Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

 
 
Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
  #14  
Alt 01-05-2020, 17:28
Baskoylu Baskoylu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 23 Sep 2012
Mesajlar: 1.282
Standart

Corona Virus adi altinda Kutlanmasini yassaklamayi kafasina koyan,

ISCI VE EMEKCILER ADINA BASIN ACIKLAMASI YAPMAYA CALISANLARI FASIST SIDDET ILE TUTUKLIYAN MANTIK FASIST DUZEN VE FASIST MANTIGIN KENDISIDIR.


Dunya Birlik, Dayanisma Isci ve Emekcinin Bayramini, Fasist Irkci, Milliyetci, Gerici ve Bagnaz yapilanmalarinizla engelliyebilirsiniz.
Ama Iscinin, Emekcinin ve Duyarli Genis Kitle Yiginlarin Beyninde Yasiyan 1 MAYIS ISCI VE EMEKCI BAYRAMINI SILEMEZSINIZ.....




1 Mayis; Isci ve Emekcinin kanini iliklerine kadar emen, sirtindan kar ustune kar yapan Somurucu egmenlere karsi verilen, Sen Vermezsen Biz Aliriz Zor ile, Isci ve Emekcinin Mucadele Bayramidir.


1 Mayis; Ezilenin, Sumurulenin, Durunca Hayatin Duracagi Dunya Isci ve Emekcinin Ozgurluk ve Dayanisma Bayramidir


1 Mayis; Evde tek basina birakamayacagi bebegini sirtina almasi gibi, dunyayi sitina alan Emekci Annenin tertemiz alin teridir.


1 Mayis Dunya Isci ve Emekci Bayramini,

Gericilige, Bagnazliga, Irkciliga, Milliyetcilige, Kan Emici Egemenlere Hizmet Amacli Olarak, 1 Mayis Bahar Bayramina Ceviren ve Onun Gibi Fasist Mantiga Karsi Mucdale Veren, Ozgurluk Savascilarin Emekcilerin, Iscilerin Mucadelesidir.


1 Mayis Dunya Isci ve Emekci Bayraminin bir uzantisi olan Erdogan denilen Fasist kiligin Mesaji,

ISCILERE IS BULMAYA CALISTIK yalani ile basliyan
işçilerimizin hakkının, hukukunun korunması doğrultusunda yapılacak her türlü samimi çalışmayı desteklemeye devam edecek, işçilerimizle, çalışanlarımızla sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz. Tüm dünyada işçilerin birlik ve dayanışma günü olarak kutlanan 1 Mayıs'ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını temenni ediyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum."



Sonlandiran Yalanci, iki yuzlu riyakar ve sahtekarlarin yuzunu gormemek icin KOR OLMASI GEREKIR.


1 Hafta sonlari ve ozell bayramlarin oldugu gunleri SOKAGA CIKMA YASAGINI UYGULIYAN MANTIK, Isci ve Emekciye sozum ona bazilarina odemeye calistigi 1.100 TL, akabinde Goz boyamak adina Isci Cikarma Yasagini Getirip hemen akabinde butun isverenlerin isci ve emekciye Ucretsiz suresiz izin verilebilecegini.

Uyguladigi Sokaga cikma yasagindan once ve sonra daha kalabalik bir toplulugun olustugunun ve buna onlem alma gibi hic bir onlem alinmadigi, iscilerin ve Emekcilerin is`e gitmeleri, is yerlerinde mesafe sorununa ufak bir mudahale edilmemesi.
ISCI VE EMEKCI BAYRAMI ICIN SADECE BASIN ACIKLAMASINA DAHI TAHMULU OLMIYAN, DISK GENEL BASKANINI VE BU UGURDA BASIN ACIKLAMASI YAPMAK ISTIYENLERI GOZ ALTINA ALAN MANTIK..
BU ULKEDE 1923 DE KURULAN FASIZMIN DEVAMI OLDUGUNUN EN GUZEL ISPATIDIR.....


SAN OLSUN; 1 MAYIS DUNYA BIRLIK, DAYANISMA, ISCI VE EMEKCILER BAYRAMI.

MILLIYETCILIK COCUKLUK HASTALIGIDIR. INSANLIGIN DA KIZAMIGIDIR. EINSTEIN.
ADOLF HITLER VE MUSSOLINI GIBI IRKCILARIN USTASI, ATATURK`TUR
Alıntı ile Cevapla
 

Önerilen Siteler


Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı

Gitmek istediğiniz forumu seçiniz


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:55 .