalan yanı)1997 baskısı( bu abide bal kabağını inceledikten sonra müslüman olmuştur.alakasını hala kendiside anlıyamamıştır.)
*elizabet dremvaver ( arkeolog. yaptığı kazılarda çorbaya batırılmış sinek fosilini bulmuş,muhammed dehadır demiştir)
*benjamin börk (tarihçi,sosyalog islamı araştırmış islam konusunda çeşitli makaleler yazmış,şimdi oslo yakınlarında bi akıl hastanesinde tedavi görüyo)
|