Abd Tayyip ve Fetö birlikteler
Başlıktan anlaşılacağı gibi Abd, Tayyip ve Feto halen birlikte olduklarını düşünüyorum.
Gerçi sevgili spartacus bu görüşüme katılmıyor ama gelişmeler beni hep bu yönde düşündürüyor.
Fetö darbesi diye adlandırılan darbe bana göre yine bu üçlünün danışıklı dövüşü üzerine yapılmış çok sinsi bir plandır.
Tayyip bir taraftan Bop planından kopmuş gibi görünüyor ama diğer yandanda Bop'un bütün projelerini uygulamaya devam ediyor.
Bop projesine göre bu ülke bölünecek ve islamlaştırılacak.
Bugünkü Ohal planı, Fetocu olmayanların da işsiz bırakılması-içeri atılması, yaşamın her yerinde Işid ve diğer yobazların sözlü ve fiziki saldırıları, muhaliflerin çeşitli şekilde etkisiz hale getirilmesi Bop projesinin bir parçasıdır.
Feto ve Tayyib'in varlığı bu proje ekseninde oluşmuştur.
Her ikisinin de bu projenin dışına çıkan en küçük bir davranışları olmamıştır.
Zaten öyle bir şey olsa dahi Abd bugüne kadar bir çok insanı sessiz şekilde öldürdüğü gibi aynısını Tayyib'e de yapardı, kaldı ki söz konusu darbe bizzat Abd'nin projesine hizmet etmiş ardından aynı projeye uygun olarak Ohal ve yobaz baskılar gelmiştir.
Buna ragmen Feto darbesi Tayyib'e yapıldı iddiası geçersizdir.
Kaldı ki, öyle olsa dahi bahsettiğim gibi Bop projesi en yoğun şekilde uygulanmakta devam etmektedir.
Bu anlamda darbenin Tayyib'e yapıldı iddiası yutturmacadan başka bir anlamı yoktur.
Bu görüşümü çürütecek nitelikte bir kaynaga rastlamadım, yine de eleştiriye açığım...
|