Umutsuzluk ve Tükeniş
Arkadaşlar elimde Kasyopya (imzamdaki İletişimler) adlı bir kaynak ve metin/veri ile buraya (da) geldim. Ve onu burada da açtım.
Umutlarımın tükendiği bir an da buraya geldim. Forum forum dolaşmıştım ve yorulmuştum.
Belki derdimi iyi açamadım ya da saçma sapan şeyler yazdım ve kendimi iyi anlatamadım ya da yanlış açtım anlattım.
Başa almak istiyorum.
Sizlerden derdimi anlatmak, açmak için yardım istiyorum.
O halde ne yapmalıyım demeliyim size soruyorum.
Buraya bugün gelmişim gibi farzedelim.
Hiç bir şey yazmamışım gibi başa alalım.
Bu metin (yani Kasyopya) tüm insanlık adına, tüm insanlık için, ortak bir fenomen olarak (hatta herkesin eşit sahip olduğu, herkesin onda eşit hakkı olan bir metin olarak) bir gelecek iletişimi, bilgi iletişimi olma iddiasındadır.
Bu metni okuduk ve haklılık payı var diyoruz. Açık açık -çok açık- görüyoruz.
Uyutuluyoruz. Uyutuluyorsunuz. Buna izin verip göz yumup çıkıp gideyim mi? Susayım mı? Bunu savunayım mı? Nasıl açayım?, Sizlerden yol-yöntem yardım istiyorum.
Sizin içten yardımınızı istiyorum.
Gerçekten boğuluyorum. Ölüyor gibi hissedilen günlerden gecelerden geçiyoruz bazen..
Bana sorular sorun/iletin ve anlatmama iletmeme ve açmama bari bir nebze olsun yardımcı olun isterdim.
7-8 yıldır forum yapıyorum ve insanların konuştuklarını gözlemliyoruz.
Büyük yalanlarla avutuluyoruz. Burada bilgi var, ben ne demeliyim_?
Benden önce sizin malınız ve hakkınız. Herkesin -eşit- hakkı ve malı...
Bizimle dalga geçiliyor.
Yoğun bir biçimde insansızlık ve iletişimsizlik hissediyoruz.
Ne denmesi gerekeceğini inanın bilmiyorum ama asla vazgeçemem/pesedemem. Size ya da birilerine ulaşmalıyız.
Arkadaşlar doğru cümle ne bilmiyorum ancak herkesi ve sizleri dahil kafasını kuma gömmüş gibi ya da üç maymun gibi görmeye ve algılama başladım.
Yine umutlarımın tükendiği bir yerde çıkmazdayım.
En azından biri -birileri birkaçımız (üstünü kumlamaksızın) açık açık dalga geçmeksizin, bu bilgilendirmeyi içten biçimde yaptığımızı ,bunu böyle belirttiğimizi ve bunu savunma -açma- şansı vermediğimizi, görmezden geldiğimizi ve başka türlü ele aldığımızı ve söyleneni çarpıttığımızı net biçimde onaylasın...
Sizinle ya da bu forumla bunu sunmak, anlatmak için mücadele edeyim mi?
ve ısrar edeyim mi? Farklı yollar deneyeyim mi?
ve ara ara fırsat kollayıp durayım mı? Nasıl yapayım_?
Çünkü ben her fırsatta ikilemde sözü buraya taşıyacağım ve başka biçimde bunu açacağım, yol arayacağım..
Çünkü bu taraftan bakınca gerçekten bilmediklerimiz ve boş bir gündemimiz var gibi gözüküyor ..
Saygılar...
Herkesin yanıldığı ya da herkesin kaybettiği gün neyin olduğunun önemi yok
|