Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam > Kadın & İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 14-02-2006, 15:30
aspartam aspartam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam - MSN üzeri Mesaj gönder

O zaman o ortamı terkederim.
Alt 14-02-2006, 21:17
ensareo ensareo isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

Exclusive Allah seni bildiği gibi yapsın..Sayende güldüm..Mahalle kadınlarının saç-başa kavga etmeleri gibi malum gazetelerden birinin verdiği yemi bilerek ve isteyerek bir kapış kapmışsın ki tarif edilmez..Oltayı bile yutmuşssun Sizin ''hüküm verme yönteminize'' şaşıyorum..
Alt 14-02-2006, 21:53
Üye Değil

Aspartam salak ayaklarına yatma, neyi sormak istediğimi aslında anlıyorsundur. Aynı o kadın gibi görevin gereği orada bulunman gerektiğini düşün. Gazeteci olsaydın ne yapardın?
Alt 14-02-2006, 22:02
aspartam aspartam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye

aspartam - MSN üzeri Mesaj gönder

Cem sana teessüflerimi fışkırtıyorum.Kalbimi kırdın. Kalbimi kıracağına Kabeyi bin defa yık daha iyi.
Cevabıma gelince,o topluluğu kızdıracak ve provoke edecek davranışlarda bulunmazdım.(Geçmişte böyle bir hareketim oldu, azdaha boyumun ölçüsünü alıyordum.)
Alt 14-02-2006, 22:38
Üye Değil

Takıldım işte.
Ama yukarıdaki soruma net yanıt vermedin. Ağzında sakız var diyelim karşında da marş okuyan PKK lı bir grup veya ABD askerler. Ağzındaki sakızı çıkarır atar mıydın onlara saygı amacıyla?
Alt 15-02-2006, 05:19
exclusive exclusive isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Orada başka başı açık kadınların olması neyi değiştirir. Bu adamların neden Aliye hanıma saldırdıkları sorusunun cevabını verecek kişi ben değilim. Bu soruyu polis saldırganlara soracak ve onlarda kendilerince bir cevap verecekler...

Eğer bu saldırganlar "biz nefsi müdafaa yaptık" derlerse ve bu ifadeleri şahitlerce onaylanırsa ne ala.. O zaman bir ceza almadan serbest kalırlar.

Ancak başka bir durum sözkonusuysa, örneğin kurana saygısızlık ettiği için saldırmışlarsa, bu haklı bir gerekçe olamaz. O kişiler için belki haklı bir gerekçedir ama kanun bunu haklı bir gerekçe olarak görmez.

Yarın birisi kalkıp bir imama "bir vaazındaki konuşmasında ateist değerlere saygısızlık etti" gibi bir gerekçeyle saldırırsa kanun bunu da haklı bir gerekçe olarak görmez.

Kimsenin kalkıp "benim şöyle şöyle değerlerim var, herkes benim bu değerlerime maksimum düzeyde saygı gösterecek, göstermeyeni döverim" demeye hakkı yok. Bu ülkede birbirine taban tabana zıt onca farklı görüş ve değer yargısı varken insanların kendi görüşleri çerçevesinde başkalarına müdahale etme hakkının olması kabul edilebilecek birşey değildir.
Alt 15-02-2006, 06:14
Tugce Tugce isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bir noktaya dikkat çekelim. Bu adamlar yaptığının yanlış olduğunu düşünmüyor ki...

"İyi etmişler oro...ya" diyen sesleri etrafımızda duymak zor değil. Peygamber ve kuran o kadar putlaştırıldı o kadar putlaştırıldı ki, bıkakın hakaret etmeyi, sadece gereken saygıyı göstermediği gerekçesi bile sizin cezalandırılmanıza yeterli.

Bu ne bağnaz bu ne gerici insanlar.

"Bir ara ateist olmak istedim ama sonra vazgeçtim... Hiç tatilleri yok ki." ~ Henny Youngman

Önerilen Siteler