Çalışıyorum olmuyor, yazıyorum çiziyorum yetmiyor!
Bu başlığı açmamdaki sebebi artık bu dinci yobaz nankör şeriatçı gerici takkiyeci satılık insanlardan bıktığım içindir.
kaç yıldır tanıyanınız var mı yok mu bilmiyorum ama binlerce yazı yazdım...
onlarca site yaptım...
kendime yapmadım bunu ben! diğer insanlara yaptım!
ama olmuyor kardeşim! bu namertlerle ne kadar boğuşsam da hep yalnız kalıyorum! kaç zamandır herkese ne kadar site yapabilirsen ne kadar forum açabilirsen aç diyorum!
niye?
keyfime mi söylüyorum bunu?
google'a girin bakalım laik yazın Atatürk yazın evrim ateizm materyalizm Cumhuriyet yazın bakalımm hangi siteler çıkıyor karşınıza???
adam olabildiğine islam devleti yaratmaya çalışıyor! alabildiğine Atatürk'ü karalamaya çalışıyor!
sen ne yapıyorsun arkadaş?
ben sana site yap yada bi çalışma yap diyorum sen yapmıyorsun...
e madem öyle bizden olanların sitelerine girde dincilerin kini alt etsin... tıklayabildiğin kadar tıkla! gel sitelerimizde yer verelim!
site yapmak için para veremiyoruz! olsun ücretsiz siteler var...
site yapmasını bilmiyoruz.. yahu teknoloji çağındayız! üstün bir şekilde sana ileri düzeyde bir site yap demiyoruz ki! al bir sürü hazır site sunucuları var! al bir blog sayfası en azından! yaz oraya üç beş bişey!
destek mi istiyorsun? ben yıllardır ne diye didiniyorum? meydanı bu yobazlara bırakmayın diyorum!
iyi de benim de bir sınırım var ya!
madem ateistsin! madem din devletine karşısın mücadele et!
edemiyorsan söyle yardım edelim! edemiyorsan sen bize ulaş sen bize yardım et biz güçlenelim!
ne bu bu kadar ya?
işte buyrun Atatürk'ü TSK'yı Laik Cumhuriyet'i karalayan hemde hiç korkmadan yıkmaya çalışanlar açıkça çalışıyorlar...
SEN NİYE DURUYORSUN?
NE ZAMAN UYANACAKSIN? HARAKETE GEÇECEKSİN?
KARDEŞİM BU KADAR BAKAR KÖRLÜK OLMAZ Kİ YA!
KUSURA BAKMAYIN AMA ÇOK SİNİRLERİM BOZULMAYA BAŞLADI!
NE TARAFA KAFAMI ÇEVİRSEM Bİ SARIKLI BİR CÜPPELİ BİR KARA ÇARŞAF BİR TÜRBANLI!
BU NEDİR YA?
DEVLET ELDEN GİDİYOR HALA OTURUYORSUN!
BEN DİYORUM Kİ MADEM GÜNLÜK HAYATTA FİİLEN BİR EYLEM YAPAMIYORSUNUZ!
O ZAMAN BİR ATEİST OLARAK KİŞİSEL ANLAMDA EN AZ 5 SİTE YAPMALISINIZ!
SANAL ORTAMDA YANİ GÜNÜMÜZDE BİLGİYE ULAŞILABİLMESİ EN KOLAY YOL OLAN İNTERNETTE BARİ BU HERİFLERİ BARINDIRMAYALIM!
ÖÖÖÖÖÖHHH BE! BIKTIM YA!
|