* * * soro-sorogren * * *
Kimine göre soro abi,
kimine göre ulan soro,
kimine göre palavracı soro,
kimine göre kişi olarak sevmem seni soro,
kimine göre nurcu soro,
kimine göre dogmacı soro,
kimine göre sevgili soro,
kimine göre dostum soro,
kimine göre sana hep düşman kalacam soro,
kimine göre yobaz soro,
kimine göre sağlamcı soro,
kimine göre rezil ettin beni soro,
kimine göre benimle muhatap olma soro,
bana göre sadece soro (sorogren).çok vasat ve hiç bir ekstra özelliği olmayan sade bir aile reisiyim.hayatım ev-iş arası geçer.sosyal yanım sıfırdır.hiç arkadaşım yoktur.
soro,
42 yaşında,erkek,evli bir kız çocuklu,istanbulda *doğup büyümüş ve orada yaşıyor.
hayatı kocamustafapaşa ile mercan- beyazıt arasında geçti.
kocamustafapaşa lisesinde 3. sınıfta ikan risale-i nurları tanıdım.
fakültede devam etti,iktisat ve parabanka konularında master ve doktoraya devam ettim.doktorayı bitirmek nasip olmadı dersleri verdim tez aşamasında ,askerlik problemini halletmek gerekti.bıraktım üniversiteyi.
yumuşak mizaçlı ve duygusalımdır,islamı ilk evliyaların hikayeleri diye kitaplar vardı,onları alır okurdum.babam beni çok engelledi.dövdü mü hatırlamıyorum amma,risale-i nurları ve diğer kitapları gizli alırdım ve sohbetlere gizli giderdim.netice işte burdayım.
bu siteyi sanırım 10 sene kadar önce buldum.ve baya yazardım,cem vardı ama diğerlerini hatırlamıyorum,kendi nikimi de hatırlamıyorum.
ara vermiştim,sonra yine geçen sene nerden aklıma geldiyse buldum ve burdayım.
buradaki maceralarımı anlatmayacam.zaten bana sürtünmeden geçemeyenler sayesinde ara sıra patlak veren krizlerde herkes eskiye de bir dönüş yaşıyor ve öğreniyor.gerekirse ben de anlatırım sonra..
herkese selamlar.
|