Eliko´isimli üyeden Alıntı
CİN: Musevilikte ve Hristiyanlıkta olmayan, Sadece islamda rastladığımız 5 vakit namaz nereden çıkmıştır,
Zerdüştilikte beş vakit namaz vardır. Hatta bunun kalıntıları olan Yezidiliktede iki vakit vardır. Sabiiliktede beş vakit namaz vardır. Ezra- Tevratı birleştiren bir Yehudidir. Babil sürgününden sonra Ezra tevratı toparlıyor hatta Yehudiler bunu çok seviyorlar bu yüzden Muhammed tevbe 31-32'de Üzeyrin tanrı oğlu sayıldığı tahmininde bulunuyor. Ki Muhammed bir Yehudiyle tartışırken Yehudi kızarak Üzeyir Allah oğludur Muhammed'de zan ediyorki hepsi öyle diyor. Üzeyr arağçaya çevrilmiş Ezradır.
Saygılarımla
Elikoyum
|
Gerçek İslamda Namaz yoktur...Zaten Kuranda Namaz kelimesini bulana ödül vaad ediyorum...
Kuranda SALAT vardır...
Rable sürekli kurulan BAĞ vardır...
Namaz Muhammedin ölümü ve sonrasında İRTİCA ile Dine girmiştir...
5 vakit oluşu Farisi etkiler ve Camilerde Siyasi sebeplerle girmiştir...
Bunları klasik "müslüman" kardeşlerimize anlatmak çok zor...
Aslında Zerdüştte günde 5 vakiz Ateşe karşı Namaz kılarken Ateşe tapmıyordu..
Sembolizmi anlayamayan takipcileri bozmuştur öğretiyi...
Muhammed sonrası aynı şeyler geçerlidir.
Allah tüm varlık Alemini İHA:TA eder...Bu günümüz diliyle ""Surround"
anlamına geliyor...YAni kuşatır...
Onun Huzurundan Ayrılmak ne kadar saçma ise El bağlamak ve huzuruna çıkmakta o kadar saçmadır!!!Lütfen bu gerçeği anlamaya çalışınız...
Kuranda Salat geçen her cümleye Namaz yazan Zihniyet Gerçek islama çok ağır bir Darbe indirmiştir...
Çünkü insanların Sürekli Allahla BAĞ ları olması işlerine gelmiyordu..
Günde 5 kez Camilere gelip denetime tabi tutmak ve Beyin yıkamak daha iyiyidi yönetim için...
Bütün Din!ler TEK kökten gelir bir Ağacın gövdesinden çıkan dallar gibidirler...
Ağacın adı İSLAM dır...Yani BARIŞ
Bunu İslama tabi olduğum ve fanatik bir Taraftarı olduğum için söylemiyorum.
Rabbin katında DİN TEK dir o da İslamdır...
Ancak bugün adına İslam denen "Dincik" bu ismi kullanıyor.
Saygılarımla...