Richard Dawkins'i okuduktan sonra youtube'ta bu videoyu izlemiştim, büyük ihtimal paylaşılmıştır burada ama hatırlatayım dedim, zaten adnan oktar denilen zatı muhteremi çoğu müslümanda şarlatan olarak kabul eder ama inananı çoktur, 3 4 sene evvel kendisinin ne mal-u muhterem olduğunu söyleyenler hakkında müritleri onlara karşı bir sürü site açmıştı, o sitelerde aklınıza gelemyecek ithamlar hepsi sex ile ilgi ne yazılar neler neler,o grup yapardı yok lakabı buydu,hastalıklıydı,herkesle ilişkiye girerdi falan ne yazılar,bulamadım şimdi esamesi yok hiçbirinin neyse, ingilizce bilmeyen arkadaşlara kolayklık olsun, Richard abimiz konuya Camel toe ile giriyor (onuda google abiye sorun) sonra bastırdıgı binlerce kitabın parasının yaklasık yarım mılyon pound olduğu,asıl matrak değişmedi dediği balıkların,canlıların,aslında bir yem olduğunu ve üstünde hala iğnesi bile olduğunu görün,bu adam seyh kıbrısi ve cübbeli ile iyiydi bi aralar )
Cübbeli dedim de eve girerken bi kertenkele gördüm bir tekme 200 sevabım var gece gece )