ŞERİATÇIYIM";p="´isimli üyeden Alıntı
Bakınız beyefendi,
benim derdim dini mübin-i İslamdır,ona karşı yapılmış asılsız tarizlere ğöğsümü iktiham etmektir.Allah2ın nurunu ağızlarıyla söndürmeye çalışan zavallılara irşad edip,onları o bataklıktan kurtarmaktır.Buna bini terminolojide "emr-i bi'l maruf" denir.Benim başka bir iddiam yok...
selametle
|
Seni nasıl irşad ettiler Şeriatçı Efendi? Gittiğin Işık Evlerinde karnını doyurup altına yatak verdiler mi? hani ilk gittiğinde tipi güven telkin eden okumuş yazmış bir 'abi' önce nutuk irad eyleyip sonra odadakilkere hızlı hızlı -cevapları evvelden hazırlanmış- sorular sorup hepsine hızlı hızlı cevaplar alırken orada hiçbirşey yiyip içmediğin halde kendinden geçtiğin oldu mu? Ertesi sabah, *gece ne olduğunu, o tartışmaların *nasıl son bulduğunu hiiiiiç hatırlamadan kendini o evin bir odasında uyanır buldun mu?
Ben buldum. Yirmi yıllık
dinsizdim bu olay olduğunda, uyandım, nerede olduğumu hatırlamaya çalışıp hemen annemi aradım;
-'Anne ben artık örtüneceğim, bugünden itibaren de namaza başlıyorum' dedim. Ciddiydim bunu söylediğimde.
Yaaaa Şeriatçı Efendi, ikram ettikleri hiçbirşeyi yiyip içmediğim halde konuşmaları takibetmeye çalışırken nasıl kendimden geçtiğimi merak ediyor musun? Akşamki konuşmaların hiçbirini hatırlamamama rağmen, yirmi yıl evvel kafamda dini inançla ilgili bütün soruları cevaplandırıp bilime ve teknolojiye iman etmeye karar vermiş olduğum halde *nasıl olup da bir gecede, birkaç saatte 'nurlanıp', 'aydınlanıp' *sabahın köründe yok namaza başlayacağım yok kafamı örteceğim diye yaşlı anama telefon edip kadıncağızın tansiyonunu fırlatmamın sebebini merak ediyor musun?
'
Sub-liminal messages' denen birşey var Şeriatçı Efendi. CD'yi, kaseti koyuyorlar alete, sen abilerin ablaların konuşurken fonda Sordum Sarı Çiçeğe diye ilahi dinlediğini sanıyorsun, senin sarı çiçeğin içine gizlenmiş ses kayıtları var. Sen üst bilincinle sadece müziği duyuyorsun ama bilinçaltın, beynin gizlenmiş ses kaydını algılıyor. Gizlenmiş ses kaydında Turkakola, Ülker reklamı varsa açıklayamadığın bir açlıkla bakkala, buzdolabına koşup o ürünleri alıyorsun. Yok efendim bisküvi reklamı değil de 'namaza başla, kafayı kapat, şeriata dayalı devlet kur, Cumhuriyeti yok et, bilmemne mesajı alıyorsan deriiiin uykulardan uyanır uyanmaz beynine işlenen talimatı yerine getirmeye koşuyorsun. *
Ya meraktan ya meraktan gelir insanın başına ne gelirse, ama merak etmeden de aslı esası öğrenilmiyor hiçbir şeyin. Meraktan kabul ettim Işık Evi davetini. Çözdüm olayınızı. Darısı senin ve senin gibi enayilerin başına.
Git kendine bir kız bul, sev, seviş, iki bardak şarap için birlikte, bi sinemaya gidin elele seyredin filmi. Huri de nuri de burada evlat, kevser şarabı da.
Hadi git şimdi sub-liminal messages bahsini oku bakayım. Kuranda yazmaz, başka yerlere bakacaksın. Ha bi de bak bakalım ortalıkta kaset, CD faslından ne var, koy makinaya dinle tek başına, ama dikkat et aynı kaseti her dinlediğinde içinden ne yapmak geliyor. Sana bugünlük bu kadar irşad yeter, hazmet, devam ederiz.
Haaa bi de 'sünnetli' sanıyordun ya, sünnetli de değilmiş peygamberin. Şuraya bi yol bakıver hele.
http://www.turandursun.com/modules.p...howpage&pid=56
Bu siteye bilimsel açıklamasını da koymuşlar
sevabına. İnsandı o adam da...insanları manipüle etmesini bilen, uyanık, küçük yaşta kızlara *eğilimli, çükü olan, çişini yapan, osuran *herhangi bir adamdı (Bkz. Fethullah Gülen). *
Garpuzu yi gel, gene oturak gonuşak Şeriatçı tosunum benim. Büyütme öyle kafanda, senin benim gibi adamın tekiydi.