Ben baskalarini bilmem, baskalari ne yapar ne eder, beni ilgilendirmiyor. Dedigin gibi, evli olan bazi insanlar da 'kari kiz' olayina girebiliyor. Bu onlarla ilgili. Daha once bu suclamada bulundugun icin ornek verdim. Neyse, sanirim, tatliya bagladik, birbirimize acildik ve paylastik.
Duyduklarin uzerinden seni yargilamiyorum. Ben, yargic miyim! Niye yargilayayim, niye seni hedef tahtasina koyayim, degil mi
Ifadelerini okudum, duydugun bildigin seyleri paylastigin icin tesekkur ederim. Ama maalesef ki, hepsi ya eksik ya yanlis. Burada senin sucun yok. Internette o kadar cok yanlis seyler yaziliyor ki, insan dogrusuna denk gelmiyor. Yada denk gelmesi cok zor. Ben de okuyorum, bir dunya sey yazilip ciziliyor, ama insan hangisini duzeltecek. Odatv bile bir dunya yanlis sey yazmis, haber yapmis. Niye? Islerine geliyor. Ne kadar acayip bir sey yazarsa, o kadar tiklanma aliyorlar, dikkat cekmek ve 'haberi' okutmak oncelikleri arasinda. Dogruymus, yanlismis bunun ne onemi var onlar icin!
Ya, iste boyle! Eger dogrusunu merak edersen, ben buradayim, gordugum ve icinde yasadigim kadariyla anlatirim. Sorman yeterli.
Ama yok, illa ben seninle iletisim kurmak istemiyorum, zaten ilgi alanima da girmiyor diyorsan, elbette saygi duyarim, ve yolun acik olsun derim. Kimseyi belirli bir konuda zorlayacak halimiz yok, buna hakkimiz da yok.
O halde sana da hayirli isler!