Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun > Turan Dursun

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15-06-2005, 01:35
Sinoplu_Hacker Sinoplu_Hacker isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Atamız doğrudur ezanı bir yerde okutmuş fakat yanındaki adam(yardımcısı) nasıl olmuş paşam diye sorunca Ata m yok bencede hiç güzel olmadı demiş, birde çanakkalede vaazı var da ancak bence bunlar cokta önemli degil ben ata nın yaptıgı şeylerden bahsetmiyorum bu ülkeyi kurtaran ve yurtsever dedigin insanların fikirlerine neden saygı duyulmadıgıdır dedigin gibi tek bir kesimin isteklerinin göz önüne alınması ne kadar demokratik kesinlikle tartışılır. sen bunların haklılıgından nasıl bahseder ve diger insanları hor görebilirsin. bu hiç bir insanlık sistemine sıgmaz anarşizm faşizm ve birkaç sistem hariç ayrıca laik olmak din ve devlet işlerini ayırdıgı gibi dini yaşamayı kısıtlamaz ancak türkiyede devletin ve yasaların din ve vicdan hürriyeti üstünde baskısı var .
demokrasi türbanla yıkılmaz yada olmaz önemli sorunşu insanları ne istedigi gercek demokrasimi ....
herkeste kendi oldugu grubu önplana cıkarma digerini taşlama sevdası var bu ülkede yasayan herkesin birbirini kabullenmesi lazım yoksa grup ve aynı düşüncelerin etrafıda kümelenmelere demokrasi değil anrşizm denir bilmiyorum sen ne dersin dedigim gibi sorun herkesin kendine demokrasi istemsi ve başkalrını görmezden gelmesi ve bununda sistemleşmiş olmasıdır......

Önerilen Siteler