Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08-11-2006, 22:57
Üye Değil

Standart Re: Ban veya Disiplin Cezası Alan Üyelerimiz

Psikokemoterapi'ye Cem tarafından 8.11.2006 tarihinde verilmiş olan ceza, yönetim kurulumuz tarafından da görüşülmüştür. Bu konuda aşağıdaki kararı aldık.

1. Kendi göndermiş olduğu ancak, diğer tüm yazılar gibi siteye ait olan iletileri forum yöneticisi yetkisini kötüye kullanarak silmiş olmasından dolayı verilmiş olan ceza oy birliği ile kabul edilmiştir.

2. Ceza bitiminde yönetim kurulundan bir üyeye özür mesajı göndermesi isteğini ise; Söz konusu eylemin, tüm site katılımcılarını ilgilendiren bir konu olması nedeni ile, tüm katılımcılardan özür dilemesi gerektiğine ancak bu kararın tamamen kendi içinden geldiği için tüm siteye olan saygısından ötürü yapmasını gerektiği ve içinde zorlama bulunmaması gerektiğini düşündüğümüz için yaptırım uygulanmamasına karar verdik.

3. Adı geçen eylemin gerçekleştiği zaman herhangi bir yaptırıma gidilmemesi ve bu konuda pasif kalınması nedeni ile, site yönetimimiz de katılımcılarımıza karşı sorumludur. Bu sorumluluğu kabul ediyor ve özellikle emekleri, zamanları bu eylem sonucunda anlamsızlaşan arkadaşlarımızdan yönetim kurulu olarak özür diliyoruz. Benzeri olayların olmaması için daha dikkatli ve sorumlu davranacağımızı bildiririz.

Turan Dursun Sitesi
Yönetim Kurulu

Önerilen Siteler