Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dünya Dinleri, Mitoloji & Antik Uygarlıklar > Mitoloji & Esoterisizm

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 17-03-2023, 10:20
Muhyiddin Arabi Muhyiddin Arabi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ilahimasal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"Tanrı insan yer " demek "uzaylı insan yiyor" demek değilki !

Yaratıcı uzaylıya , bu evrenin bir parçası oluyor , oluncada sizin " zamandan mekandan münezzeh " iddianızla çelişiyor.

İşaret ettiğiniz filip incilinde " Tanrı insan yiyor " demesi neyi ispatlar ? Dini bir çok metinde abuk sabuk ifade var. Farkı Ne ? İncil olmasımı? Filip incili olmasımı?

"Uzayli " derken Neyi ispat etmek istediğinizi emin olun anlayamıyoruz. TANRI var mı demek istiyorsunuz.?

Bilinen evrende bilinçli iradeli varlıklar olabilir(mi) olabilirde, olmayadabilir. Bakteri v.s formunda canlılikta olabilir yada olmayabilir. Ama bir şey var ki o da , dünyadaki yaşam kendine ait evrimsel bir süreç, bilim şimdilik bu seviyede.

Konunun başlığı yaratıcılarımız uzaylı mı? Bu uzaylılar yaratıcısı ise aynı zamanda Tanrı olmuş oluyor.

İki bin yıllık dini metinlerde uzaylıların insanları yediği yazılı dedim. Kaynak istendi. Hangi dini metin diye soruldu. İşte dedim bu dini metin. Abuk sabuk veya değil. O size kalmış karışamam. Ben benden istenen dini kaynağı paylaşıyorum. Bunlar abuk sabuktur, değildir onun tartışmasını yapmıyorum. Bu dini metinde bu yazıyor deyip paylaşımımı sunuyorum.

Önerilen Siteler