thunderpoint";p="´isimli üyeden Alıntı
sevgili vartor abim hatalı bilginizi düzeltmek istiyorum cennette altından şarap *akan ırmaklar sarhoş edici nitelik taşımıyor lütfen eksik ve hatalı bilgilerle sallama yorum yapmayalım
|
Sevgili beelzbb,
Çok güldüm, inan! Demek cennetin 'şarap' akıtan ırmakları kafa yapıcı değil, öyle mi? Peki sana bir soru: neden su değil de şarap akıyor; ne faydası olacak ki şarabın? Su aksaydı dünyadaki gibi...
Sevgili kardeşim, eğer buradaki 'kafa bulmaya özendirme'yi, 'sarhoş olma ve kendinden geçme imkanına kavuşma'yı ve sana bu fırsatı verecek ürünün bolluğunun anlatılmaya çalışıldığını göremiyorsan senin için yapabilceğim hiç bir şey yok. *
Bence sen 'Şarap' denen içkinin nasıl yapıldığını bir araştır.
Şarap alkolle takviye edilmeyen ender içkilerden biridir. Tüm yapman gereken biraz üzüm
toplayıp bunun suyunu sıkmak; uygun klimatik ortamda belli bir süre bekletmek -fermantasyon- ve damıtmak. Başarılar sevgili kardeşim.[/quote]
yoğun nöbetlerimden ötürü giremedim şu an fırsat bulab,ldim yazmaya
kardeşim kevser şarabını araştırmanı öneriyorum.dersini çalış öyle yaz tamam mı canım benim o bildiğin kafa yapan benim de çok sevdiğim şaraptan olmuyo kardeşim