Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 22-02-2006, 04:07
no_religion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
no_religion no_religion isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hemen de sıyırr. ..mucizelere inanmıyormusss..muss muss..o zaman sen direkt peygamberinin kitabı kurana da inanmıyorsun..çünkü orda bir çok mucize var(her nedense bu mucizeler tek başına kalınca yapılıyor)...davutun denizi ikiye yardıgını bile anlatıyor...bak senin için cok üzülüyorumm..bilmeden tanrına karşı günah işliyorsun

ayrıca her konusmanda biraz daha batıyorsun tezatlıga aynı kuranı kerimdeki ayetler gibi bir dediğin birini tutmuyor
Alt 22-02-2006, 04:20
Üye Değil

ah benim akil yoksunu kardesim....siyrilcak nedenim olsa siyirayimda sebepsiz yere hele hele senden niye siyrilayim ki...hani yapismis olabilsen ok siyirayim ama yok ki nerden hayiflandin ole kendi kendine

her neyse.....kurandaki yazan hic bir sey benim icin mucize degil...sonradan onun ustune yapistirilan bilimsel gercekler....harun yahya gibilerin yaptiklarindan bahsediyorum....anladin sende ben okuyan icin yaziyorum...herkes senin gibi fesat degil cunku....ben demiyorum ki Kuran mucize....Kuran bnm kitabim okuyorum inaniyorum hepsi bu....sen okuma inanma bana ne ben senin ustunde zorlayicimiyim....yada sana kitabi ispat edecek ispat kurumumuyum...kimin cehennemde yanacagi kimin cenette sefa surecegi umrumda degil....bana bir Allah yeter...

her lafimda batiyormusum ....sen coktaaaaan batmisin be dostum.... ben batiyorsam bunu bana cok gorme

iftira ne kolay solucan gibi surunen dil icin
Alt 22-02-2006, 04:26
no_religion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
no_religion no_religion isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

cok guzel kıvırıyorsun mev cigimmm..senin kesin dansöz nevle bi akrabalıgın var nickinde de anlasılıyor zaten baktın olmuyorrr...ben inanıyorum sen inanma ..sana ispatlamak zorunda değilim beni ilgilendirmezsin felan fistan...ama biraz önce yazışırken cok ilgili gözukuyordun..şimdi ne oldu dipsiz bir kuyuyamı düştün.....

ohh ohh kıvır yandaaaaaaaaaaaaan
Alt 22-02-2006, 04:36
Üye Değil

anlasilan pavyonlardan hic ayrilmiyosun.....dansoz nev i bildigine gore.....ben bilmiyorumda .....neyse ben anladim senin yas kac ....tek ben degil tabi ona yaniyorum ....

ISTE INSANIN EN SEVDIGIM KISMI BU!!!! SAVASMA ICGUDUSU

gonder dostum daha ne kadar istersen

dipsiz kuyuya dussem anlayamazmiydin da bana soruyosun ....mahalle kavgasina cevirmek istiyorsan sana sole bi onerim var....sen buraya yaz ben ona karsilik sana ozelden cvp veriyim....insanlarda bizim sacmaliklarimizla ugrasmasinlar...ama ozelden yazdigim sozde kalmaz onu bastan soyliyim de gerisini sen karar verirsin artik dostum

Önerilen Siteler