Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-03-2006, 15:28
Üye Değil

Standart Re: Diyanet :'' Sakatlar İ m a j ı m ı z ı bozuyor''

Turkiye Sakatlar Dernegi sitesinin yazisi......bu bilginin dogruluk derecesi nedir???

DİYANET?E ÖZÜRLÜ MEMUR ALIMI

5.12.2005 tarihi itibariyle Başkanlığımız bünyesinde çalışan özürlü personel sayısı 788 dir.

En son 1998 yılında 424 adet personel ataması yapılmıştır.

Diyanet İşleri Başkanlığının Genel idare hizmetleri sınıfı kadrolarında boş kadro bulunmaması ,boş bulunan kadroların Din Hizmetleri sınıfına ait kadrolar olması özürlülerin istihdam edilmeyişinin esas nedenidir.

Bu konuda her hangi bir şikayet olmadığı gibi soruşturma yapılıp cezalandırma da yapılmamıştır.

2006 yılı Nisan?Mayıs döneminde özürlü personel alımı ile ilgili sınav yapılması doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir.

Prof Dr. Mehmet Aydın
Devlet Bakanı
Alt 19-03-2006, 15:43
Mutezile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Mutezile Mutezile isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Standart Re: Diyanet :'' Sakatlar İ m a j ı m ı z ı bozuyor''

Russel'ın googledan aldığı linki inceledim. Sevgili Diyanet'in laf salatası gerçekten etkileyici:

''Geçenlerde Diyanet İşleri, Sayın Başkanın gelişiyle, çok önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Kurum olarak yaptığı toplantı, çalışma, özürlülere verilen destek ve bu konuda hazırlanan proje gerçekten bizleri Sakatlar Konfederasyonu olarak umutlandırmıştır. Özürlülerin istihdamı konusunda daha evvelden alınan birtakım kararlar var. Biz bunun formüle edilip, yani bazı hizmetlerde hangi türlü özürlülerin değerlendirileceği konusunda Diyanetle ortak çalışmaya hazırız. Yıllardır, her yerde özürlüler çalıştırılamaz diye düşünülmüştür. Çünkü bu konuda mesleki eğitim verilmemiştir. Şu an Diyanetin bakışı, özürlüsünü dışarıya atan değil kucaklayan bir bakıştır. Sayın Başkanın ve Sayın Bakanın başkanlığında özürlüler camiası olarak çok umutluyuz. Çünkü anlattığımız bu problemlere çözüm getirme konusunda bizi ümitlendiren Sayın Bakan ve Sayın Başkandır. 7.5 milyon özürlü adına ben kendilerine bir defa şükranlarımı iletiyorum. Diyanet Dergisinde sık sık özürlüler konusu gündeme gelmiştir. Yıllardır unutulan bir kesim, yıllardır unutulan bir konuda Derginizce hatırlanmıştır.''

Yaparız, yapacağız, nerdeyse yaptık..tam yapacaktık.......ZZZZzzzz

Ama iyi niyetliyiz...''Evvelallah biz sakatltara istihdam da yaratırız da... iştee''

Çok açıklayıcı bir diyalog olmuş..

Mev'in iktibas ettiği -ve Russel'in de kaynak diye verdiği yazı- NTV söyleşisini yalanlamıyor; d o ğ r u l u y o r:

Şöyleki; Son 8 yıldır diyanete kadro verildiği halde Diyanet sakat istihdamı yapmamış. Şu anda 900 açık var ve muhterem diyanetin sınav hazırlığı sürmekte imiş.

Siz sınav açmayı kolay bir şey mi sandınız?

Fena yanıldınız. Bir sınav anca 8 yılda açılır, bakarsın 9. yıla da sarkar. Yeterki iyi niyet olsun.

Diyanete kötü niyetli diyecek babayiğit var mı?
Alt 01-07-2010, 23:52
Nova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Nova Nova isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Super Moderator
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Gunjelleme

İddia ediyorum ki ikimiz de "Tanrıtanımaz" larız. Sadece benim inandığım tanrı sayısı seninkinden bir eksik. Diğer olası tanrıları neden reddettiğini anladığın zaman, benim de seninkini neden reddetiğimi anlayacaksın.

Zihin paraşüt gibidir, sadece "açıkken" çalışır.

Benim manevi mirasın akıl ve bilimdir. Atatürk.

Önerilen Siteler