Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 06-05-2006, 19:17
Üye Değil

Standart Re: Hz.Ali için inmiş ayetler

ŞERİATÇIYIM";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bakınız beyefendi,
benim derdim dini mübin-i İslamdır,ona karşı yapılmış asılsız tarizlere ğöğsümü iktiham etmektir.Allah2ın nurunu ağızlarıyla söndürmeye çalışan zavallılara irşad edip,onları o bataklıktan kurtarmaktır.Buna bini terminolojide "emr-i bi'l maruf" denir.Benim başka bir iddiam yok...
selametle
Seni nasıl irşad ettiler Şeriatçı Efendi? Gittiğin Işık Evlerinde karnını doyurup altına yatak verdiler mi? hani ilk gittiğinde tipi güven telkin eden okumuş yazmış bir 'abi' önce nutuk irad eyleyip sonra odadakilkere hızlı hızlı -cevapları evvelden hazırlanmış- sorular sorup hepsine hızlı hızlı cevaplar alırken orada hiçbirşey yiyip içmediğin halde kendinden geçtiğin oldu mu? Ertesi sabah, *gece ne olduğunu, o tartışmaların *nasıl son bulduğunu hiiiiiç hatırlamadan kendini o evin bir odasında uyanır buldun mu?

Ben buldum. Yirmi yıllık dinsizdim bu olay olduğunda, uyandım, nerede olduğumu hatırlamaya çalışıp hemen annemi aradım;

-'Anne ben artık örtüneceğim, bugünden itibaren de namaza başlıyorum' dedim. Ciddiydim bunu söylediğimde.

Yaaaa Şeriatçı Efendi, ikram ettikleri hiçbirşeyi yiyip içmediğim halde konuşmaları takibetmeye çalışırken nasıl kendimden geçtiğimi merak ediyor musun? Akşamki konuşmaların hiçbirini hatırlamamama rağmen, yirmi yıl evvel kafamda dini inançla ilgili bütün soruları cevaplandırıp bilime ve teknolojiye iman etmeye karar vermiş olduğum halde *nasıl olup da bir gecede, birkaç saatte 'nurlanıp', 'aydınlanıp' *sabahın köründe yok namaza başlayacağım yok kafamı örteceğim diye yaşlı anama telefon edip kadıncağızın tansiyonunu fırlatmamın sebebini merak ediyor musun?

'Sub-liminal messages' denen birşey var Şeriatçı Efendi. CD'yi, kaseti koyuyorlar alete, sen abilerin ablaların konuşurken fonda Sordum Sarı Çiçeğe diye ilahi dinlediğini sanıyorsun, senin sarı çiçeğin içine gizlenmiş ses kayıtları var. Sen üst bilincinle sadece müziği duyuyorsun ama bilinçaltın, beynin gizlenmiş ses kaydını algılıyor. Gizlenmiş ses kaydında Turkakola, Ülker reklamı varsa açıklayamadığın bir açlıkla bakkala, buzdolabına koşup o ürünleri alıyorsun. Yok efendim bisküvi reklamı değil de 'namaza başla, kafayı kapat, şeriata dayalı devlet kur, Cumhuriyeti yok et, bilmemne mesajı alıyorsan deriiiin uykulardan uyanır uyanmaz beynine işlenen talimatı yerine getirmeye koşuyorsun. *

Ya meraktan ya meraktan gelir insanın başına ne gelirse, ama merak etmeden de aslı esası öğrenilmiyor hiçbir şeyin. Meraktan kabul ettim Işık Evi davetini. Çözdüm olayınızı. Darısı senin ve senin gibi enayilerin başına.

Git kendine bir kız bul, sev, seviş, iki bardak şarap için birlikte, bi sinemaya gidin elele seyredin filmi. Huri de nuri de burada evlat, kevser şarabı da.

Hadi git şimdi sub-liminal messages bahsini oku bakayım. Kuranda yazmaz, başka yerlere bakacaksın. Ha bi de bak bakalım ortalıkta kaset, CD faslından ne var, koy makinaya dinle tek başına, ama dikkat et aynı kaseti her dinlediğinde içinden ne yapmak geliyor. Sana bugünlük bu kadar irşad yeter, hazmet, devam ederiz.

Haaa bi de 'sünnetli' sanıyordun ya, sünnetli de değilmiş peygamberin. Şuraya bi yol bakıver hele. http://www.turandursun.com/modules.p...howpage&pid=56
Bu siteye bilimsel açıklamasını da koymuşlar sevabına. İnsandı o adam da...insanları manipüle etmesini bilen, uyanık, küçük yaşta kızlara *eğilimli, çükü olan, çişini yapan, osuran *herhangi bir adamdı (Bkz. Fethullah Gülen). *

Garpuzu yi gel, gene oturak gonuşak Şeriatçı tosunum benim. Büyütme öyle kafanda, senin benim gibi adamın tekiydi.
Alt 06-05-2006, 21:49
servet servet isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

yazılanlar soluksuz okunacak türdenmiş, paylaşım için teşekkürler.
insanlar hala kuranın bir harfinin bile değişmediği masalına inanıp duruyorlar, çünkü inanmak istiyorlar. demekki allahın kitabı değiştirilmiş, allah bu kadar acizmi kitabıyla oynatıyor, yani allah insanlara yenilmiş oldu. muhammed neden bu emirleri yazıya dökmedi, çünkü gerek duymadı, ben sağken uygulatırım öldükten sonra ne alt yerlerse yesinler anlayışı gütmüştür.

HER İNSAN TANRIDIR!
Alt 06-05-2006, 23:08
Üye Değil

İlk cevabım size olacak Cevat Bey;
O beğenmediğniz sistemle 600 yıl bir medeniyet refah ve sükun içinde yaşamıştır.Şimdi bu sistemle yönetilen ülkelerin zelil bir durumda olmasının en büyük sebebi bu sistemi hakkıyla yaşamamaları ve bazı inhiraflar yapmalarıdır.Yani ehl-i sünnetten iraz edip şialık gibi islamiyetle bağdaşmayan bir saçmalığın peşinden gitmeleri gibi..En büyük ikinci amil ise bu ülkelerin emperyalist kimi ülkelerin kuklaları olmalarıdır.Amerika'nın bir piyonu olan Arabistan gibi...Kimi insanların harika,mükemmel bir sistem dedikleri komünizm ise bir asrını bile dolduramadı.Var gerisini sen düşün.Ziya Paşa'nın dediği gibi:
İslam imiş devlete pa-bendi terakki,
Evvel yoğ idi işbu rivayet yeni çıktı...
Elimden geldiğince cevaplarımı kısa tutmaya çalışıyorum."kıymetnadi......"isimli şahsiyetin yaptığı gibi saçma sapan,asılsız hezeyanlarla(birde buna yazının uzun olması eklenince)uğraşmıyorum.Öncelikle sana şu kadarını söyleyeyim ki,söylediklerin birer saçmalık.Şahısların yaptıkları muameleler islamiyete asla izafe ettirilemez.Bende sana senin güruhundan birkaç ahlaksız,şerefsiz insan gösteripte işte bunların işi budur demem nasılsa,seninde yaptığın iş bunun aynısıdır.AMA DOĞRUYA SENİN VE SENİN GİBİLERİNİN LUGATINDA AHLAK ŞEREF MEFHUMUNUN YERİ YOKTUR.Sana hakaret olarak sarfettiğim kelimeler eminim zannınca iltifat olarak telakki ediliyordur.Eğer benimle ciddi olarak tartışmak istiyorsan edep dairesinin sınırlarını geçme ve eğer yapabilirsen(!)benimle ciddi konuları konuş...
Alt 06-05-2006, 23:26
akson akson isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Sana cok ciddi soruyorum seriatci;tanri zamandir basligi altindaki sorularimi yanitlar misin?

Bazilari icin akil aksesuardir
Alt 07-05-2006, 03:10
istavrit istavrit isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ŞERİATÇIYIM";p=&quot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
AMA DOĞRUYA SENİN VE SENİN GİBİLERİNİN LUGATINDA AHLAK ŞEREF MEFHUMUNUN YERİ YOKTUR...
bay seriatci

islamin en sereflisi ve ahlaklisi muhammeddir...

9 yasinda kizla gerdege girmistir...
evlatliginin karisini bosatip kendine es edinmistir...
60'a yakin kadin cariye almistir...

kilavuzunuz bu ise varin gerisini siz hesaplayin...

Şahısların yaptıkları muameleler islamiyete asla izafe ettirilemez
buna muhammedin yaptiklari muamelelerde dahilmidir?
bir kerede sizden dinleyelim islam ahlakini...ama ayet ve hadislerle..kisisel yorumlariniz ve gormek istediginiz sekli ile degil..sizin ahlak anlayisinizida islama izafe ettirmeyecegiz..islam ne diyor ve ne yapiyor...

konu dagilmasin..cevabinizi (varsa) islamda kadin topic'inde aciklayin lutfen

yalancılar,maymunlar,domuzlar,eşekler,pislikler!aş ağılıklar!canı çıkacasılar,Köpekler,Alçaklar,yabani eşekler,merkepler,susamış develer,geberesiciler,reziller,sapik Kişiler,beyinsizler,kofkütükler,zorbalar,soysuzlar ,Kahrolasılar,yalancılar,
HZ.ALLAH
Alt 07-05-2006, 03:33
CMKT CMKT isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

ŞİALIK İNANCI SADECE İRAN'DA İKTİDAR OLMUŞTUR.Sadece tek ülkede.Fakat vatandaş tüm islam alemi bu yüzden bozuldu filan diyor.İkincisi ki bu acziyetinin en açık kanıtı kişilerin yaptığı islamı bağlamaz filan.Bu tipik islamcı savunmasıdır.Şimdi bu ''KİŞİ''ler diye bahsettikleri ve sıkışınca kendilerini bağlar dedikleri insanların her birini evliya yapmadınız mı?O eli kanlı katillerin adını evliya diye anmadınız mı?Peki ya sonra?Sıkışınca hemen kıvır..Bu gerçekten müslüman belli..
Alt 07-05-2006, 03:37
CMKT CMKT isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

İkincisi ise osmanlı Türk milletine sadece sıkıntı yaşatmıştır.Saraylar devasa birer kerhanedir.Saraylar fuhuş yuvasıdır.Fakat bu saraylarda yaşayan zatlar tarihte övülmekte bazılarına evliya bile denmektedir.Osmanlı her türlü Türk olmayana müsamaha gösterdi fakat Türk milleti o osmanoğullarına tutsak olmuş millet hep çile çekti.İslamcılığını yapabilirsin.Ama Türklüğün adını kullanarak bunu yapma
Alt 07-05-2006, 11:25
Üye Değil

Mübalağa yapıyorsan,öncelikle evlendiği en küçük yaştaki hanımın yaşı 9 değil...Ama dediğin gibi 9'a yakın ufak bir yaş.Bu sorunun cevabını anlayabilmek için o günkü Arapların şartlarını anlayabilmen lazım.Şu bir gerçektir ve kimi derslerde okutulur.Coğrafi konum veya başka nedenlerden dolayı insanların gelişmesi daha çabuktur.Örnek olarakta sıcak bir memleketteki bir kadın şahsiyetin ergenlik çağı 11-12 iken bu soğuk bölgelerde 16-17'ye çıkar.Dediğim gibi resulullahın 9 yaşındaki bir kimseyle evlendiği yalandır,mübalağadır.
Diğer soruna cevap vereyim:
Öncelikle Hz. Muhammed (s.a.v) manevi evladı Zeyd'den zorla ayırmamıştır.Sizler biryerden birşeyler duyuyor,hiçbir şeye dayanmadan konuşuyorsunuz.Zeyd'in hanımından ayrılmasının sebebi Zeyd'in diğer yaşamında köle olmasından dolayı,hanımıyla aralarında ufak bir tatsızlığın yaşanmasındandır.
Anlayamadım doğrusu neden 60 tane cariyesi var dediğin peygamber hakkında insanlara dağıtmaktan,insanlara yardımcı olmaktan evinde hiçbirşey yoktu demiyorsun.Dur ben sana söyleyeyim;çünkü bilmiyorsun ve yuların başkalarının elinde sürülüyorsun.SANA UYAN DİYORUM.Kesinlikle siyer-i nebi bilmiyorsun.Bana peygamberimizinde 60 cariyesi olduğunu kanıtlayamazsın.
VESSELAM.....
Alt 07-05-2006, 11:45
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

dünyada şeriat ile yönetilen ülkelere bak bide laik ülkelere bak hangisi daha geri ondan sonra konuş

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır
Alt 07-05-2006, 11:56
deli_cevat deli_cevat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

o yaş 6 olmasın yaşı kemale ermiş birinin 6 yaşındaki kız ile evlenmesi sizin ahlak anlayışınız sana kalsa islamın dışındakilerde ahlak yok bi siz ahlaklısınız bi siz şereflisiniz o da ne şerefse 4 tane kadın almak sizin şerefiniz peygamber sünneti diye 6yaşındaki kız ile evlenmek kadını öcü gibi yapmak acaba neden sadece hz.Muhammede o kadar kadın helal edilmiştir bunu hiç düşündünmü yada neden hz.Muhammed'in kadınları ile olan ilişkileri kuran ile hz.Muhammedin canının isteğine göre yapılacağı belirtilmiştir neden kadınların koynundayken hz.Muhammed'e ayetler daha kolay iner bunu söyleyer sağlam sahih hadisler var itiraz edebilirmisin yada açıklama yapabilirmisin

Gelenek ve Gelecek 'Ne Yapmalı'cılarındır

Önerilen Siteler