ben bir zeitgeist ci olarak ne şierat nede başka bir saçmalık istemiyorum onun bunun uydurup çıkarları doğrultsunda kullandığı saçmalıklara ancak cahil cühele takımı rağbet eder
ben aklın ilmin ve adaletin yolunu takip ederim .
Mahonun uydurduğu yönetim biçimide paraya pula dayalı halbuki insanlık ne çekiyorsa para dan puldak çekiyor
Para yı destekleyen bir yönetim Allah tan gelmiş olamaz Allah dünyayı bize sunarken her şeyi bedava olarak sunmuştur
ama maho denen uyanık insanların uydurduğu para denen belayı savunuyor adeta ona tapıyor Allah yolunda harcayın diyerek milletten para araklıyordu
savaş yaptıktan sonra elde edilen ganimetler Allah ve elçisinindir diyor Allah ın parayla işi olmayacağına göre bütün ganimetler benimdir demek istiyor
zekat verin sadaka verin diyordu o zaman zekat ve sadaka için ilk adres kendisiydi
bazı cahil cühele gözü perdeli dinciler de derki maho fakir hayatı yaşamıştır
şeriat dünyadaki en saçma ve baskıcı cahil cühele yönetimidir istemeyiz kalsın
zaten tipsiz tipsiz yarım yamalak sakallarıyla dolaşan dincileri gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor öyleleri varki çenesinde üç beş kılla geziyor çok iğrenç görünüyorlar
çalıştığımız yerde bir kaç arap var tuvaletler türkiye deki gibi değil hele ellerini araplar ne zaman wc ye girseler ellerinde bir bardak suyla wc ye giriyorlar arkalarını yıkıyorlarmış
bir bardak suyla arkalarını yıkıyorlarmış

yıkasınlar ama birde suyun yarısını pis pis yerlere dökmeleri yokmu tiksiniyor insan
en tiksinç olanıda wc den çıkınca ellerini yarım yamalak yıkamaları
o ellerlede bazen çerez falan uzatırlar yermisin diye

de get ulan
neyse lafı kısa keseyimki kusacak gibi olmaya başladım