Lafla yürüyen Peynir Gemisi...
Çayırın,çimenin yeşilini
* * * * * * * * * *Denizin tuzunu,yosununu
* * * * * * * * * *göğün nemini getirdim.
* * * * * * * * * * * * * * * * *Birde selam getirdim sana.
* * * * * * * * * * * * * * * * *Sımsıcak kucak dolusu.
* * * *
* * * * *Merhaba! merhaba güzel insanlar.
* * * * *Soro abimin kullandığı kamyon,susurcuk civarında { susurluk değil} Doğan görünümlü bir Şahin'e çarpmış
çarpılan aracın içinden çeşitli suçlardan aranan ancak bir türlü ele geçirilemeyen Psiko abi ve yöneticiler çıkmış
yöneticiler ''Tam bizde suçluyu yakalamış ceza verecektik''filan deyip durumu kurtarmaya çalışmış susurcuk
skandalı patlamıştı.
* * * * Yukardaki gelişmelerden sonra bunun bi skandal olduğunu bu nedenle bir hafta yazı yazmayıp bunu protesto
edeceğimi söylemiştim.Cem abi '' Yazı yazan yerlerin tutulurda bi daha hiç yazamazsın inşallah'' diye beddua etmiş
olmalı ki uzunca bi süre yazı yazamadım,Sitedende ayrı kalmak zorunda kaldım.biliyorum, esasında suç benim
ben büyük sözü dinlemedim.Merwe ablam İbraam tatlıses edasıyla ''Allah cezanı verecek'' demişti.verdi de.
ceza verme,Adamın başına Ebabil kuşlarını musallat etme gibi konularda ihtisas
sahibi Tanrı Merwe ablamın sözlerini ihbar kabul edip,koçanı eline almış,''2,3 ay işsiz kalıp sürüm sürüm
sürünsün inşallah''yazılı ceza makbuzunu yürürlüğe koymuştu hemen.
* * * * *Artık cezalarım bitti yine site'me ve sizlere kavuştum,nasılda özlemişim yahu,burnumda tüttünüz.
bundan sonra alakasız yazılarımı bu topicte yazıcam,uzun süre adını ne koysam diye düşündüm önce
''İncir çekirdeği'' diye düşünmüştüm.Lafla doldurup ''incir çekirdeğinden dolma'' yapmak gelmişti içimden.
sonra ''Lafla peynir gemisi yürümez''diyenlere inat.''Lafla yürüyen PEYNİR GEMİSİ'' yapmak fikri hoş geldi bana.
Evet lafla yürüyen bi peynir gemisi yaptım ve lafla yürütmeye çalışıcam,ölçüyü kaçırmadan,seviyeyi çokta
düşürmeden.Mizaha endeksliycez bu topic'i hayatı pek öyle ciddiye almıycaz,tamamende laylaylom olmuycaz.
.................................................. .............................................
* * * * *Allahla,Peygamberle,Kitapla hiç işim olmazdı,aklımın kenar mahallelerinden bile geçmezdi bu konular
lakin bi gün bu siteye takıldım ''Dinlerden özgürlük''dediler iyi bizde dinlerden özgür olalım dedim,şimdi Allahla
yatıyor,Peygamberle kalkıyorum.anlamadımki nası özgürlükse bu,sabah akşam allah,kitap,peygamber düşünen
dinlerden özgür bi insan oldum.Yav Müslümanım *diyen adam benim kadar Kuran okumuyodur,Allahı düşünmüyodur be!
kaçtane müslüman benim bildiğim kadar muhammedin hayatını biliyoki! Yav bu nasıl dinlerden özgürlüktür
ulemaya döndük be!! * yani bu durumlardan ara ara sıyrılmakta fayda var diye düşünüyorum adamlar jet skilerle fink atıp
bizim aldığımız kadar ciddiye almazken islamı,bizler müridi olmayan mürşitlere döndük valla.Ne o!? *Dinlerden Özgürüz.!
.................................................. ................................................
* * * * Her neyse,biz yinede Özgürlüğümüzün tadını çıkaralım.Dinin içinde yer etmiş mizahi unsurları hafiften dokundurarak
gerçeklerden sapmadan gözler önüne serelim,Dileyen gülsün,dileyen düşünsün,dileyende küplere binip köpürsün.Sonuçta
bu bir PEYNİR GEMİSİ ve lafla yürüyor.Yeniden yürek dolusu sevgiler herkese MERHABA.
|