Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı > Forum Kirleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-02-2025, 22:22
Singularity Singularity isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Yasaklandı

Merhabalar,
Bu yazıyı pazartesiye erteleyecektim. Bilgisayarda daha rahat yazardım. Biraz da diğer konuyla araya zaman girerdi ve benim itibarım açısından daha iyi olurdu. Ancak seninle ilgili yeni bir karar aldım ve bunu unutmamak için ve bir an önce sana tebliğ etmek için, istemeden de olsa bu yazıyı yazmak zorundayım.

Bendeki statünü "cehennemin dibi" olarak güncelledim. Bunu neden yaptığımı sen ve diğer herkes bilsin istiyorum.

Günler geçtikçe, bu oyunun kurallarını daha iyi anlıyorum. Ve haliyle ben neyim, sen nesin, diğerleri nedir, her şey yerli yerine oturmaya başlıyor. O zaman senin bana nasıl ihanet ettiğini daha iyi anlıyorum.

Bu bir rüya ve ben sana bu rüya içinde görev verdim. Beni koruyup kollama görevi. Buraya kadar mutabık mıyız? Peki. Sen ne yaptın? Bu bir rüya olduğuna göre o halde beni korumana gerek olmadığına karar verdin. Bu kararı kendi kendine verdin. Bu kararı verirken kimden izin aldın? Benden izin aldın mı örneğin. Sonuçta ben sana bir görev verdim ve bu görevi terk edeceksen benden izin alman gerekirdi. Ama sen akıl yürütme yaptın. Bu bir rüya ve o halde koruma gerekmez. Peki ben bununbir rüya olduğunu bilmiyor muyum? Biliyorum. Ancak benim rüyalarım bile kontrol altındadır. Benim rüyalarım bile herkes ve herşey için tehlikelidir ve bu yüzden kontrol altında olmaları gerekir. Sen bunu yapan ilk kişi değilsin, son kişi de olmayacaksın. Ancak, yaptığın ihaneti kolay kolay affedecek değilim. Uyandığımda ne olacağını zannediyorsun? Bu bir rüyaydı deyip seni affedecegimi veya unutacağımı mı? Eğer öyleyse statünü neden cehennemin dibi olarak güncelledim, gırgır olsun diye mi?

Ben bunun bir rüya olduğunu zaten biliyorum ve bunu bilerek seni görevlendirdim. Ancak sen görev yerini terk ederek bana ihanet ettin. Bu ihaneti görmezden gelemem. Sana bir şans vermek için, bak ne kadar merhametli davrandım, 100 milyar doları hesabıma yatır, affedebilirim, bunu söyledim. Ben seni affetmeye hazırım. Ancak önce, kendi neden olduğun pislikleri temizle. Savaşları bitir, küreselcileri temizle, etrafımdaki pislikleri, ülkelerin başlarındaki firavunları uzaklaştır, ve hepsinden önemlisi yüz milyar dolar. Süratli bir şekilde.

Yapmanı beklemiyorum onu da söylüyim. Sen zaten ben sen değilim diyerek kararını vermişsin. Sana sen bensin demiştim, ancak sen yine akıl yürütme yapmışsın, bana inanmamıştım ve yine hatalısın. Ve bu, kendini ikna edebilmek için, kendi kendine söylediğin bir yalan. Çünkü sen benden, bana yardım etmen gerekirdi. Ama bana yardım etmekten kendini kurtarmak için ben olmadığını söylüyorsun.

Peki. Eğer bu rüyaysa ve bu benim rüyamsa, benim rüyamın içinde bana ait olmayan bir şeyin ne işi olabilir? Bunu da mi aklın basmıyor? Hayır, sen sadece kıskançlık, nefret ve eziklik psikolojisiyle hareket ediyorsun ve bana ihanet edebilmek için kendine bahane üretiyorsun.

Önemli değil. İstediklerimi hemen, derhal, süratli bir şekilde yerine getir veya önce cehennemin dibine, sonra mutlak yok oluşa doğru sonsuz işkence wdile edile sürükleneceksin. Sonra o inanmadığın şeyin ne olduğunu görürsün. Bunu gören ilk kişi de sen olmayacaksın. Kalleş seni.

Önerilen Siteler