Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 22-11-2007, 22:44
spartakus_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartakus_ spartakus_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: TURAN DURSUN SİTESİ

Aslında Sevgili Cem yeterince güzel özetlemiş, O'nun emekleri teşekkürle ödenmez biliyorum, o bunun mutluluğunu yaşayarak biliyor.... Eskilerden birde ben vardım, ilk hack di sanırım, üye adımla bir daha girememiş, üye adıda alamamıştım, bende bir alt çizgi ekleyerek böyle üye olmuştum.... Aslında öncesinde de vardım, ama ilk zamanlar interaktif değildi, ara sıra girer makaleleri okurdum, zira o zamanlar bende Web meraklılarından dım ve kendimi Html diline vermiştim, Word'de site yapardım Yapar yapar kapardım, bütün hevesim teknik alan olduğu için siteler içerik olarak amaçsız olurdu o nedenle kısa süre sonra yap boz kuralları işlerdi... Anımsıyorum Turan Dursun sitesi ve İlhan Arsel sitesine sık sık girerdim, neredeyse yalvarmıştım, İlhan Arsel sitesi adminine bırak siteyi tasarlayım, böyle boncuk gibi aşağı dizilmesin diye olmadı, mesajıma cevap bile yazmadı, alacağı ossun

Neyse ilk üye adım neydi anımsayamıyorum, bunuda 2007 yılında şans eseri buldum, 2002 yılı sonunda geçirdiğim yüksek ateşli bir rahatsızlıktan sonra (6 ay eve hapis)garip bir hafıza kaybı geçirmiştim, bazı özel isimleri ,adresleri(site adresleri mesala) hatırlayabilmek için günlerce hindi gibi düşündüğüm zamanlardı bir kelimeyi bile o an aklıma gelmediği için sabaha kadar düşündüğüm olurdu, müthiş bir kabızlıktı(3-4 yıl sürdü bu, halada az buçuk var)-düşünsenize bir foruma cevap yazmak için 1 gün uğraştığımı-.. yaptığım siteleri, ücretsiz yer almıştım orasının adlarını, ilk mail adları ve şifrelerini anımsamıyordum, hindilik yapıyordum ki bu siteye üye(spartakus_) olmuşum, sonra bir ara Hack yaşadı sanırım, hack sonrası yine hindilik tuttu Yani *bu Nickimide mailimide unuttum, bir türlü giremeyince yeni bir kullanıcı adı aldım... 2007 yılı bir üye sağolsun bir mesajımı güncelleyince yakaladım kendimi.. Neyseki pek fazla forumlara katılamıyorum, sessiz izleyiciyim ve kimseyle tanışmıyoruz, mazeretim vaaaar "hindiliğim" var

Önerilen Siteler