dun aksam beyaz tv de melih gokcekin konusmalarini dinlediniz mi bilmiyorum ama adam gercekten acinacak halde (umarim hakaret diye dusunulmez ben psikolojik acidan diyorum)... kendisini komplo teorilerine o kadar kaptirmis ki... ama cok tehlikeli... hem de cok cok tehlikeli
http://eksisozluk.com/14-haziran-201...i--3879250?p=1
1- ankara gibi bir sehrin belediye baskani... gercekten ankaralilar icin uzuldum. eger bu zat sehri bu komplolar duzeyinde sozde internetten sans eseri allahin bir lutfu olarak (!) buldugunu iddia eden filmlerden aldigi bilgilerle yonetiyorsa vay halimize.... bu zat hayal dunyasinda herseyin bir altsenaryosu var zihniyetiyle bir baskentin yonetimindeyse ona bir proje goturmek vs de mumkun degil...cok yazik
2- basbakana cok yakin... diyordum ki neden rte bu kadar dis gucler, illegaller ve cehape deyip duruyor herseyde bunlari sucluyor... iste cevabi bu .. melih gokcek gibi tipler var etrafinda ve rte yi inandiriyorlar... ilk gunlerdeki rte nin tutumu tamamen bence bu adam gibi dusunenler belirlemis
acil rte nin etrafinda varsa makul birileri bu adama karsi basbakani uyarmalilar... bu adam cok ama cok tehlikeli