Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 20-07-2012, 17:13
kurtulusislamda kurtulusislamda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Sayokan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Edip Yüksel'in cevabı dahi bu dine inanların ne kadar iki yüzlü , ibadetleri yapanların ne kadar içten olmadığıını gösteriyor ( sözüm tüm müslümanlara değil ama geneli budur).
Dün bir parka koşuya gitmiştim,baya bi 10-15 türbanlı genç kız vardı birlikte heralde cemaat falan getirmiş zaten birkaç adama hocam falan diyorlardı neyse.Barfiks , mekik hareketlerini uygulamak için onların bulunduğu alana gittim,orda kendilerince bir şey yapmaya çalışıyorlardı ben gelince tabi 2-3 metre uzaklaştılar.Konuşmalarından bir kaçını duydum birisi ben sabah 5-6 da uyurum sonrada akşam kalkar iftarımı açarım diyordu.
Türkiye'de yazın kendi okul arkadaşlarımda aynı taktiği uyguluyor aç olarak açlığı hissetmeleri gereken saatte uyuyorlar , uyandıklarında yemek yiyorlar

İzlanda'da benzer çözümü bulmuş 12 saat uyusunlar 8 saat oruç tutsun diyorlar işte.Bu ibadette bir gram içtenlik, samimiyet var mı?
...oruclu iken uyamakta ibadettir,ne güzel çözüm bulmuşlar,ne yani uyuyorlar diye oruclarımı sahih olmayacak )..kişilerin içinden gecen gizli olanları sen nerden bileceksin,samimimi deilmi
edip yükseli dinledim,şarlatanın önde gideni,konuşmasıbile değişik,sanırım EDIT
oruc sadece,yememek,içmemekle ibaret deildir
gözlerinle,kulağınla,dilinle,elinle,belinle oruc tutacaksın
bbbbyyy

insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir

Konu Neva tarafından (21-07-2012 Saat 11:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kullandiginiz usluba dikkat lutfen.

Önerilen Siteler