Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 22-09-2007, 17:21
AYATA AYATA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Standart Yeni Türkiye'den örnekler...

arkadaşlar namaz için durdurulan otobüsü geçiyorum o konu tartışılıyor...

şimdi diğerleri.

*haremlik-selamlık

* * Türkiye her geçen gün karanlığa doğru hızla sürükleniyor, inanılmaz şeyler oluyor ülkemizde. Bir şeyler yapılmalı hemde hiç vakit kaybetmeden. hazır yazmışken ben de Aksaray dan kara bir haber vereyim. *" lisenin önünde öğrenciler haremlik selamlık sıraya geçiyorlar. İşin ilginç yanı bu lise bir imam hatip lisesi filan değil Aksaray lisesi...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * G.K

* MAHALLE BASKISI

* *Tekirdağımızı tanıyamaz hale geldik, çok hızlı değişim söz konusu. Bizler korkuyla bu gelişmeleri izliyoruz. 5 yıl öncesine göre büyük bir değişim var. Bu yıl ilk kez Tekirdağ'ın en güzel yerinde biricik sahilimizde belediye çadırı kuruldu. Her gece ilahiler, dini sohbetler vs. yapılıyor. Bu mahalle baskısı değilmi...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *E.E

*RAMAZAN MESAİSİ

* *Ben İstanbulda bir mimarlık şirketinde avukatlık yapmaktayım. İstanbul büyükşehir belediyesi İmar müdürlüğüne şirketimizin bir başvurusu iç.in ulaşmaya çalıştım ancak imar müdürlüğündeki çalışanların mesai saatleri dışında aradığımı öğrendim. İmar müdürlüğünde çalışma satleri 10,30_16,30 olarak düzenlenmiş. bu düzenleme ramazan ayına denk gelmiş bilemiyorum, şikyet edeceğim üst bir makam bulamadığım için konuyu siz duyarlı gazetecelerimize aktarmak istedim.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Av. R.E.A. *(arkadaşın ismini ben yazmadım.)

* TRT DE GÜMÜŞHANEVİ HAZRETLERİ

* *TRT 1 de 16.9.2007 günü sat 19 daki ramazan programının Gümüşhane den yapılan yayını sonunda sunucu genç delikanlı " Ahmet Ziyaeddin Gümüşhanevi hazretlerinin ilinden yaptığımız yayın sona erdi" dedi.. Bu biçimde anılması ihmal edilmeyen bu zat Nakşiliğin çok önemli bir şeyhişdir. yapılan dini yayına mutlak bir tarikat çeşnisi katmak ve laik devletin televizyonunu nakşileri parlatmak için kullanmak...bu gidiş nereye...

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * S.V (arkadaşın ismini ben yzmadım)

* *EVET NEREYE BU GİDİŞ....SON HIZLA GİDİYORUZ ELHAMDÜLİLLAH...

Önerilen Siteler