Ben seni sadece forumda tanıyorum, daha fazla tanımak gibi bir isteğim de yok, günlük yaşantında nasıl olduğun hiç ilgilendirmiyor beni. Forumda yazdıklarınla çizdiğin bir portre vardır, muhatap olunan da odur. Benim için de aynısı geçerli.
Bu arada sen milleti Kemalist, su katılmamış liberal, dogmatik sosyalist vb. sınıflara ayırmıyor musun? Tutarsızsın diyeceğim de şimdi akşam akşam linç etmeyeyim seni.
jadi´isimli üyeden Alıntı
Ben Nisanyan ile kendimi ornek verirken cumhuriyet karsiti ifadeleri yuzunden maruz kaldigi saldiri ve tek basina kalmis olmasini kastettim. Benim soyledigim farkli bisey ama bunun uzerinden bile bana hakaret calisiyorsan pes derim. Hayatta komplekse girecegim en son mevzu egitim durumumdur herhalde. Yanlis bir yerden saldiriyorsun ki aslinda ben egitimsiz biri bile olsam bu yaptigin cok cirkin bir davranis aslinda. Neyse
|
Bir küçük Emrah ayakları eksikti o da geldi. Nişanyan düzenli olarak nefret mektupları, hatta ölüm tehditleri alan bir adam. Bunları yayımladığı blogu dahi var. Hakkında açılan davaları, aldığı hapis cezalarını falan ise hiç saymayayım.
Sen ise nick ile internette birkaç yüz kişinin düzenli takip ettiği bir forumda yazıyorsun, 3-5 kişi de saçmalıyorsun diyor. Amma abarttın yani.
Nişanyan'a o açıdan da benzemiyorsun yani.