Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 15-06-2007, 00:20
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

Standart Re: seçimler

emekçilerin vatanı olmaz hrant. emek enternasyonaldir. Dtp siyasi bir partidir ve dediginiz gibi olsa kapatılırdı. Ben seçime sokulmayanları destekliyorum, demokrasi adına destekliyorum.

* * Benim vatanım var, yurtseverim , ama daha da öncesi enternasyonalistim. Enternasyonalist olmam insan olmamdan kaynaklanıyor, sonra ikinci kimlige geliyorum Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım, burada yurtsever kimligim ortaya çıkıyor. Bu kimlikle ben Dtp yi destekliyorum çünkü pkk ye eşit görmüyorum. Devlet de görmüyor ki kapatmıyor, ama görenler var. Görenler kandan ticaret umanlar, kan üzerine siyaset yapanlar. (sizi tenzih ediyorum )

* * Dikkat ederseniz bu iki kimliktede Türklük yok, Kürtlük de yok. Bunlar sonradan geliyor, gelirse
Ben böyle düşünüyorum. Düzen partilerinden hiçbirine oy verip te tekrar düzülmeye oy vermek istemiyorum. Adam gibi adamlara vermek istiyorum. Ufuk, Levent, Baskın bu tür insanlardandır. Beni onların temsil etmesini istiyorum.

* * Şayet tüm bu insanlar ve partiler yasalsa ben de bölücülük yapmıyorum, demokratik tercihimi kulanıyorum.

* * Bana göre tek kıstas vardır. Ya emek ya sermaye. Ben emekten yana en yakın olan insanlarla beraber olmak istiyorum.

* * * saygılarımla

Önerilen Siteler