Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 13-01-2008, 03:48
no_religion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
no_religion no_religion isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart alevilikte düşkünlük kavramı

Arkadaşlar son günlerde bir alevi-hükümet sürtüşmesi almış başını gidiyor..ve bilindiği gibi muharrem ayındayız ve alevi vatandaşlarımız inançları doğrultusunda oruçlarını tutmaktadırlar ve bu onların inancı gereği en doğal haklarıdır.buna hiçbir itizarım yok

..benim aklıma takılan ise alevilerin herzaman kendilerini savundukları kardeşlik,eşitlik,hoşgörü olayı..bu vatandaşlarımızın mezheplerini savunurken en çok hoşgörüye,eşitliğe ve kardeşlik olgularına başvurdukları dikkat çekmektedir.ANCAK hükümetin ne maksatla yaptığını bilmediğim ancak birazda olsa iyi niyetle yapabileceklerini tahmin ettiğim alevileri yemeğe davet etme olayı..bu olayda bazı aleviler çıkıp hükümeti protesto edip (onlara göre hükümet show peşinde) o yemeğe katılanları düşkün sayacaklarını ve bu düşkünlerle hiçbir şekilde konusmucaklarını, dışlıyacaklarınıve selam vermeyeceklerini belirtmişerdi...EE O ZAMAN SORUYORUM NERDE sizin EŞİTLİĞİNİZ,NERDE SİZİN KARDEŞLİĞİNİZ,NERDE SİZİN HOŞGÖRÜNÜZ????

bu konuda sizin düşüncelerinizi birbirimizi kırmıcak şekilde paylaşmanızı istiyorum.gerçekten çok merak ettim

Önerilen Siteler