aBİm sizebires boş baraktım.biSÜRü saçma*sapan sORU vedeme konu ortada kaldın.Aççıklıyom:
Maşallah , İnşallah , Yarabbi Şükür... ( 1 2) ……………………..saWOL abim.amin.amin..
Voltaire Darwin senede maşala .Alla işine rasgetitsin abim.
Gülen Hoca'dan inciler …….. fROd oabimmeraba.aBim yaw ben bu fEYtulla hocama çok sverim.Alla-pEY
frodo ganber deyinces bu adam*-kendine tutamas.vallAMA *hakget salya sümük
aalar.Bne bu hOCAfendinin fikillerine ve ALlapEyganber sevgisine vedeme
din bilgisine hayranım.Bundaki küntür.wallamasizde filece yok.HAKget
adamsisin filece bilmicenisşekilde govur tariinive govur düşümce adamlarını ve fikirlerini biliyo annatıyo.Nassı olupda bele fotoşort resimnere inanıyo.Adem efndimisin boYU 75 metre 45 ceme filece *diyo.
hAVa anamıs-aDEM bubamısın yee keminden filece diyo*-annamıyom.Bu
akıllıuslu adam.Allaın manzemesi yokmuda yee kemine alıyo.Bnece bunnar KURAna karşı*uydurulmuş hadisler.buKAY naklara ben inammıyom.
Kuran'da Namaz Var mı? ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa) … uLUkebapabim*-.hoşgeldin.kURanda namasvar.
UlulElbab annaşıldı demi*?
Renaultferrari Diyor ki : ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa) reNOT abim. Eski renotlarmı eyi.FORrtlarmı?*
RENAULTFERRARİ bi yerde 74 reNOT*12 var.biyerdede 68 yumurta kasa
Forttavnus.--Hankısı iyi.Ama REnocusun deyi taraf d
DUtma.hAkkati yas.sENe güveniyom.3bin tl normelmi*?
Paramısa yazıketme..
Bir varlık olarak insanın doğa ve evrendeki yeri nedir ? lütfen yardım
emre94 eMrecim -*meraba.iSSanın yerine bilMİyom ama.TORnacı iSAnın yeri..şu
köşeden dön.cen.100mgit köşedeki kör dilençiye sor.gösterstsin manavcı Evreni..
Allah'ın Matematik Hatası... ( 1 2 3 ... Sonuncu Sayfa)
exclusive eSKlüsit abimmeraba.yaW abimnerelerdesin.sen g
Gettin namın kaldı yadikar.hANI yiit ölür namı*kalır-derlerya aynına oldu.abim.Yanı afedersin.*bi mok attın5-8 sene filece geçti.dahle hala
Matamatik hatası vARmı*?-yOKMu>>>>>> sittedeeki vatandaşlarımız annaşamadı.vAR deyen-saydımben –aşaoka 74-70beşkişi filece yok hata diyo*
VAR deyen .200yüz yetmiş4 bin kişi filecede *hata vAR-ALLa yok deyyo..
Allaalla.. yaw biyandan>> ALLA yok diyonus.
oLMadına sölediinis şeyin*hatası var.diyonus.Leeğğğnnn.. nerde*turşu nerde laana abim..bak gel vasgEç bele konulrdan.Gel sana yan dukanı dutalım*dedim.Bak dukkan saabına 5 sene eweli sene çook metettidim biliyon...İsmi filece normel deil.hACI abim.amapek* dininde imamında bi abimis*.Hoca kimin dini bilgisivar*filece demiştim.biliyon.sen gelip kiraya dutmayıncas adam başkalarına kiralara verdiidin.
Şinik bu son kiraçı* bibuçuk aydır filece kiraya vermedi deyi-hACIM dukana boşattırtıyo.geLip bene sordu.Senin eskibi arkaaşın vartdın ceMal….ölmedise.gelsin vecem ona kiraya*dedi.
İstersen gel dutalım.eyi işyapar.yANNıs bu adam çook dini bilgisi guvatlı bi hACIdır ama.
Bunun birinçi
Allaı –ALLa-ondan sonacıma bu biALLAa tapar *-hemen ardından paraya.Bakbu kaçıncı kiraçı.BU 1 ay geçiktirmeye ses etmes.ama bibuçuk odlumu.elinde bisucuk ekmek alır gelir.sennin eline verir*kapıyada koveriri.annamassın sen nassı iteleyipkakaladıına.. ..yANnıs dukan çok güsel.sen işyaparsın abim.
Şinik bak bu mATAmatik konusunda son açıklamaya yapıyom.bipırof olalaktan annatıyom.
ALLAın matamatik hatası olmas.hata sisde..bAK..matamatik şu şekilde.
1 ker bir ..eşittir. 1
1kere 2 ..eşittir……2
1 kere3 ..eşittir3
1kere 4..eşittir*4
…
,,,,,,,,
1kere 10 <>>>>>>>>> eşittir on..bu konu son.len amma uzattınıs –matamatik kim sis kim…taa kerata cetveline yeni öreniyonus..oordansonacıma hata arıyonus.hata senin kafanda

abim

.(yada benimkafamda abim.)selam ederim.gel bu dukanı sene dutalım..kaççırmaamatamatik falaca-*filece diyelekten.tezgaana bakabim.
ABim bak.Allaın matamatikhESabında heçmiheç hata olmadıına annamak içüm*
gece vaktıgök yüzüne.bak.

Orda hiçbihata olmadıına görcen

.hiç hata olmas.ele olmasa görümmeyen direkler üstünde okoskoca erVEn ele boşnukda durabilirmiDİN?**

> cemal artıkın bukadanınada taamül edemeyis yAW..ya sabır..yaasabbır..yaasappır..yaaaaaaaa..
imZA.. gökyüzüvedeme yeryüzü*ayrıcadana(ve deve)yeraltı ilinselbilinleri konusunda yüksek pırof.CEmal > bak bu CE kalitebelgesi demekmiş..annayın yanı..