Re: Atatürke Hakaret Edenlere
Ben sadece affınıza sığınarak ve gönlümden ne geliyorsa hürce şunu söylemek istiyorum:Kim olursa olsun ister inanç sahibi ister inaçsız bir gerçek var ki o da Türkiye(Anadolu) gerçeği...
Bu ülke alevisi sünnisi Türkü ve Kürdü ile bina edildi.Tüm emperyal güçlerin ve Hasta adamın reddine karşın.Bunu bu güzel gerçeği ise örgütleyen adamların başında M.Kemal Atatürk vardı.
İnancıyla inançsızlığı ile önemli olan onun o dinmez engin çabası ve mücadelesi ulus olduğumuz bilincini yüceltmesi.19 mayıs 1919 da 9, Ordu müfettişi olarak samsuna gitmesi havza genelgesi ile başlayan kıvılcım ve nihayet 29 ekim...
Eğer bu ülkede hürce düşünebiliyosak ya da ibadetlerimizi(musevi,hristiyan,müslüman,diğerleri ) yapabiliyosak bunun eseri şüphesiz ki Atatürktür.Onun çabası ve üstün mücadelesidir.Bunun aksini kimse iddia edemez.Varsa buyurun tartışalım.
O tüm yaptıklarını gençliğe bıraktı Atatürkçü milliyet anlayışını öğretti tüm dünyaya.''Yurtta sulh cihanda sulh'' dedi.İsteği sadece huzurdu ... evet huzur...Ne olur tekrar affınıza sığınıyorum ve huzurumuzu bozmayın diyorum.İster inançlı ister inançsız olan arkadaşlarıma bunlar...
HUZUR İÇİNDE UYU ATAM...
|