Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Turan Dursun Sitesi Topluluğu > Servis Şartları & Site Duyuruları

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 17-10-2015, 14:42
spartacus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
spartacus spartacus isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği 

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben en çok istem dışı olarak silinen konulara yandım, özellikle 19 Mucizesi(!) başlıklı konumun gitmesine, zira onu tekrar koymak çok zahmetli bir iş, çok uzun olduğu için foruma göre düzenlemesi zor oluyor ne yazık ki, ama koyacam bi ara, benim tek mağduriyetim bu başka da bir zararım yoktur. Bize bunu sağlayan Spartacus hocama tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, bi ara siteye yüklü bir bağış yapacam, şu belimizi bi doğrultamadık gitti, bi doğrultsam bağışlara başlayacam, sonuçta site için elimizden geleni yapmalıyız böyle bir bilgi birikiminin yok olması çok kötü olur
Sevgili Dark_Prince teşekkrüler, su gibi geldi.
Zahmetli ve o güzel başlıkların için üzgünüm, gerçekten o kayıp 2 hafta için özür diledim, özür dilerim. ne olduysa bu telaşımda oldu zaten, ama işte dost uyur düşman uyumazmış. İş yapıp, emek sarfedenler kolayca rezil edilebiliyor. Güncel yedeği açamayınca, çaresiz kaldım, saatlerce uğraştım olmadı, o telaşla bir an önce önceki yedeği yüklerken, bir şeyi kontrol etmek aklıma gelmedi(beklemiyordum), 8 yıl BOTNET saldırıları dışında hiç açık vermemişken, bir KAZA oldu, bir trafik kazası gibi ama sarhoşluk, direksiyonda uyuya kalmak gibi değil, dalgınlık, dikkatsizlik(ama çok kısa bir süreliğine olan bir açık, ben siteyi sıkıştırılmış dosyadan ana dizine atınca zaten o açık ortadan kalktı). Olan bu, oldu, elimden bir şey gelmiyor ve verileri elde eden kişi ise bizden sakladı, gizledi ve 2 aydır sürdürdüğü şahsımızı ve forumu karalamak malzemesi olarak kullandı, o ana kadar kazanın afrkında bile değildim(ama dediğim gibi, kısa süreli bir açık durumu, site çalışınca otomatikman ortadan kalkan bir açık).

Yok, şu konuda farklı görüşte değiliz, ideolojiler olabilir, ama ben de şunu savunuyorum "Kozmolog gibi gökyüzüne bakmak", yani tamamen bilimsel metodla, hiç bir subjektif değeri önsel şart olarak kabul etmemek. Ama işte ne yaparsın kimisi mars'a aşık, kimisi Venüs'e, Marstan bahsetsen vay sen venüs düşmanısın diye çıkıp dikiliyorlar, Mars tanrıça değil bir gezegen desen vay inancıma küfretti, olmadı karalama, itibarsızlaştırma yollarına giriyorlar.... Yani bu insanların böyle davranmasının sorumlusu yapılmamız doğru değil, onlar kumandalı robot bizde elimizde kumanda tutmuyoruz ki, kendi yaptıkalrından kendileri sorumlu aslında ve gerçekten de şartlı oldukalrı içinde robot gibi davranıyorlar, haliyle benimde frenleme adına çıkışım kaçınılmaz oluyor.

forum hakkında farklı düşünüyorum, dayanabilirsek, insanlarımız, toplum bu sosyal ağın da içine etmişliklerini ilerleyen zamanda aşacaklar diye düşünüyorum, hasılı onlardan da bıkacaklar. Toplumsal bilinç aktivite ve dinamiğmiz şu anda çok düşük seyirde, böylesi anlarda bu tür forum-alanlar ciddi derecede zayıf düşer, önceliklerimiz bilgi, bilinç olmaktan çıkmış, ama bununda bir sonu var, bundan umutluyum. Bileyim ki, 3 insan dilerse 300 insanın bıkkınlığının yerine, destek verecek(illa maddi değil manevi destek en çok ihtiyaç duyduğumuz bu oldu, ama en mahrum kaldığımzıda bu), nefesimiz yettiği kadar var olmak için çalışırız. şikayet de etmem, etmeyiz çünkü en azından o 3 kişi bile bizim için diğer 300e değişilemez. Asla ben yaptım demedik, hiç övünmedik, malzeme etmedik.

Uzun zamandır sevgili Obi-Wan moderatör, hiç ama hiç bir zaman bir kez olsun kendisine kime ne yapacağını, hangi konuya ne edeceğini asla söylemedik, buraya gelip elini taşın altına sokan bu ortamı görebilir, ama lütfen ne olur, 3-5 art niyetlinin provakatif, farazi, kurgu paranoya şeyleriyle bizi değerlendirmeyin, hedef tahtası olmayalım, forum ortada açık, gizlisi, saklısı yok, yönetim alanında işlerimiz ise teknik, oturup kurgucunun iddia ettiği gibi bir ortamımız yok. Uyduruklarına inanmayın, içi dışı fesat olana aldanmamalı.

İnsanlarımız farklı görüş, inanç ve düşünceye karşı tahammülsüz, ne yapalım böylesi bir ortamda Arabistan'da başı açık gezmekti yaptığımız, ama biz başımız açık gezmek istiyoruz, dövülsekte, çamura da atılsak, karalansakta, adımıza başı açık işte ors.. dense bile, biz buna tepki verdik mi işte bazıalrı da tepşkimizi kötüye kullanıyor(sanki gül dağıtmalıymışız gibi). Kısaca şu siteye giren isnan sayısının azlığından yakınmak, bizi bağlamıyor, 3 tane başını açan varmışta, neden 6 değilmiş, önceden 6 imişte şimdi neden 3, ne önemi var, 1 kişide olsa ortada bir eylem var mı bitti, kimisi korkup döner, kimisi zamanım yok der, kimisi forum üzerinden kendilerine saldırıldığından yılar , kimisi yeterince duyarlı değildir gider... ne yapalım başımızın açık gezmesini istiyorsak hepsine karşı direneceğiz... .

Neyse bu konuda diyeceklerim bunlar, bir kaza oldu ve ben yaptım, günlerdir diyorum ve direksiyonunda olduğumun "Murat 124" ya da "Massarati" olmasını tartışmanın anlamı yok, bu araç bunca yıldır neyse oydu, 8 yıldır ilk defa başımıza geldi(ondan önceki yıllarda da saldırılar olmuşi, oldu ve açıklar kapatıldı, ki ben teknik işler konusunda benden yardım talebine, evet cevabını verdiğimden bu güne böyle.).. Yıllardır da söylerim, daha iyisini yaparım diyen varsa gelsin, açığız, kazık çakmadık, kaç yıl varki devretmek için çabaladık! Yalvarıyoruz, ne olur gelin diye, gelen yok aa en küçük bir karalanmamızda haksızlık eden ise çok.

Sersemler akıllıların 7 yılda cevaplandıramayacağı soruları 1 günde sorarlar.
-------
Korku ve menfaat dalkavukluğa yol açar.
-------
İnsan korktuğuna ya da arzuladığına çok kolay inanır. La Fontaine
-------
Öküz tahta çıkarsa padişah olmaz, saray ahır olur. Çerkes Atasözü
-------
Akıllı bizi arayıp sormaz, aptal bacadan akar.
------
Su dağları kemirir, vadileri doldurur.
------
Aslanlar kendi tarihçilerine kavuşuncaya kadar kitaplar avcıyı övecektir.
------
Hürriyet, başkalarına vermedikçe alamayacağımız tek şeydir. William Allen White
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 17-10-2015, 15:02
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Barlas´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Siteye gene bir şeyler oldu... Bir görsel paylaşıyorum, kodlarını, yazısını vs. hazırladıktan sonra "Cevapla" düğmesine basıyorum; sitede aslında yayına giriyor yaptığım paylaşım.

Ama sonra o görselin olduğu ekranı göreceğime "Ancak 30 saniye arayla paylaşım yapabilirsiniz - bekleyiniz" yazılı hata sayfası çıkıyor; sanki ikinciye "Cevapla" butonuna basmışım gibi.

İki farklı konuda, iki kere aynı şey oldu bu yarım saat içinde, bilginize...

Güncelleme: Aynı şey az önce şu yazdığım (görselsiz) yazıya da oldu.
Şu an düzelmiş olmalı, şimdilik araştıracağım, 9.000 küsür IP adresi engellendi, devam ediyorum.
Engellenenler, proxy erişim ve isim vermeyeceğim ama uzak doğu 3 ülke...

-------
-------
-------
-------
------
------
------
------
Belki söylendi herşey,/ belki de gece bekleniyor/ yazılsın diye aynı cümle. Tüm nedenleri yeryüzünün/ bir çakıltaşına takılıp kaldı. Esteban
------
Sıradan insan kendini evrenin merkezi yapmanın yolunu arar; bilge kişinin evreni onun merkezindedir. Lao Tzu
Alt 17-10-2015, 15:51
Dilaver69 Dilaver69 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Aday Üye

Bazıları i.p. adreslerini engelleyerek, özgür basını susturabileceklerini sanıyorlar. Fakat hiçbir diktatörün gücü insanları susturmaya yetmemiştir.

Sevgilerimle
Boolean
Alt 17-10-2015, 15:58
Barlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Barlas Barlas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Evet, düzelmiş spartacus, az evvel yeni bir görsel attım, her şey normal gitti.
Alt 17-10-2015, 16:10
Dark_Prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dark_Prince Dark_Prince isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

spartacus´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Dark_Prince teşekkrüler, su gibi geldi.
Zahmetli ve o güzel başlıkların için üzgünüm, gerçekten o kayıp 2 hafta için özür diledim, özür dilerim. ne olduysa bu telaşımda oldu zaten, ama işte dost uyur düşman uyumazmış. İş yapıp, emek sarfedenler kolayca rezil edilebiliyor. Güncel yedeği açamayınca, çaresiz kaldım, saatlerce uğraştım olmadı, o telaşla bir an önce önceki yedeği yüklerken, bir şeyi kontrol etmek aklıma gelmedi(beklemiyordum), 8 yıl BOTNET saldırıları dışında hiç açık vermemişken, bir KAZA oldu, bir trafik kazası gibi ama sarhoşluk, direksiyonda uyuya kalmak gibi değil, dalgınlık, dikkatsizlik(ama çok kısa bir süreliğine olan bir açık, ben siteyi sıkıştırılmış dosyadan ana dizine atınca zaten o açık ortadan kalktı). Olan bu, oldu, elimden bir şey gelmiyor ve verileri elde eden kişi ise bizden sakladı, gizledi ve 2 aydır sürdürdüğü şahsımızı ve forumu karalamak malzemesi olarak kullandı, o ana kadar kazanın afrkında bile değildim(ama dediğim gibi, kısa süreli bir açık durumu, site çalışınca otomatikman ortadan kalkan bir açık).
Hocam yanlış anlaşılmasın, ben o mağduriyet dediğim olayı basitliği anlatmak için örnek verdim(bildiğim kadarıyla bu da forumun taşınması sırasında oluştu) yoksa mağduriyet filan yok ortada, aksine dediğim gibi bu forumu ayakta tuttuğun için sana çok müteşekkiriz

Ciddiye almaya bile değmez böylelerini, zaten çok garip kişilikler türemiş forumda uzak kaldığım sürede, adam açık bulmuş bunu bildireceği yerde bir de özel mesajları kurcalayıp forumda paylaşmış, demek ki ideolojilerini din edinmiş ve bu dinden olmayanlara kinli yani Tayyip'in kindar gençliğinden pek de farklı değil Dediğin gibi forum bunlara bırakılsa hepimizi banlarlar demek ki

forum hakkında farklı düşünüyorum, dayanabilirsek, insanlarımız, toplum bu sosyal ağın da içine etmişliklerini ilerleyen zamanda aşacaklar diye düşünüyorum, hasılı onlardan da bıkacaklar. Toplumsal bilinç aktivite ve dinamiğmiz şu anda çok düşük seyirde, böylesi anlarda bu tür forum-alanlar ciddi derecede zayıf düşer, önceliklerimiz bilgi, bilinç olmaktan çıkmış, ama bununda bir sonu var, bundan umutluyum. Bileyim ki, 3 insan dilerse 300 insanın bıkkınlığının yerine, destek verecek(illa maddi değil manevi destek en çok ihtiyaç duyduğumuz bu oldu, ama en mahrum kaldığımzıda bu), nefesimiz yettiği kadar var olmak için çalışırız. şikayet de etmem, etmeyiz çünkü en azından o 3 kişi bile bizim için diğer 300e değişilemez. Asla ben yaptım demedik, hiç övünmedik, malzeme etmedik.
Aynen öyle hocam, illaki bıkacaklardır oralardan, forumun tadı hiçbir şeyde yok aslında Zaten sayının hiçbir önemi yok, forumun dışarıdan çok büyük sayıda takipçileri olduğundan eminim, zaten takipçilere bir şeyler verebilirsek gerisi önemsiz, forum amacına ulaşmış olur zaten

Uzun zamandır sevgili Obi-Wan moderatör, hiç ama hiç bir zaman bir kez olsun kendisine kime ne yapacağını, hangi konuya ne edeceğini asla söylemedik, buraya gelip elini taşın altına sokan bu ortamı görebilir, ama lütfen ne olur, 3-5 art niyetlinin provakatif, farazi, kurgu paranoya şeyleriyle bizi değerlendirmeyin, hedef tahtası olmayalım, forum ortada açık, gizlisi, saklısı yok, yönetim alanında işlerimiz ise teknik, oturup kurgucunun iddia ettiği gibi bir ortamımız yok. Uyduruklarına inanmayın, içi dışı fesat olana aldanmamalı.
Zaten eskiler neyin ne olduğunu biliyor da, adam kalkıp böyle iddialarda bulunuyor siz de bilmeyenler için açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz. Tıpkı forumca her dini yalana cevap vermek zorunda kalmamız gibi, adam günde 100 tane iddia atıyor ortaya sonra uğraş dur Bizim için her şey ortada zaten, yeniler de anlamadan dinlemeden hiçbir şeye inanmasınlar, iyice araştırsınlar, sonuçta bu forum büyük gerici kitlelerin de bir numaralı hedeflerinden, illaki birileri karalama kampanyalarına başvuracaktır

İnsanlarımız farklı görüş, inanç ve düşünceye karşı tahammülsüz, ne yapalım böylesi bir ortamda Arabistan'da başı açık gezmekti yaptığımız, ama biz başımız açık gezmek istiyoruz, dövülsekte, çamura da atılsak, karalansakta, adımıza başı açık işte ors.. dense bile, biz buna tepki verdik mi işte bazıalrı da tepşkimizi kötüye kullanıyor(sanki gül dağıtmalıymışız gibi). Kısaca şu siteye giren isnan sayısının azlığından yakınmak, bizi bağlamıyor, 3 tane başını açan varmışta, neden 6 değilmiş, önceden 6 imişte şimdi neden 3, ne önemi var, 1 kişide olsa ortada bir eylem var mı bitti, kimisi korkup döner, kimisi zamanım yok der, kimisi forum üzerinden kendilerine saldırıldığından yılar , kimisi yeterince duyarlı değildir gider... ne yapalım başımızın açık gezmesini istiyorsak hepsine karşı direneceğiz... .
Hocam ben en çok, böyle zihniyetlerden çekmiş dinsizlerin benzer zihniyetlere bürünmelerine anlam veremiyorum, yani sen zaten ötekileştirilmişsin, bunu her an yaşıyorsun, daha hangi akla hizmet birilerini ötekileştirebiliyorsun? Karalamaya çalışıyorsun? Üstelik sizin ortak noktanız da aynı(dinsizlik), sahip çıkman gerekirken ötekileştirmeye çalışıyorsun. İşte ben bunu anlamıyorum, işte ideolojilerin, ırkların din olduğunun kanıtlarından biri, ateisti ateiste düşürüyor, o derece güçlü dinler Tabi bunu tartışma yaratmak için söylemiyorum ama bunu da anca başka dogmalar yaptırabilir dogmalardan kurtulmuş insanlara

Neyse bu konuda diyeceklerim bunlar, bir kaza oldu ve ben yaptım, günlerdir diyorum ve direksiyonunda olduğumun "Murat 124" ya da "Massarati" olmasını tartışmanın anlamı yok, bu araç bunca yıldır neyse oydu, 8 yıldır ilk defa başımıza geldi(ondan önceki yıllarda da saldırılar olmuşi, oldu ve açıklar kapatıldı, ki ben teknik işler konusunda benden yardım talebine, evet cevabını verdiğimden bu güne böyle.).. Yıllardır da söylerim, daha iyisini yaparım diyen varsa gelsin, açığız, kazık çakmadık, kaç yıl varki devretmek için çabaladık! Yalvarıyoruz, ne olur gelin diye, gelen yok aa en küçük bir karalanmamızda haksızlık eden ise çok.
İşin komik yanlarından biri de bu zaten, siteye hiçbir katkıları olmadığı gibi bir de ayakta tutan insanları karalamaya çalışıyorlar, ne diyelim, sana sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden hocam

Saygılarımla...

Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!

Blog Facebook
Alt 17-10-2015, 16:26
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

İnceleme bitince ve artık bu karalama ve her konuya yazma eylemi bitince engeller kalkacak, şu an logları inceliyorum, bitsin, açılır. Lütfen demokratik ortamı, kişileri karalamak ve itibarsızlaştırmak olarak kullanma çabasından vazgeçelim, fikir ve ifade özgürlüğü, görüş ve fikir özgürlüğüdür, isnat, çamur, iftira merkezli davranışlar bu özgürlük kapsamında değildir, sağlıklı değildir ve bir sınırı olmalı ve dahi lütfen konulara görüş ve fikirlerinizle dahil olun, muhatapalrınızı hedef tahtası yapmaktan vazgeçin(görüşünü beğenmek zorunda değilsiniz, beğenirsin, beğenmezsin görüştür, yapabiliyorsanız objektif olarak sizde kendi görüş ve fikirlerinizle cevap verin, muhataba sen şusun, busun dye ve nitelikli adam karalamak dediğimiz ad hominem tarzı ile dönmeyin, buna ihtiyacınız yok). Bir nihayete erdirilmeli, çünkü bu tarz ad hominem durumalrı muhataplara karşı asılsız, fasızlsız iddialar içerdiği için cevap vermek zorunda kalnılıyor, biterse, cevapta verilmez, sorunda kalmaz. Sona erecekse ve artık konu kapatılacaksa sorun kalmayacak. Kişisel bir husumetiniz varsa Özel Mesaj yollayabilirsiniz, forum konularını ve kürsüyü bu şekilde kullanmak doğru değil.

Kayıtların incelenmesi bittiğinde açılacak, bu kontrolleri yapmak zorundayız.

Sizede sevgiler.

-------
-------
-------
-------
------
------
------
------
------
Alt 17-10-2015, 16:46
Engse Hohol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Engse Hohol Engse Hohol isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ne olmuş yahu, boolean forumu mu heklemiş?
Yalnızca hafta sonları erişebiliyorum forumlara, bu forumda bu başlığı süreki güncel buluyorum.

islamın yıkıma uğraması karşısında müslümanların, el-lah'ı ayakta tutundurabilmek için yalanlar söylemeleri kaçınılmazdır. hohol : aesir
Alt 17-10-2015, 17:28
Kıdemli Üye

Onur Üyeliği 

Aynen öyle hocam, illaki bıkacaklardır oralardan, forumun tadı hiçbir şeyde yok aslında Zaten sayının hiçbir önemi yok, forumun dışarıdan çok büyük sayıda takipçileri olduğundan eminim, zaten takipçilere bir şeyler verebilirsek gerisi önemsiz, forum amacına ulaşmış olur zaten
Çok sayıda spam erişimi engelledim(7.000 civarı ve bunlar içinde çok yoğun akın eden spam botlar, sözde arama botlarıda var, anlık 20 adet giriş yapabilen botlar bunlar, takribi 100 ziyaretçi oluyorlar), site forumun 30 dakikalık ziyaretçi sayısı 500-1000 altına düşmüyor. İnsanlar arayış içinde ise, arama motorundan yönelip geliyor, okuyor ve gidiyor, isterse not edip giriyor takip ediyor.
Mesela site
Kimler Online 446 ziyaretçi ve bir üye çevrimiçi, bu rakamların 400 ü insan, 46 ise ortalama bir rakamla arama motorları.
Zaten eskiler neyin ne olduğunu biliyor da, adam kalkıp böyle iddialarda bulunuyor siz de bilmeyenler için açıklama yapmak zorunda kalıyorsunuz. Tıpkı forumca her dini yalana cevap vermek zorunda kalmamız gibi, adam günde 100 tane iddia atıyor ortaya sonra uğraş dur
Evet işte asıl sıkıntı bu, forum yöneticiliği kullanılmasa belki bir nebze, ama oraya bırakıp gidildi mi, cevap vermeden olmuyor, karalama, çamur kötü bir şey, atmak kolay, ama izahı çok zor. cevap versen dert, vermesen dert, her türlü şeyi göze alıp cevap veriyoruz,çünkü insanalrın kafasında soru işareti kalacak, isnatlar, iddialar, faraziler gerçek sanılacak. Üye olarak yaklaşılsa bir nebze.. Gerçekten çok kötü bir durum Zeus kismeyi düşürmesin ne diyeyim..
Üstelik sizin ortak noktanız da aynı(dinsizlik), sahip çıkman gerekirken ötekileştirmeye çalışıyorsun. İşte ben bunu anlamıyorum, işte ideolojilerin, ırkların din olduğunun kanıtlarından biri, ateisti ateiste düşürüyor, o derece güçlü dinler Tabi bunu tartışma yaratmak için söylemiyorum ama bunu da anca başka dogmalar yaptırabilir dogmalardan kurtulmuş insanlara
Aynen, tabulardan özgürlük diyoruz, istesekte, istemesekte ne yapalım elimizde değil, her an envai çeşit tabu var, dokunuyor sonuçta. Elimizi sallasak bir tabuya, şartlanmışlığa, kırılması çok güç önyargılara takılıyor, çarpıyoruz.
sana sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elimizden hocam
Çok şey geldi elinden, yüksek manevi bir güç aldık sayende, teşekkürler, bize bu güç yeter

-------
-------
-------
-------
------
------
------
------
------
Alt 17-10-2015, 18:41
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Şifrenizi deiştirin dediniz deiştik deistiğimiz şifreyi bulana kadar canimız çıkdı.

Maili deiştiremedim niyeki?

Benmi çok beceriksizim yoksa deişmiyormu.
Alt 17-10-2015, 18:45
İlahimasal İlahimasal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Spartaküs forumu kökünden alsalar nolur?

Kendini bu kadar üzme.

Mükemmel olan arapların ellahı zaten..o bile 4 kitap yolluyor 4 de fiyasko ile bitiyor.

Ellahmısın sen yahuuuuu...

Önerilen Siteler