Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 06-01-2006, 19:46
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Yahu paco sen hep kendi tarafındakilere sataşıyorsun

Neyse daha yenisin olur öyle... Hele mutezilenin islami sitelerden admin teklifleri aldığını da hesaba katarsak. Hep diyorum bizim mutezile şeyh olacak adam ama hiç yanaşmıyo bu teklife nedense.. Yani o kuran, tefsir diliyle ifade ettiği dinsiz söylemlerini bir tarikat ortamında söylese "amin" diyecek çok mürid çıkar
Alt 28-06-2011, 21:07
dogruistan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dogruistan dogruistan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ben bir zeitgeist ci olarak ne şierat nede başka bir saçmalık istemiyorum onun bunun uydurup çıkarları doğrultsunda kullandığı saçmalıklara ancak cahil cühele takımı rağbet eder
ben aklın ilmin ve adaletin yolunu takip ederim .
Mahonun uydurduğu yönetim biçimide paraya pula dayalı halbuki insanlık ne çekiyorsa para dan puldak çekiyor
Para yı destekleyen bir yönetim Allah tan gelmiş olamaz Allah dünyayı bize sunarken her şeyi bedava olarak sunmuştur
ama maho denen uyanık insanların uydurduğu para denen belayı savunuyor adeta ona tapıyor Allah yolunda harcayın diyerek milletten para araklıyordu
savaş yaptıktan sonra elde edilen ganimetler Allah ve elçisinindir diyor Allah ın parayla işi olmayacağına göre bütün ganimetler benimdir demek istiyor
zekat verin sadaka verin diyordu o zaman zekat ve sadaka için ilk adres kendisiydi
bazı cahil cühele gözü perdeli dinciler de derki maho fakir hayatı yaşamıştır

şeriat dünyadaki en saçma ve baskıcı cahil cühele yönetimidir istemeyiz kalsın

zaten tipsiz tipsiz yarım yamalak sakallarıyla dolaşan dincileri gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor öyleleri varki çenesinde üç beş kılla geziyor çok iğrenç görünüyorlar
çalıştığımız yerde bir kaç arap var tuvaletler türkiye deki gibi değil hele ellerini araplar ne zaman wc ye girseler ellerinde bir bardak suyla wc ye giriyorlar arkalarını yıkıyorlarmış
bir bardak suyla arkalarını yıkıyorlarmış
yıkasınlar ama birde suyun yarısını pis pis yerlere dökmeleri yokmu tiksiniyor insan
en tiksinç olanıda wc den çıkınca ellerini yarım yamalak yıkamaları
o ellerlede bazen çerez falan uzatırlar yermisin diye
de get ulan

neyse lafı kısa keseyimki kusacak gibi olmaya başladım
Alt 28-06-2011, 21:42
perfect_storm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
perfect_storm perfect_storm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dogruistan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bir zeitgeist ci olarak ne şierat nede başka bir saçmalık istemiyorum onun bunun uydurup çıkarları doğrultsunda kullandığı saçmalıklara ancak cahil cühele takımı rağbet eder
ben aklın ilmin ve adaletin yolunu takip ederim .
Mahonun uydurduğu yönetim biçimide paraya pula dayalı halbuki insanlık ne çekiyorsa para dan puldak çekiyor
Para yı destekleyen bir yönetim Allah tan gelmiş olamaz Allah dünyayı bize sunarken her şeyi bedava olarak sunmuştur
ama maho denen uyanık insanların uydurduğu para denen belayı savunuyor adeta ona tapıyor Allah yolunda harcayın diyerek milletten para araklıyordu
savaş yaptıktan sonra elde edilen ganimetler Allah ve elçisinindir diyor Allah ın parayla işi olmayacağına göre bütün ganimetler benimdir demek istiyor
zekat verin sadaka verin diyordu o zaman zekat ve sadaka için ilk adres kendisiydi
bazı cahil cühele gözü perdeli dinciler de derki maho fakir hayatı yaşamıştır

şeriat dünyadaki en saçma ve baskıcı cahil cühele yönetimidir istemeyiz kalsın

zaten tipsiz tipsiz yarım yamalak sakallarıyla dolaşan dincileri gördükçe sinirlerim tepeme çıkıyor öyleleri varki çenesinde üç beş kılla geziyor çok iğrenç görünüyorlar
çalıştığımız yerde bir kaç arap var tuvaletler türkiye deki gibi değil hele ellerini araplar ne zaman wc ye girseler ellerinde bir bardak suyla wc ye giriyorlar arkalarını yıkıyorlarmış
bir bardak suyla arkalarını yıkıyorlarmış
yıkasınlar ama birde suyun yarısını pis pis yerlere dökmeleri yokmu tiksiniyor insan
en tiksinç olanıda wc den çıkınca ellerini yarım yamalak yıkamaları
o ellerlede bazen çerez falan uzatırlar yermisin diye
de get ulan

neyse lafı kısa keseyimki kusacak gibi olmaya başladım
saygıdeğer doğruistan yaşadığınız ülke neresi belliki yaşanmış baya şeyler var sizde
paylaşırsınız umarım yaşanmışlıklar konuşulmuşluklardan söylenmişliklerden daha değerlidir benim gözümde
Alt 28-06-2011, 22:53
dogruistan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dogruistan dogruistan isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

yaşamveözgürlük´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saygıdeğer doğruistan yaşadığınız ülke neresi belliki yaşanmış baya şeyler var sizde
paylaşırsınız umarım yaşanmışlıklar konuşulmuşluklardan söylenmişliklerden daha değerlidir benim gözümde
avrupadayım
vakit buldukça yazarım merak etme
malesef bozuk gei kalmış düzen yüzünden kendimize pek vakit kalmıyor
şimdi yatağa koşmaz isem sabah 05:30 da maaşlı kölelik için zor kalkarım
Alt 29-06-2011, 00:31
denklem denklem isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Smile

4 hatun,cariyeler

bir daha düşünün derim
Alt 29-06-2011, 00:38
ahura mazda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ahura mazda ahura mazda isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Ayrıca 4 eşi de artık ilginizi çekmediği zaman boşuyorsunuz rahatlıkla.Sonra gelsin 4 eş daha,birde sevap kazanırsınız üstüne yardıma muhtaçlardı himayeme aldım diye.

Önerilen Siteler