"mıt tarafından 1975 yılında kuruldu." D. Perinçek
Diye bir iddia var. Şayet bunlar yalansa, bugüne kadar Perinçek hakkında açılmış bir dava olmalıy dı. Diye sesli düşünüyorum. Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Öyle ya vatandaşı teröristlikle suçlayan bir celo cerrah zihniyeti olduğuna göre. Biz de, o zaman "adam" varsa sorarız haklı olarak. Sen bu devletin çalışanı değilmisin? Mercedesden eroinler, silahlar, paracıklar fışkırmadı mı? Hem pkk kurup, hem "eroin satıp", suç yaratıp, vatandaşının ekserisini teröristlikle suçlamak. Bak hele sen kafaya:
"
Celalettin Cerrah,
"Osmaniyeliler duysun, PKK'ya yardım etmek istiyorsanız, Türk polisini, askerini ve vatandaşlarını öldürsün istiyorsanız kaçak sigara için kaçak benzin kullanın. Böyle bir Türk vatandaşı olur mu? "PKK kahrolsun" diyorsunuz ama PKK'ya destek veriyorsunuz. Sigara içmekle kaçak çay içmekle destek veriyorsunuz. Nereye gitsem kaçak çay var böyle bir şey olamaz." https://www.trthaber.com/haber/turkiye/validen-kacak-cay-fircasi-53791.html
Aynı fırçayı, burayada atta millet taşşşak görsün. Öyle devleti arkana alarak vatandaşa karavana sallamak kolay. Meydan boş nasılsa...
Devletten habersiz bu ülkede kuş uçmaz kervan geçmez.
Sattırma görevini yap. Satanı yakala. v.s. v.s. Görevini kötüye kullanma.
Görevini yapmıyor. Milleti kaçakçılıkla, teöristlikle itham ediyor. Ahlaksız iftiracı!.
Asıl terörist kimdir? Taktiri okuyuculara bırakıyorum.
Hele, tarihe geçmiş susurluk vakası da ortada ve dosya bir türlü açılmamış iken. Hele hele, son S. Peker ifşaalarıda; heroin(kaçakçılık) işlerinin devam ettiği de orta da iken... Ula bu neyin kafasıdır? Böyle zeytinyağlığı, dünya dünya ola görmedi. Eşi benzeri paralel evrenlerde bile yok...