Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kur'an'da Mucize Yoktur

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 18-01-2009, 00:45
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Midyede kurşun, çinko, civa gibi ağır metaller var;
şırdanda, mumbarda ve kokoreçte istediğin kadar temizle dışkı kalıntısı var;
o leşş gibi kokular her çiftlik hayvanında var
e o zaman gariban domuzcuğun ne günahı var?
Alt 21-01-2009, 11:25
sıcahsıcah sıcahsıcah isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

abi köpek eti falanda yiyelim o zaman sokaklarda zibil gibi nye domuzda takıldıkki
Alt 21-01-2009, 14:53
dr humanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dr humanist dr humanist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

niye takıldık biliyor musun?

allah sözü iddia ettiğiniz kitaptaki bir sözde takıldık!

domuz nefreti olan sizlere,nedenini bilmeden günah diyen sizlere takıldık!

piyasaya girse ucuz bir et olan domuz etini,muhammet musevilikten arakladı diye et alamayan fakirlere takıldık!

keşke bir tek domuza takılsak,siteye bütün olarak baktığında sen de görürsün ki takılılan sadece domuz değil,çelişkiler kitabı kuran,islam ve dinlerdir..

saygılarımla
dr humanist
Alt 22-01-2009, 19:35
Ki-Adi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Ki-Adi Ki-Adi isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

mcht´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sizin tek amacınız var o da islam dinini zayıf imanlı insanların kalplerinden söküp atmak ve islam dinini çarpıtmak ama şunu bilin ki siz asla amacınıza ulaşamayacaksınız çünkü kuran allahın kitabıdır bunda şüphe yoktur allah asla yalan söylemez ve her dediği şeyde de sayısız hikmetrleri vardır islama neden bu kadar saldırıyorsunuz anlamadım ama domuz yiyen aavrupa da ne kadar çok fuhuş ve rezalet yaygın bunu hepimiz biliyoruz teknoloji de geri kalınabilir fakat telafi olunur biseydir teknolojide geri kalmışlık ahlaksızlığın ise telafisi olmaz bunu bilesiniz

Hiç güleceğim yoktu. Avrupada ne kadar çok fuhuş varmışta haberimiz yokmuş. Ben gittim hiç öyle bişi görmedim ne diyeyim. Haa sen dersen onlardaki sevişme özgürlüğü bizim toplumda fuhuş olarak görülüyor sen görebilirsin ben görmüyorum. O domuz eti yiyen halk senin müslüman halkından bin kat daha dürüst.Örnek, markette 3.99€ olan birşeyi alınca sana 1 cent para üstünü vermemezlik yapmıyorlar. Türkiyede 10 kuruşu bile bozuk yok deyip geçiştiren bir dünya insan var. Emin ol avrupa sağlık konusunda çok titizler okadar ki Türkiye de üretilmiş salam sucuk satışına izin vermiyorlar. Benim Almanya'da gördüğüm bütün türkmalı etler almanyada üretilmiş.Adamlar senin domatesini biberini alırken bile bir dünya önlem alıyorlar. Tabi ülkemizde Avrupa birliğine girmeye çalışmalarında Ab nin istediği standartları yapamayan yöneticilerimiz AB nin isteklerini sanki Türkiye'yi bölmek için yapılan bir plan gibi sundukları ve işlerine gelmediklerinde Avrupayı kötüledikleri için halkımızda onları türk düşmanı görmektedir. Tamam Avrupa'da mükemmel bi yer değil. İnsan ilişkilerinde Türkiyem avrupadan çok çok öndedir.
Alt 25-01-2009, 17:31
yucemanitu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
yucemanitu yucemanitu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sıcahsıcah´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi köpek eti falanda yiyelim o zaman sokaklarda zibil gibi nye domuzda takıldıkki

İstiyorsan ye. Biz yasaklamayız. Nasılsa köpek eti haram değil di mi Ama mesele o değil. Ben köpek yemem çünkü zorunlu haller ve tarımsal üretimin hayvancılığın yetersizliği durumu dışında yenmiyor. Mesela Kamboçya'da çok yoksul insanlar yiyor. Ama İsviçre'de köpek yiyen yok. Fakat domuz yerler. Domuz etini Musevilerle Müslümanlar dışında tüm dünya yiyor ABD'li olimpiyat şampiyonu yüzücü de yiyor. Domuz çok hızlı büyür doğurgandır hızlı ürer bol et çıkar. Ekonomiktir ve insanlar ucuza et yiyebilir et yemek protein almak güzeldir. Domuz koyundan ve sığırdan çok daha ucuza mal olur. İşte budur derdimiz insanlar isterlerse ucuza et yesinler ama ülkemizde bu ucuz etten yemek mümkün değil ve pek çok aile kurban bayramı dışında et yemiyor. Bu da üzücü bir durum. Evet insanlar inançları doğrultusunda yemezse yemez ama hiçbir zararı yok. Trişin domuz pişirilince ölür. Çiğ et zaten sağlıksız ne eti olursa olsun.
Alt 26-01-2009, 23:38
prometheus4517 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
prometheus4517 prometheus4517 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

prometheus4517 - İCQ üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - MSN üzeri Mesaj gönder prometheus4517 - YAHOO üzeri Mesaj gönder

o kadar süre siteden uzak kaldım

hala bu domuz konusunda diretebiliyor insanlar

ne hazin bir çağda yaşıyoruz.
Alt 27-01-2009, 00:09
michaud michaud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Domuz eti sığır ve koyun etine göre daha yağlı, ama yenmeyecek kadar da yağlı değil. Gerçi en niyetinde yağları üst tarafta birikintiler halinde toplandığı için damak tadınıza göre etin üst tarafındaki yağ birikintilerini alabilirsiniz. İkinci olarak domuz yetiştiriciliği sığır ve koyun yetiştiriciliğine göre daha karlı, mesela bir koyun genelde tek yavru yapar nadiren 2 yavru yapabilir. Ama bir domuz ortalam 7-8 yavru yapabilir. Bir diğer etkense domuz çok hızlı büyür bir yıl sonra normal bir ergen domuzdan hiç farkı kalmaz. Ama bir sığırın normal ergen bir sığır halini alması yaklaşık 3 yıl alıyor. 3. olarak domuz yetiştirmek sığır ve koyun yetiştirmekten daha az masraflı. Sığır yetiştirmek için yeme yada taze çimenlere ihtiyaç duyarsınız.Ama domuz yetiştirirken bunlardan daha az kullanabilirsiniz.
Alt 27-01-2009, 02:17
dr humanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dr humanist dr humanist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

sosis ve salamda domuz eti üstüne lezzet tanımam,bu lezzeti tatmayan müslümanlara yazık..

saygılarımla
dr humanist
Alt 27-01-2009, 04:39
fena fena isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ben bokunu yiyen hayvanı yemem arkadaş
Alt 27-01-2009, 07:11
karadenizli karadenizli isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

dr humanist´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sosis ve salamda domuz eti üstüne lezzet tanımam,bu lezzeti tatmayan müslümanlara yazık..

saygılarımla
dr humanist
Ya hümanist fazla aklın olmasın bizde biz halimizden memnunuz inek,öküz,sığır yeter bize

Sen domuzu nerde buldunda yedin onu merak ettim

Önerilen Siteler