Hipokondriak!!?
Evet, hipokondriak, bahsettiğim şey Zakkumun güzel tınısı değil, son 1 ayda içine düştüğüm ve düşmanıma bile dilemediğim içinden çıkılması, amerikanın ırak'tan çıkmasından daha zor bir hastalık..
İnançlı biri iken tanıştığım,herbir ateiste sözüm ona haddini bildirmek amacıyla üye olduğum bu site.. Uzatmadan, gördümki adamların haklı sebepleri var, derken hakvermeye, derken başta eleştirdiğim kızdığım adamlarla aynı düşüncede olmaya başladım.. Ve sonunda bende kendimi bir ateist gibi hissetmeye, rahat, beynimdeki baskı ve bağlılık duygusunu yenmeye ve kuş gibi hafiflemeye başladım...
Ama bu çok uzun sürmedi..(Rahatlığım) son bir yıldır, ateizmi benimsemişken, birden ölüm ile ilgili araştırmalar, korku ve düşünceler sardı beni.. Ve bu ölüm korkusunu hergün ölürcesine yaşamaya başladım, ama istisnasız hergün.. Ama ama bir sorun vardı, ben ölümü ilk kez duymuyorum ki.. Çok geçmeden anladım ki, ben ölmekten değil, yok olmaktan korkuyorum... Herşey bundan sonra başladı.. Önce yıllarca eşeklik edip( evli olduğum halde), cinsel birlikteliklerim aklıma geldi.. Ya AİDS olduysam? Ölümüm aidstenmi olacak, hiç bir belirti yokken gittim HIV testi oldum, negatif.. İnanmadım kesin bende HIV olmalıydı.. Sonra tekrar tekrar tekrar derken 9 kez elisa testi oldum sonuç negatifti...benli bu yaşa kadar kan aldırmamış, iğneden delicesine korkan ben..
Doktorlarla kavga ediyordum, yanlış bakıyorsunuz diye.. Neyse onu atlattım, bir yakınım kanserden ölmüştü, onu düşünmeye başladım, daha 39 yaşında ölmüştü mide kanseriydi.. Şimdi neredeydi, yokmu olmuştu yani.. Bu beni deli ediyordu, sonra dayımın kızıydı bendede mide kanseri olabilirdi, hem belirtide vermiyordu bu sinsi hastalık, endoskopi olmalıydım, hatta kolonpskopi, hem gittikçe zayıflıyordum çökmüş ve bitkindim, işimi kaybetmek üzereydim, ama bu umrumda değildi... Kafamda bir şey olacak ben öleceğim ve yok olacağım.. Bu arada bende HIV yoksa HPV ( diğer cinsel yolla bulaşan hastalık) kesin olmalıydı düşünceside hala var.. Tabi bu arada, google amca elimden hiç düşmüyor araştırıyorum.. ve bu HPV virüsünün sünnetli erkeklerde bulaşının %40-50 oranında daha az riskli olduğunu öğreniyorum prof. lardan..
Sadede gelelim, ben bunlarla boğuşurken hastanelerde kendimi, doktorların yönlendirmesi ile psikiatride buluyorum.. Dr. Hanım bana HİPOKONDRİAK teşhisi koyuyor...
Şimdi bu durum, teist olmaktan yada ateist olmaktan daha zor bir durum..bunu çok iyi anlıyorum... Şimdi mi daha iyiyim, inanç durumum mu? Sormayın bende bilmiyorum...bilemiyorum....tek isteğim, bir tanrının olması.. ve yok olmamak..
|