Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Dünya Dinleri, Mitoloji & Antik Uygarlıklar > Dünya Dinleri

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 28-08-2010, 23:35
ExEgoist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ExEgoist ExEgoist isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Sayın Dark,

Tesbitleriniz yerinde birçok konuda size katılıyorum.Ancak bazı farklar var...
Tanrılarında bir Tanrısı olabileceği hiç aklınıza geldi mi?
İşte O gerçektende oldukca Yüce...ve asla insanı kendi haline bırakmamıştır...
İnsan sürekli takip altındadır...ve her düşünce ve davranışı kaydediliyor...
Bu yazdıklarımı,insanın kendisini Fazla Önemsemesi Vehminden ayırmak gerekir.

Büyük bir tablo düşününüz,her bu tabloya 30 cm mesafesen bakarsanız Bütünü göremezsiniz.Ancak gördüğünüz alanda ki desenleri,fırça darbelerini görürsünüz ve yinede bir sanat ederi olduğunu FARK edersiniz.
Tek yapmanız gereken bir kaç adım geri gitmek...
İşte o zaman ne muhteşem bir tablo ile karşı karşıya olduğunuzu görecek ve hayran olacaksınız.
Rabbimiz Sanatın kaynağıdır.

Selam ile...

not:selam=barış...gerçek islam Barışcı olamaktır.
g,n,n yaşanan islam SAHTEdir.
Alt 29-08-2010, 13:11
Dark_Prince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dark_Prince Dark_Prince isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

evet zaten daha gerisi olmayana tanrı diyorum,bütün varlığın kaynağına.
hayır ben bu kayıt düşüncesine katılmıyorum.

tanrı sanatın kaynağıdır,ama eksikdir bu sanatı.

Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!

Blog Facebook
Alt 05-02-2011, 23:41
Msrtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Msrtc Msrtc isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Dark_Prince´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Tanrı İnsanlarla İlgileniyor mu?
Cevap tabiki hayır.İlgilenseydi dünya çok daha güzel bir yer olurdu.Belki de merhameti yok,söylendiği kadar yüce olmadığı ise kesin.Hiçbir zaman din göndermedi.Sahtekarların masum insanları kandırabilmeleri,köşeyi dönebilmeleri için din masallarını uydurmalarına izin verdi.Eğer buna izin vermeseydi dünya bugün çok daha güzel bir halde olabilirdi.Daha gelişmiş,daha mutlu olabilirdi.Bu devri ise yaşanmaz kılan Tanrı hakkında hiç güzel söz söyleyemiycem,muhtemelen Hd Tvsinin karşısına geçmiş sevdiği filmleri izliyordur.yarattıkları hiç umrunda değil.

belki şuanda tasarım aşamasındayız ve test ediliyoruz.tanrının ol demesiyle olmadı ve uğraşması gerekiyor
Alt 02-08-2011, 21:38
yalnizs yalnizs isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

sayın dark price şöyle bir okudum da benim tanrım sizin tanrınızla aynı

bu kadar benzerlik olmaz, içimdekilere %100 tercüman olmuşsunuz, demek ki insanlar araştırıp düşünerek benzer çıkarımlara ulaşabiliyor. tek fark ben hala acabalardan biri ile mücadele ediyorum. bu sonsuz enerji acaba bilinçli mi yoksa bilinçsiz olabilir mi?

sizin ruh ile açıkladığınız şeye ben bilinç diyorum.
Alt 15-08-2011, 00:19
Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Anti Anti isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

1.Düşünce enerjidir.Görünmez olmasına rağmen fiziki maddelere de etki edebilir.
2.İnsanın düşünce gücü yeterli olduğunda ele,kola bile gerek olmaz,her işini düşünerek halledebilir.
3.Gözleri bağlı olduğu halde,sanki açık gibi etraflarını görebilen insanlar var.Dolayısıyla görmek için gözlere gerek yoktur,düşünce enerjimizle görebiliriz,aynı şey kulaklar ve diğer organlar için de geçerlidir.
4.Düşüncelerini yeterince güçlendirdiklerinde geleceği görebilen insanlar vardır.
5.İnsanları iyileştirme yeteneği kazanabilir insan düşünce enerjisini güçlendirdiğinde.
6.Uçabilen insanlar dahi vardır.
1- Düşünce gücü ile fiziki maddelere etki, güç kullanmadan namümkündür. Bu dediğiniz, düşünce gücü ile kaşığı yamulttuğunu iddia eden illüzyonistlerin söylemi gibi olmuş.
2- Düşünce gücünün yetkinliği, uygulamaya geçirilmesi aşamasında diğer duyulardan faydalanmak zorundadır. Bir yazar düşünelim, düşünce gücü ile hayal gücünü birleştirdi ve tamamen kurgudan oluşan romanını yazmaya karar verdi. Burada ki süreç, tümsel yapıdadır ve herbir duyu birbirini destekler.
3- Gözleri bağlı olduğu halde etrafını görmek gibi bir durum söz konusu olamaz. İnsan burada hayalgücünden ve bunun oluşturduğu imgelemeden faydalanır. Kör biri nasıl ki bunlardan yararlanamayacaksa, insan da evvelinde oluşturduğu görüntüleri, hareket alanında ki sesler ile birleştirip zihninde canlandıracaktır.
4- Fal ve büyü, bilinmezlik ile zıt değerlerdedir. Bir kahve falı bakımında bile, insan tanıdığı kişinin özelliklerine göre yorum gücü katar. Bu biraz daha göreceli bir kavram, astroloji ve burçların genel karakteristik özelliklerine inanmıyorum, her insanın ayrı bir opsiyonu vardır. Gelecekten haber vermek, din gibi bir sömürü unsuru olarak aleni bir biçimde önümüzde durmaktadır.
5- Buna katılabilirim. Psikoloji, yani ruhbilim zaten bunun üzerine inşa edilmiştir. İnsan, düşüncelerine hakim olabilir, onlara yön verebilirse, kendini olumsuzluklardan sıyırabilir, başaramazsa, düşüncelerinin ve bunun tezahürü olarak isteme ulaşmanın hırsında kendine zarar verebilir.
6- Evet, vardır. Sabri bey gibi "havada durdum, şahitlerim var." deyip Şakşuka'nın önünde takla falan atarlar...

Tanrı, insanı yarattı ve ona "yürü ya kulum" dedi, "ben artık yokum."
Alt 16-08-2011, 14:27
Kıdemli Üye

yalnizs´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sayın dark price şöyle bir okudum da benim tanrım sizin tanrınızla aynı

tek fark ben hala acabalardan biri ile mücadele ediyorum. bu sonsuz enerji acaba bilinçli mi yoksa bilinçsiz olabilir mi?
Aslında o da fark değil dostum,aynen bende bilinçli mi yoksa bilinçsiz mi olduğuna karar veremedim henüz,tabi bilinçsiz olmasını dilerim.Bence Tanrı var mı yok mu tartışmalarından ziyade tanrı bilinçli mi değil mi tartışmalarına yönelmeliyiz,çünkü madde de olsa ruh da olsa bir ezeli varlık olmak zorunda.

Blog Facebook
Alt 16-08-2011, 14:38
Kıdemli Üye

Anti´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1- Düşünce gücü ile fiziki maddelere etki, güç kullanmadan namümkündür. Bu dediğiniz, düşünce gücü ile kaşığı yamulttuğunu iddia eden illüzyonistlerin söylemi gibi olmuş.
2- Düşünce gücünün yetkinliği, uygulamaya geçirilmesi aşamasında diğer duyulardan faydalanmak zorundadır. Bir yazar düşünelim, düşünce gücü ile hayal gücünü birleştirdi ve tamamen kurgudan oluşan romanını yazmaya karar verdi. Burada ki süreç, tümsel yapıdadır ve herbir duyu birbirini destekler.
3- Gözleri bağlı olduğu halde etrafını görmek gibi bir durum söz konusu olamaz. İnsan burada hayalgücünden ve bunun oluşturduğu imgelemeden faydalanır. Kör biri nasıl ki bunlardan yararlanamayacaksa, insan da evvelinde oluşturduğu görüntüleri, hareket alanında ki sesler ile birleştirip zihninde canlandıracaktır.
4- Fal ve büyü, bilinmezlik ile zıt değerlerdedir. Bir kahve falı bakımında bile, insan tanıdığı kişinin özelliklerine göre yorum gücü katar. Bu biraz daha göreceli bir kavram, astroloji ve burçların genel karakteristik özelliklerine inanmıyorum, her insanın ayrı bir opsiyonu vardır. Gelecekten haber vermek, din gibi bir sömürü unsuru olarak aleni bir biçimde önümüzde durmaktadır.
5- Buna katılabilirim. Psikoloji, yani ruhbilim zaten bunun üzerine inşa edilmiştir. İnsan, düşüncelerine hakim olabilir, onlara yön verebilirse, kendini olumsuzluklardan sıyırabilir, başaramazsa, düşüncelerinin ve bunun tezahürü olarak isteme ulaşmanın hırsında kendine zarar verebilir.
6- Evet, vardır. Sabri bey gibi "havada durdum, şahitlerim var." deyip Şakşuka'nın önünde takla falan atarlar...
Sevgili Dostum;

1.Namümkün değildir aksine çok basittir.
2.Buna katılıyorum dostum,düşünce enerjisi beyin ile birlikte var değil mi,beyin ölünce enerjisi de kayboluyor?Ama enerji yok olamıyor bildiğim kadarıyla bu durumda şuursuzca evrende mi geziyor?
3.Görebilen insanlar vardır ben inanıyorum,imkansız diye birşey yoktur,insanlar geleceği bile görüyor.
4.Kesinlikle en büyük sömürü biçimlerinden biridir,sadece geleceği görmek de değil Parapsikolojinin kendisi öyledir.O yüzden kimsenin inanmasını istemem fakat ben inanıyorum.
5.Aynen.
6.Sabri ayrı konudur dostum,Sabri gibiler çoğunluktadır ama gerçekleri olduğuna da inanıyorum.

Blog Facebook

Önerilen Siteler