Amanda Dunfrey: İnsanlığa fazla inancın yok, değil mi!?
Dan Miller: Yok, her ne haltsa...
Amanda Dunfrey: Bunu kabul edemem! İnsanlar esasen iyidir, edeplidirler! Tanrım, David! Biz uygar bir toplumuz!
David Drayton: Evet, tabii, makineler çalıştığı sürece, ve 911'i arayabiliyorsan... Ama bu olanakları ellerinden alıp insanları karanlığa atarsan, ve korkudan altlarına sıçtırırsan onları... yoktur artık kurallar... görürsün ne kadar ilkelleşeceklerini...
Dan Miller: İnsanları yeterince kötü korkutursan onlara herşeyi yaptırabilirsin. Ve onlara bir çözüm ya da ne haltsa sunan herkimse ona döneceklerdir..
Amanda Dunfrey: Ollie, bari sen bana arka çık!
Ollie Weeks: Çıkabilmeyi isterdim. Bir tür olarak biz, fundamental olarak akıl hastasıyız. Bir odaya iki kişiden fazlasını koyduğunda taraf tutarız, ve birbirimizi öldürmek için gerekçeler kurgulamaya başlarız. Politikayı ve dini niçin icat ettik ki?
Amanda Dunfrey: Yüce İsa... bu... sadece yanlış...
---
Toby Jones'un (Ollie) yanıtındaki "biz fundamental olarak akıl hastasıyız" ifadesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben de içgözlemin kurbanıyım. Sylvia Plath
Her bir sözcük, sessizlik ve hiçbirşeyliğin içinde gereksiz bir leke gibi... Samuel Beckett
Uzun ince bir yoldayım, gidiyorum gündüz gece... Aşık Veysel
Tekrar ede ede bitirilemeyen keşif, tekrar ede ede bitirememenin keşfine dönüşür. Maurice Blanchot
İletişim, bir iletişimsizlik düzeneğidir. Lacan
Sonuçta hepsi kendini kandırmaktan ibaret, öyle değil mi..? Marilyn Monroe
ex nihilo nihil fit il n'y a pas de hors-texte
Konu pianola tarafından (11-02-2018 Saat 21:11 ) değiştirilmiştir.