Bu siteye ve ateist arkadaşlara minnettarım..
İsmim Murat, tabiri caizse eşşşek kadar adamım 37 yaşında.. Üniversite bitirmiş cahil bir adamım aslında..Daha öncede bu bölüme yazdım dinden kurtuldum diye, meğer her babayiğidin harcı değilmiş ateist olmak bakıldığında..
İnanmadığımı beynime söylediğimde, kendi halinde okumuş cahil bir adamken psikolojik manyak oldum birden bire.. Buradaki tüm ateist arkadaşlar, çok ağır bilgili araştıran sorgulayan gençler pırıl pırıl, hiç birinize verecek cevabımda yok, sorulara cevapta bulamadım.. Ama inanmamaları konusunda çokta kuvvetli nedenleri olduğunu gördüm hepsinin.. Bütün bunlara rağmen yapamadım.. Müslüman gibide yaşayamıyorum ateist gibide.. Kuranı kerimin cezası mı beni caydıran derseniz tek emin olduğum o ki, koca bir hayır.. Zayıf, bilgisiz, kuvvetsizde bir adamım demekki ben.. Hepsi bu..Şimdi ise dahada mutsuzum, dahada bir sevmiyorum kendimi...
Bu kadar aciz birisinin söylemleri nekar etkili olur bilmiyorum ama.. Siz siz olun neye kime nasıl inanıyorsanız inanın.. Sadece ve sadece iyi yaşayın..Sağlıcakla kalın..
|