Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dinlerden Özgürlük > Özgür Düşünce Platformu > Dinsel İnançlardan Nasıl Kurtuldum?

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 28-08-2012, 13:41
kurtulusislamda kurtulusislamda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Denetimdeki Üye

Olimpiyat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kurtuluış islamda
hakaret için demiyorum.
Ciddi soruyorum

Hayatında hiç kitap okudun mu?

Arabistandaki çöl bedevileri bile senden daha mantıklı şeyler yazar ve konuşur eminim..

Üzülüyorum sizler için, dünyada bir ot nasıl yaşayıp gidiyorsa ve yaşananlardan habersizce; sizler de boşu boşuna elde etmiş olduğunuz ömrü, hayatı anlamadan ıvır zıvır şeylerle harap ediyorsunuz.
yok canım ben hiç hayatımda kitap okumadım,ilkokulada gitmedim,öyleki zır cahilim,kelimeler kifayetsiz kalır cahilliğimle
Bırak ben yoz kalayım,cahil kalayım neme lazım belki aklımı kullanır (sizler gibi)ateyist olurum,aman diyeyim ha,ben cuhela sınıfına dahil olayım.

insan ateist olmayı görsün içeriden adeta kendini yöneten başka bir irade olduğunu farkeder. O irade kişinin aklına Allah ile ilgili ipucları gelse hemen devreye girer ve esir edilmis o kişiyi kendi istikametine cevirir. Ateist mantığı yoktur.Herşey tesadüfün işidir

Önerilen Siteler