Yukarıdaki yazıdan başka,aşadaki yazıyıda cehennem in yazısına
yazdııma cevap olarak
Kullanıcı yazmış.
" CE mal..... sen bu forumda allahimiza peygamberimize kufur edilirken nerdeydin. uyuyormuydun ? Gameover denen kisi cooooook kufur etti. gormedim diyeceksen gorseydin .
(ALLAH azabınızı artırsın) hakettin se artsin haketmedinse zaten sana birsey olmaz ne kiziyorsunki. ne horozlaniyorsun ?? *"
--------------------------------------------------------------------------------
if god dose not exist one will not lose anything. but if god dose exist one will lose everything *for not believing.
kullanıcı abim/ablam (kusura bakma ne olduun belli deil)
Sen galiba kafayı buldun..
Sen zaten benden beter ALLAHın bi garibisin,
siteye girdiin gün - mantıındaki saçmalıklardan - sitedeki akıllı
abilerden yemişsin tokadı ,yiyecein kadar..
Aşadaki alıntılar senin açtıın başlıın ilk görüntüleri:
1-)kullanıcıKayıt: Mar 30, 2006
Çevrim durumu: Bağlı değil Tarih: Cum Mar 31, 2006 12:37 am Mesaj konusu: --XXX--
--------------------------------------------------------------------------------
---Reklam için yanlış yer seçtin---
MuTeZiLe
2-)meas
Çevrim durumu: Bağlı değil Tarih: Cum Mar 31, 2006 12:46 am Mesaj konusu: Re: Harunyahya
harun yahya

forumda biraz göz gezdir ilk evvela seni buraya omu gönderdi yoksa hadi len işine harun yahyaymış söle ona bu Dinler hakkında biraz acıklama bekliyorum ondan aslında rica ediyorum kendine ilet sana zahmet
-Nambalar Dini
-Ga’lar ve Ga Dini
-Ainu Dini ( Aynu Dini )
-Dinka Dini
-Maori Dini
3-)Materyalist
Çevrim durumu: Bağlı değil Tarih: Cum Mar 31, 2006 1:23 am Mesaj konusu: Re: Harunyahya
Kıralım iman zincilerimizi, tabuları yıkalım.
Beyni uyuşmuşların kafalarına zorla bilim tıkalım.
Allah size niye akıl vermiş? Kullanasınız diye. KULLANIN.
Tek Gerçek Maddedir
4-)twilight20
Çevrim durumu: Bağlı değil Tarih: Cum Mar 31, 2006 1:38 am Mesaj konusu: Re: Harunyahya
HAYIR BENİM ANLAMADIĞIM BU KÜRT SAİTLE HARUN YAHYA FANATİKLİĞİ NEDİR..TEKAR SORUYORUM,NEDEN HZ.MUHAMMEDİN SÖZLERİ HADİSLERİ DEĞİLDE YOK RİSALE-İ NURDAN ŞU MADDE,YOK HARUN YAHYANIN ŞU ESERİ
,---KÜFÜR VE HAKARET YOK --MuTeZiLe--
BELİRLİYO İSLAM DİNİNİ..BU KADARIDA FAZLA ARTIK YA.. --------------------------------------------------------------------------------
Burası Atatürk'ün Laik Türkiye'sidir....Kendinize gelin..
5-) meas
Çevrim durumu: Bağlı değil Tarih: Cum Mar 31, 2006 5:13 am Mesaj konusu: Re: Harunyahya
kullanıcı bahsettiğin -LSD- uyuşturucuyu bulamıyorsan sana tavsiyem hollandaya gitmen ha bu değil dersen işkembeden sallama derim elli tane anlam cıkartırım o zaman ne soracaksın?
durun madem öyle bir
oru daha diyerek ortaya atlamazsın heralde...
6-)kullanıcı
Çevrim durumu: Bağlı değil Tarih: Cum Mar 31, 2006 1:43 am Mesaj konusu: Re: Harunyahya
---Bu üslupla burada barınamazsın---
MuTeZiLe
Sevgili, ne idüğü belirsiz ablam/abim,
psikolocik bi yardıma ihtiyacın varsa,söle-açık et.
Burada kültürlü-bilgili-yardımsever abiler var, yardım ederler.
ALLAH yardımcın olsun ablam\ abim. Senin işn zor.
Küfüre gerek yok.
Biz burda büyüklerimizden çok şeyler örendik.
Sende örenirsin işallah.
ALLAH zihin açıklıını versin.
Uyuşturucu müptelasındanda biran evel kurtarsın kardeşim.
(Not: İlk anda kızdım ama- sona geçti.ben sana çok kızmadım.
Valla - ALLAH şifanı versin,diyom bütün kalbimle.Hoşçakal.
Sadece kızma-gerçek soruyom? Ablamısın - abi mi.Bana açıkla.
Ona göre yannış yapmıyım.Abim veyam ablam diyim.)