Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Konu-dışı

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-11-2008, 22:10
dilaver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dilaver dilaver isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Onur Üyeliği Başarı Ödülü Başarı Ödülü 

eşein eşeklikten kurtulmama vasiyetine kısıyom..ulen eşeksen sırtına çok yük yükletme.dadında barak tır demi amcam..

Sevgili Cemal

İşte devlet denilen mekanizmanın tek amacı da budur. Eşşegin sırtına daha çok yükletmemek için verdigi mücadeleyi engellemek.

Düşün Obama'ya gele bagışları. Sıradan bir insan bu bagış ve maddiyatı elde edebilir mi. Ya da bu işe talip olan bir eşşege bu el uzatılır mı. Türkiye'de milletvekili olmanın maliyeti asgari 250-300 bin Ytl. Bunu bir gariban karşılayabilir mi.

Tadında bıraktırmak için mücadele eden Engin Çeper devlet koruması altında olması gerektigi yerde devletin cezaevinde devlet memurları tarafından işkence ile öldürüldü ve devletin mahkemeleri bu konuda yayın yasagı getirdi. Fazla söze hacet var mı.

Sevgili Sargon'a ise şunu hatırlatalım. Sarayda farklı, kulübede farklı düşünür insanoglu. Bugün Avrupa ya da diger ileri kapitalist ülkelerde işçi ve insan hakları var ise bunlar kan ve gözyaşı ile kazanılmıştır; sadaka olarak burjuvazi tarafından verilmemiştir. Bugün bu ülkelerde emekçiler en ufak bir hak ihlalinde milyonlarla varan nicelik gücü ile sokaga çıkarlar. Kazanımlarn esas nedeni budur.

1789 Devrimi ile burjuvazi ilerici niteligini kaybetti . Geriden gelen donsuzları gördü çünkü. Benim gibilerin ise temel ekseni emek ve sermaye çelişkisidir. Bu çelişki çözülmedigi müddetçe de benim düşüncemin özü degişmez.

Ayaklar baş oldugu zaman degerlendiririz.

saygılarımla

Çin'den İspanya'ya, Ümit Burnu'ndan Alaska'ya kadar
her mili bahride her kilometrede dostum ve düşmanım var
Dostlar, ki bir kere bile selamlaşmadık
aynı ekmek, aynı hürriyet, aynı hasret için ölebiliriz...

Nazım Hikmet

www.dilaverkom.blogcu.com
Alt 06-03-2009, 23:37
Soda Soda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Cemal kim kırdı kalbini be güzelim. Senin bu topiğin böyle 7. sayfalara düşecek topik miydi be...Vallahi duygulandım bak. İki gözüm ne oldu sana ?
Alt 17-05-2009, 21:05
Cemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cemal Cemal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.

abimm.herşeama-herşe kötü gidiyo bu aralar.eVelamaselamaleküm-*alekümselam*(selamboşta kalmasın deyi gennim gennime alıyom.Hanı borası dinsis-imamsıs sitteya..kimse alma sa bile Allaı selamı boşta durmasın deyi.
Abim evelama sadecene tekbi issan olalaktan bana yazzı yasan ***SOdA**abime :.çok saolabim.çoooook saol.Senden hakıkatlısı yokmuş abim.Allatut tuna altın etsin.bisen hakıkatlı çıktın-savsataya bakmayıp kartdeşine hatırladın-hatır sordun abim.saol*
Otekilerinde- ne diyemabim,,,,,,,gözüne dizine dursun.verdiim omca emek .okkadan pıroflukettik*yasdık-annattık?*örettik.ama boşunamış abim. ABim bisde bi nafvardır.inee saarkene güüme veyama kovaya çöp düşer*-sinek düşer-alır atarsın.amma ineinmoku düştümü süte.artıkın osüte atcen.boka çıkatsam bilene koku geçmes..kokuya sindimi işbitti.dökcen.Basen bunaf *eşeksüte çısstımı(afedersinis9)dökcen galik denir.... şinik kim o eşek deyi aklına karıştıtmasın..o eşek benim..ama artıkın eski nezet kalmadı sitede.Bide abim yasıklar ossun hepinise.Ulen heçmi bisi adam yerine koyaınıs yok sOda abimin dışında.?Varsa yoksan *-Aldostu amcam yasıyo ceMala..veraşarı veryokarı..heçceMaldan bais yok..Ulen gösünüse disinize dursun.bunca senepırofluk yaptık sise.heçm,i gösünüse giremedik..Yatersi oluyosa..ha?*.bUişin tersi olamsamı*?Yaben Aldostu amcama yasıyosam..*? İşte açıkladım.artıkın herkeşin şişi insin.davullar vurulsun.matdenin şerefine gadeh galddırtılsın..işte beklene açıklama geldiiii... Kocca pırofa yerlebi ettinis le..yok oyasıyo -*yok bu yasıyo..
Şinik az ara vercem.bi çay içem.usun zamadır yasmıyomya.yoruldum birez.hem Aldostu amcama telefon edeyim.musayitse oda girsin sitteye.sate onun hatırına yazıyomsonkere. azzZZZZZzzzzzzzz sonaaa.... ceMalllllll açıklıyo...
azzzzZZZzzzz sssonaaaaAAAAaa.

'Biri senin hakkında kötü bir şey söylerse
sakın kızma ama şöyle karşılık ver:
Hakkımda bunu söyleyen hiç şüphesiz başka kusurlarımı bilmiyormuş.
Bilseydi, sadece bunu söylemekle kalmazdı!
'
Alt 17-05-2009, 22:26
Üye

Bulunduğu yer: şirrinmişirrin egemino canlıuzurlu bi sayilgassabasının şirim bi beldesimden tefrişediyom sitteye.
Talking

şinik abim.işingerçeişu..daadorusu bisbuna heç saklamadıkkine.bana bu siteye getiren gayıt yaptırtan*-şifre alan hep Aldostu amcam..başlankıçtada*-bana çoksık ikas yapan oydun.Bak cemal şifren bende-sıksık girip kottrol yapcem.ösel masaclardan sna dalaşan-buleşen olur.kötü yasma-küfür yasma..filece hep söledi.ve kottrol yaptı.hiçde kötü masac yazan olmadı Alla içim.metedenner oldu.
başta sittenin en uyanıı sARogen abim..tabaşlarda bene masac yolladı.**sen caail olamssın.sen çok zeki bi adamsın.cail ayaa yapıyon.SEn yümsek tasillisin.belkine *doktorsun*?deyi bana mettetti.--vallama saol sArogen abim.çok saol.bana eniyi deer veren senol dun.saol.<bikeremde sobbet odasıda onulan görüştük.
ordada bana *köfteçilikten imtaan yaptı.eti nası aalıyon.nersi eyi olur. kövte nassı pişirilir*?filece epe soru sordu. sanNederim imtaana geçtim.oda heraldem köfteçilik yapmış sannedersem.Ama bi keresinde Aldostu amcam beni kotrola girip masaclara bakmış ve sonama bi yazı yasmış.o yazı tabi cemalın şifressiynen ismiynen -Aldostu imzasıynan çıkıncas*hemen masac atmış:?Cemal senmi yazıyo deyi.Heraldem şüppesine ordan guvat buldu.Emme karşısında gosgoca pırof duruyo... hemde aMarikaadan vARTol amcam bilene tasdik yaptıttı diplomama.
eyseme bunar müim deilde abim.Aldostu amcama biçimsis yazı yazılıncas-*bisde ip koptuabim. Hanı yasdıkya süte çöp düşer-siek kapar*ama süte çısıldımı.. bizin içüm artıkın sütün gıymatı kalmadı.ogun-bugun sitenin gıymatı kalmadı bizin içüm.Hanı bis borda bu cail halimisnen*hep -eyilik*güsellik*hoşluk yasmaa çalaştık.maappet ossun dedik.cail halimislen acık aLdostu amcamısdan-acık dier büyük abilerimisden*bilakis sOdomo amcamdan örendiklerimisnen*borda Mevlan. hAz. den filece hep yasdık. muappet ossun*gönül hoşluu ossun.Bu dunya bugun var*yarın yok.öteye ne götürcemis-ne zaman gitceimis belli deil. onun içüm bis hep eyilik güsellik yasdık.Alla razı ossun bise sataşannar olduundadda büyüklerimis bise korudu.Alla razı ossun Ekzamo amcam.bise sataşannara ne sert cevaplar yazmıştı.saolsun*varolsun.sitteden gitti ama ellerinden öperim.Bis e zaman çikin yasdık. bi vatandaş Aldostu amcama biçimsis yazıncas*-bizdeçikin yasdık tabikine.Ama saolsun site onun buleşmelerine sitede barakmış.bizinkine silmiş.saolsun varolsun abim.
bOrası sizin yerinis. genni adamlarınısa tabikine musama yapcenis.haklısınıs.herkeş gennine yakına bi mahan bulcek-korucek-otekine yüklencek.aksi olmas.ama bizin borda -musafiri korumak*evsabına düşer.derler.
bis borda gelgeç adamnarıs.yer sizin yurt sizin.matde sizin..ememccik bisi içüm süt koktu.onun içüm artıkın yasmıces.(...vayyy basıları nassıda üsüldü.. vahvah... )
Halbukine eskiden sitte ne güseldi.hoşgörüydün.hattamkine cuma günneri *-hayırlı cumalar*deyi yazılar yazıyoduk.baYram teprii yapıyoduk. göül imcitmek yokdun.o güsellik kayboldu.Herkeş iandıına yasıyodu.otekine mok atmıyodun. O gunner aartıkın geride kaldı. varsa yoksa*dine-peyganbere -Allaa aşalama..
Tamamabim sen ele inanıyosan.sene mubarek ossun.ben ele inanmıyom.sen ebene buleşme-saykı gosteret.ben sene.Neyseme abim olan oldu.. bis artıkın kapı dibindeki musafiris.Musafir kapı dibine geldimi tutulmas.. neyseme..
Alla razı ossun bunca zaman biizin gimi super cail birie-abuk sapık yazılarına tamül gosterttinis.bisde kavede filece hava yaptıydık.Ama kaaveden hıyarın biri*babama yetiştirinces.kıyamet koptuydu.Bi duyem bida dinsis imamsıs adamlarla yası yadıına.. deyi bi fırça çekti. ama bende azına ettiydim.bubama yetiştirtenin. sonama evde gisligisli girdik çaktırtmadan.nese abim bugue kadarki saprınısdan *büütüm yönetiçi abilerimin ellerinden öperim.ama artıkın raat olu.6 aydır olduu gimi*cemAL artıkın yok.
Şiik abim hanı ömceki yasıın başında herşe berbat dediydim ya..işte biriçisi*site bisin içüm artıkın zevksis hale geldi.kusura bakmayın.bisin içiüm bele..2- Abim bu Fenerin Allacezasına vesin.bise fıtıketti bu sene.Ulen aZİz amcam.. çok güselişler yaptınama-bu sne süte çısıttın.Yaw nerden buldun o bastonnuk ettiyar attrenöre be amcam.Mafetti bize.Ne lik kaldı*-ne kupa.....
suratımısdan düşen binparça.barikine kupaya alaydınıs .. onada alamadınıs.likte sate yenilmediimis takım kalmadı.. hayalla..
3 -* Abim işlerdede hayır yok.MiLlet yemiyo artıkın. Hrekeş ya kuru ekmek yiiyo.yada evinden getirtiyo.işler yarıdan aaşaa abim.Heç azımzın dadı kalmadı.Tayyip amcama oy verdiydik ayilece.. ama bilmiyomki-omu beceremedi,*yosam hakkına yemeyelim.büttüm dunyada bele bi vasiyet varmış.herkeş kanalıyomuş.araba faprikaları filece amarakda batıyomuş.Allaım evelama yurduma sonada cemalın işine korusun*sonada bütüm fakırfıkaraının vedeme eyi issannarın nafakasına korusun.yokluk zor işmiş abim.
4-Essonda hadiseden yıkıldık abim. bu gasteçiler hırt abim. bise o kadan gasverdilerdiki.bisde sannettik açıkara birinci olces. milletçem sevinces.hepsi gasmış.açıkara dördümcü olduk.. Abim hayal bakşa-halbakşa.Alla beterimden korusun.*amin.
Abim artıkın keselim. Aldostu amcama arıyom cuvap vermeyo. cebi kapalı.bilennerde arasada *PAtte abim bi kerem yasmış,iksi aynı anda sitteye girse*eyi olur deyi.Halbukim ele çook girdidik.varsa gayıtlar bakılr.Evtelefda açmıyo.Taminim ya gesmede*ya şeir dışında.Cuma günü görüştüümüsde ele bişeler bassetmişti.Sitede olsa veyama telefona baksa*ona benim cemalın zünet davetiynen elakalı konuşcektim.Onun Öksür amcama söledii -*benim eski zünet davetiyesine sitteye-gonndertçekti. bizin adımısı ve zünet yaptıttıımıs yerin belli olmasın*üstüne çis-ele yayınna amcam demiştim.yapmamış.ona yap decektim.Bide hep bene-Olum ben yasmıcam-bizin fikirlerimis orda raatsıslık yaptı.Ama sen yas-devamet*diyoya..bende ona *sen yoksan ben yokum amcam diyodum.onu sölicektim.
aBim hakkınısa helaledin. Bütüm yönetiçi abilerimin*büyüklerimin ellerinden öperim.sateşmiyen*buleşmeyen kalbnde haset-fesat bulunmeyen büttüm kardeşlerimin ellerine sıkarım.Hakkınısa helaledin. Allaa amanet olun.verdiinis deer*gadir gıymat kadan *hatırlı olun. gıymatlı olun. saolun.

kartdeşinis ceMAL..
hemi pırof.. aman Allaım .. fossuruktan pırof.......

'
Alt 17-05-2009, 22:58
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger cemal;

Aramiza tekrar hosgeldin. Ozletmistin kendini.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti
Alt 18-05-2009, 04:18
layemud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
layemud layemud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart :)

Cemal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ezkamo hocam,
ellerinden öper-selam ederim hocam.Aynendediin gimi yapıyom hocam,hani yazmışın-Ezkamo hoca yazdı:

İşte tüm bunları
düşünebilmek için de akla ihtiyaç var.Bu aklın içinde sevgi de olur,aşk ta
olur,din de olur,nasihatta olur.Yeter ki bunu kullanmayı bilene.Değil mi
Cemal kardeşim?Sevgilerimle...

Hocam ben kendimce-hem akıl yapıyom-hemAllahı seviyom..herkezide seviyom-yeterkine abi kötülük yapmasın-iiyidüşünsün .iyilik yapsın.
Hocam o Hanzolo abi-afedersin biraz ayıp yapmıştı.bizde gencizya abi-kızdık.kötü yaztık.ama sor?pişmanmısın-pişmanım.nneden.-kızmak doru deil.Kızınca kötü laf sölüyon.eee nerde kaldı *iyiinsan olcaktın..abi sabır-altın anahtar diye bi laf biliyom ben.

SABIR ALTIN ANHTAR...
BU LAFA UYMAK LAZIM-BÜYÜK LAF.neden-çünkü öfke baldan tatlı--hemen bala sarıl..içini rahat yapıyoya hamen baır -çağır..dooru deil.öfkeyne kalkan zararla oturur denir.
Biz kızıp kötüyazmasaydık.belkim oda sona -kötü yazdım ben yaw Cem abiye .MUteZile abiye-bi özür dilyim felan derdi.kestiler onun yazmasını .şimdi yazamıyo.beni okuyosa-
hanzolo abi ben kendim-özür dilerim-keşkiyazmasaydım..affet.

*Yalnız planlarının değil, başkalarının da tadını çıkarmaya çalış.
İşinle ne kadar küçük olursa olsun ilgilen: hayattaki dayanağın o'dur.
Seveceğin bir iş seçersen, yaşamında bir an bile çalışmış olmazsın.
İşini öyle sev ki; başarıların, bedenini ve yüreğini güçlendirirken,
verdiklerinle de yepyeni hayatlar başlatmış ol.

*Olduğun gibi görün ve göründüğün gibi ol.
Sevmediğin zaman sever gibi yapma.
Çevrene önerilerde bulun ama hükmetme.
İnsanları yargılarsan onları sevmeye zamanın kalmaz.
Ve unutma ki insanlığın yüzyıllardır öğrendikleri,
sonsuz uzunlukta bir kumsaldaki tek bir kum taneciğinden daha fazla değildir.

*Kaybetmeyi, ahlaksız bir kazanca tercih et.
İlkinin acısı bir an, ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer.
Bazı idealler o kadar değerlidir ki, o yolda mağlup olman bile zafer sayılır.
Bu dünyada bırakacağın en büyük miras dürüstlüktür.

Hocam,ben kıyıya aldıım yazıdan gene posta yaptım..güzel yazıları seviyom..-

Syg ve svg abiler.....
Bunlar adeta kuranın emirleri.
Alt 18-05-2009, 04:19
layemud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
layemud layemud isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart tek sorun

Cemal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şinik abim.işingerçeişu..daadorusu bisbuna heç saklamadıkkine.bana bu siteye getiren gayıt yaptırtan*-şifre alan hep Aldostu amcam..başlankıçtada*-bana çoksık ikas yapan oydun.Bak cemal şifren bende-sıksık girip kottrol yapcem.ösel masaclardan sna dalaşan-buleşen olur.kötü yasma-küfür yasma..filece hep söledi.ve kottrol yaptı.hiçde kötü masac yazan olmadı Alla içim.metedenner oldu.
başta sittenin en uyanıı sARogen abim..tabaşlarda bene masac yolladı.**sen caail olamssın.sen çok zeki bi adamsın.cail ayaa yapıyon.SEn yümsek tasillisin.belkine *doktorsun*?deyi bana mettetti.--vallama saol sArogen abim.çok saol.bana eniyi deer veren senol dun.saol.<bikeremde sobbet odasıda onulan görüştük.
ordada bana *köfteçilikten imtaan yaptı.eti nası aalıyon.nersi eyi olur. kövte nassı pişirilir*?filece epe soru sordu. sanNederim imtaana geçtim.oda heraldem köfteçilik yapmış sannedersem.Ama bi keresinde Aldostu amcam beni kotrola girip masaclara bakmış ve sonama bi yazı yasmış.o yazı tabi cemalın şifressiynen ismiynen -Aldostu imzasıynan çıkıncas*hemen masac atmış:?Cemal senmi yazıyo deyi.Heraldem şüppesine ordan guvat buldu.Emme karşısında gosgoca pırof duruyo... hemde aMarikaadan vARTol amcam bilene tasdik yaptıttı diplomama.
eyseme bunar müim deilde abim.Aldostu amcama biçimsis yazı yazılıncas-*bisde ip koptuabim. Hanı yasdıkya süte çöp düşer-siek kapar*ama süte çısıldımı.. bizin içüm artıkın sütün gıymatı kalmadı.ogun-bugun sitenin gıymatı kalmadı bizin içüm.Hanı bis borda bu cail halimisnen*hep -eyilik*güsellik*hoşluk yasmaa çalaştık.maappet ossun dedik.cail halimislen acık aLdostu amcamısdan-acık dier büyük abilerimisden*bilakis sOdomo amcamdan örendiklerimisnen*borda Mevlan. hAz. den filece hep yasdık. muappet ossun*gönül hoşluu ossun.Bu dunya bugun var*yarın yok.öteye ne götürcemis-ne zaman gitceimis belli deil. onun içüm bis hep eyilik güsellik yasdık.Alla razı ossun bise sataşannar olduundadda büyüklerimis bise korudu.Alla razı ossun Ekzamo amcam.bise sataşannara ne sert cevaplar yazmıştı.saolsun*varolsun.sitteden gitti ama ellerinden öperim.Bis e zaman çikin yasdık. bi vatandaş Aldostu amcama biçimsis yazıncas*-bizdeçikin yasdık tabikine.Ama saolsun site onun buleşmelerine sitede barakmış.bizinkine silmiş.saolsun varolsun abim.
bOrası sizin yerinis. genni adamlarınısa tabikine musama yapcenis.haklısınıs.herkeş gennine yakına bi mahan bulcek-korucek-otekine yüklencek.aksi olmas.ama bizin borda -musafiri korumak*evsabına düşer.derler.
bis borda gelgeç adamnarıs.yer sizin yurt sizin.matde sizin..ememccik bisi içüm süt koktu.onun içüm artıkın yasmıces.(...vayyy basıları nassıda üsüldü.. vahvah... )
Halbukine eskiden sitte ne güseldi.hoşgörüydün.hattamkine cuma günneri *-hayırlı cumalar*deyi yazılar yazıyoduk.baYram teprii yapıyoduk. göül imcitmek yokdun.o güsellik kayboldu.Herkeş iandıına yasıyodu.otekine mok atmıyodun. O gunner aartıkın geride kaldı. varsa yoksa*dine-peyganbere -Allaa aşalama..
Tamamabim sen ele inanıyosan.sene mubarek ossun.ben ele inanmıyom.sen ebene buleşme-saykı gosteret.ben sene.Neyseme abim olan oldu.. bis artıkın kapı dibindeki musafiris.Musafir kapı dibine geldimi tutulmas.. neyseme..
Alla razı ossun bunca zaman biizin gimi super cail birie-abuk sapık yazılarına tamül gosterttinis.bisde kavede filece hava yaptıydık.Ama kaaveden hıyarın biri*babama yetiştirinces.kıyamet koptuydu.Bi duyem bida dinsis imamsıs adamlarla yası yadıına.. deyi bi fırça çekti. ama bende azına ettiydim.bubama yetiştirtenin. sonama evde gisligisli girdik çaktırtmadan.nese abim bugue kadarki saprınısdan *büütüm yönetiçi abilerimin ellerinden öperim.ama artıkın raat olu.6 aydır olduu gimi*cemAL artıkın yok.
Şiik abim hanı ömceki yasıın başında herşe berbat dediydim ya..işte biriçisi*site bisin içüm artıkın zevksis hale geldi.kusura bakmayın.bisin içiüm bele..2- Abim bu Fenerin Allacezasına vesin.bise fıtıketti bu sene.Ulen aZİz amcam.. çok güselişler yaptınama-bu sne süte çısıttın.Yaw nerden buldun o bastonnuk ettiyar attrenöre be amcam.Mafetti bize.Ne lik kaldı*-ne kupa.....
suratımısdan düşen binparça.barikine kupaya alaydınıs .. onada alamadınıs.likte sate yenilmediimis takım kalmadı.. hayalla..
3 -* Abim işlerdede hayır yok.MiLlet yemiyo artıkın. Hrekeş ya kuru ekmek yiiyo.yada evinden getirtiyo.işler yarıdan aaşaa abim.Heç azımzın dadı kalmadı.Tayyip amcama oy verdiydik ayilece.. ama bilmiyomki-omu beceremedi,*yosam hakkına yemeyelim.büttüm dunyada bele bi vasiyet varmış.herkeş kanalıyomuş.araba faprikaları filece amarakda batıyomuş.Allaım evelama yurduma sonada cemalın işine korusun*sonada bütüm fakırfıkaraının vedeme eyi issannarın nafakasına korusun.yokluk zor işmiş abim.
4-Essonda hadiseden yıkıldık abim. bu gasteçiler hırt abim. bise o kadan gasverdilerdiki.bisde sannettik açıkara birinci olces. milletçem sevinces.hepsi gasmış.açıkara dördümcü olduk.. Abim hayal bakşa-halbakşa.Alla beterimden korusun.*amin.
Abim artıkın keselim. Aldostu amcama arıyom cuvap vermeyo. cebi kapalı.bilennerde arasada *PAtte abim bi kerem yasmış,iksi aynı anda sitteye girse*eyi olur deyi.Halbukim ele çook girdidik.varsa gayıtlar bakılr.Evtelefda açmıyo.Taminim ya gesmede*ya şeir dışında.Cuma günü görüştüümüsde ele bişeler bassetmişti.Sitede olsa veyama telefona baksa*ona benim cemalın zünet davetiynen elakalı konuşcektim.Onun Öksür amcama söledii -*benim eski zünet davetiyesine sitteye-gonndertçekti. bizin adımısı ve zünet yaptıttıımıs yerin belli olmasın*üstüne çis-ele yayınna amcam demiştim.yapmamış.ona yap decektim.Bide hep bene-Olum ben yasmıcam-bizin fikirlerimis orda raatsıslık yaptı.Ama sen yas-devamet*diyoya..bende ona *sen yoksan ben yokum amcam diyodum.onu sölicektim.
aBim hakkınısa helaledin. Bütüm yönetiçi abilerimin*büyüklerimin ellerinden öperim.sateşmiyen*buleşmeyen kalbnde haset-fesat bulunmeyen büttüm kardeşlerimin ellerine sıkarım.Hakkınısa helaledin. Allaa amanet olun.verdiinis deer*gadir gıymat kadan *hatırlı olun. gıymatlı olun. saolun.

kartdeşinis ceMAL..
o kadar uzun yazmışsınki okumaya gücüm yetmiyor.ve inan okumadım okumayacağım.
Alt 18-05-2009, 14:38
mep
Üye Değil

Cemal abiiiiiii...!
Abim nerdesin yav...
Hem Birilerine kızmış herkesi terk edip gitmişin..
hemde gelip herkes beni unuttu diye sitem etmişin..
Sen birine kızıp gemileri yakarsan,
geride kalanlar sana ne demez be abim..!
Hadi anladık birilerine kızdın,bizi niye terkettin be abim..
Sitenin zevksizleştiğini,yoksunlaştığını söylüyorsun..
Meydanı zevksiz,yoksun insanlara bırakıp kaçanın suçu dahamı azdır.
zevksiz ve yoksunlardan..Tut Yaşşarı yularından,geç şu dükkanının başına..
Köftesiz bırakıp hamburgere muhtaç etme milleti..Sevgilerimle..
Alt 30-12-2009, 20:29
Üye

"aBim hakkınısa helaledin. Bütüm yönetiçi abilerimin*büyüklerimin ellerinden öperim.sateşmiyen*buleşmeyen kalbnde haset-fesat bulunmeyen büttüm kardeşlerimin ellerine sıkarım.Hakkınısa helaledin. Allaa amanet olun.verdiinis deer*gadir gıymat kadan *hatırlı olun. gıymatlı olun. saolun.

kartdeşinis ceMAL..

o kadar uzun yazmışsınki okumaya gücüm yetmiyor.ve inan okumadım okumayacağım. "

ağğğggghhhh..
oğğğğmmmm...
:hurt:
hünkürt.. hünkürt...
waaaağhhhh... gösyaşlarım...
hayaLllaım.. aouğhhh...
gennimettimgennim bolduuuuğğmmmmmm..
kelekkimi saraaağrıIIIııııpp soğlduğmm.. nehallar olduuğĞĞğğğmm..
artıkın banakimse okkumuyomuş.biliyoumben sate.. eee zorişelr yapıpyodum..koleymiabimm..hem ordayas-hem eyle yas.hembey le yas..oooğğ..hemborda yas.. olcei buydduniş te abim..sonunda olannar oldu..:crutch: daktık koltuk eneene. abimm... eyyyyYYYYyyyy bu topraklar ..(durlen fazlagasvedin. olmaddı.geri fitese al) eyyYYYYyyyyyğğğyy bu kartdeşine unutmaayan mePim..bi sende kalmışipim..bana buiplen baalanmepim..bAk sene kıramadımvedeeme seniniçüm yasdım.okkursan artıkın bissen okursun bana..
bak okucek olursan artıkın sadeceme www.ceemalimuhabbet.blogcu.com da yasıyom..ordada *-* çalçaloyna-işler ayna.. negelem var *?ne gidem..3-beş ayda bir gendim yasıyom.sonama giriyom bi tek gennim okumuşum..yaniabimaciip bi elaka var kartdeşine.sAte artıkın teklifnere dayanamıyom. eRTuurul abime seepetlediler.aYdınamCamda barakmış Ruhiyet kastesine....HEmi patıron*-hemi genelbaş yazar*0l ceMAL (..al.. al..al) teklüflerine dayanamıcem.boraya dönemem. biloktada bimok olcemisy ok.mecbur gitcemar tıkın abim.kardeşin artıkın rUHİyet kastesinde.. odama beklerimabim. .. .. .-*-*-*-**-mePim yaŞŞara geçen gurbanda kaybottuk . *aara aara bulamadikabim.çalındı veyama derindevlet göçerttiişe.. yanıyanılıyoda olabilirim ama-abim bu derindevlet neleryapmış abim.yanı bunada yapbilir*mibilmiyomm. abim savolkartdeşine unutmamışın.okuyan savolsun-okkumayan kahrol_ma*sun.zeggin slsun.çebi matde dolsun.-amin abim.:crutch: nOT: mepİM bu yana koyduum yandan yürüyen hörümcek bacaklı şekkil ne mahanaya geliyo.zıppıt koyduk o yamua. emmecik -*yanim tam ne annatıyo annamadım.ama annasamda annamasamda kodum.çükküm bu melmekette annayanda koyuyo.annamayanda koyuyo..benkibizzamannarın koOOOOoooooOOssskoca pırofu..demiabim. yanı neyyimeksik onnardan.nOT :*belkine sitteye girerimbelkine girmem. hakkıNa helelet.cevabına bilokta bekliom.oraya girinces 3-5 pompa yapda.çok okunuyo gösükelim.beleceme -*havaamısar tar abim.

krdşn.ceMAL emakli pırof (cemal-AL..AL.Alll.. yürrülen fener .kimtutar sana..

'
Alt 30-12-2009, 20:43
evrensel-insan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
evrensel-insan evrensel-insan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

evrensel-insan - MSN üzeri Mesaj gönder

Saygideger cemal;

Pek anliyamadim. Hosgeri geldin, diyeyim mi/demeyeyim mi? Yalniz sana has ve oz dil ve uslubunu ozledigimi dile getirmek isterim.

Bu arada ben blog mlog acamiyorum, acmiyorum. Hem yazilarin bir yerde toplanmasi acisindan, hem de teknolojik bilgisizlik ve tembellik acisindan.

Saygilarimla;
evrensel-insan

Evrensel-Insan - Yapılandırmacı Epistemoloji/Bilişsel Bilim/Qua Felsefesi/Serbest Düşünce/Devrimci Sorgulama/Zihinsel Devrim - Evrensel-Insan Zihniyeti

Önerilen Siteler