Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 28-11-2004, 23:57
Ebu Leheb Ebu Leheb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Evrim Teorisini Din Adamlarından Öğrenenlerin Hali : )

Darwin ve evrim konusunda çok yanlış şeyler söyleyen ve açıkça Adnan Hoca''nın dayanksız laflar etkilendiği belli olan bir üyeye Charles Darwin''in "türlerin kökeni" adlı kitabını okumasını ve darwinin teorisini adnan hoca yerine, doğrudan bu teorinin teorisyeni olan Darwinin''den öğrenmesini tavsiye ettimde aldığım cevap şu oldu:

"HarunYahya’nın kitaplarını okumayı kötü bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Aksine özellikle bu konuda son derece iyi bilgiler var. Mesela Darwin’in Hacı’nın ve senin hararetle okunmasını tavsiye ettiği kitabının ilk baskısında, “balinaların denize düşen ayıların evrilmesiyle” meydana geldiğini iddia etmesini oradan öğrendim. Bu örnek Darwin’in evrime nasıl baktığını çok güzel gösteriyor. Ayrıca Darwin’in insan ırklarının da evrildiğini ve Türk ırkının zamanla yaşam mücadelesine yenik düşüp yok olacağını iddiasını da oradan okuyup öğrendim. Bunlar bence son derece güzel bir bilgiler. Siz bu düşüncelere katılıyor musunuz? Ayrıca ben evrimci argümanları da takip eden bir insanım."
"darwinizm dini", darwinizm saçmalığı", "darwinizm yalanı" gibi ifadelerle, şu an için bilim tarafından kabul görmüş olan evrim teorisini yalanlarla çürütmeye çalışan bu adam daha bilimsel bir teori ile ilahi bir dini bile ayırmaktan aciz. Tamamiyle yalanlara ve çarpıtmalarla evrim teorisini saldırılıyor ve bazı "düşünmeden inanan" saf insanlar da bundan etkileniyor!

Gördüğünüz gibi evrim teorisini darwinden veya bilimsel bir kitaptan öğrenmek yerine adnan hoca gibi bir din adamından öğrenmeye çalışan birisi nasıl komik durumlara düşüyor! Neymiş ayılar denize düşmüş ve balina olmuş! Hahahah! Buna değil darwin, ilkokul çocukları bile inanmaz! Aynı masal gibi! Darwinin böyle bir teorisi olduğunu iddia etmek ise daha büyük bir komikliktir!

Eğer dininiz Tanrı tarafından gönderilseydi mükemmel olurdu ve bizler bu kadar fazla çelişki bulamazdık ve sizler de bu çelişkileri savunmak zorunda kalmazdınız.

Konu AhbAp tarafından (17-01-2010 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.

Önerilen Siteler