Re-laX´isimli üyeden Alıntı
sayın azrael;cumhuriyet kurulalı hep genelde sağ partiler yönetimi elinde tutmuştur.ve bütün bu pislikler onların başının altından çıkar.islam ı kirli emellerine alet ederler.çünkü halkımız dine önem veriyor ve bunlar dindar diyor özellikle bunun payı büyük,
önemli bir nedende dış güçler genelde sağ partileri desteklemişlerdir.işini yapan memuru kim desteklemez.
bu referandum aslında hükümetin güven oylaması gibi bir kampanyaya dönüştü,bundada muhalefetin beceriksizliği,çocuklar gibi tartışmaları,halk artık bu tür şeylerle etkilenmiyor.
ama şuna inanınki bu ülkeyi ne onlar nede başkaları ne bölebilir nede şeriat getirebilir.buna hiçbirininde gücü yetmez.
saygılar...
|
sayın re-lax
korktuğum bölünme veya şeriat değildir. en azından kısa vadede.
akp bu anayasayı yaptıklarını meşru kılmak ve yapacaklarının önünü açmak için getirdi. akp bugüne kadar inanılmaz usulsüzlüklere imza attı. ergenekon,özelleştirmeler vs. bunlar artık meşru. yani akp istediğini istediği gibi yargılayacak ve istediği gibi ülkeyi satabilecek. karşısında duran aym de artık olmayacak.sadece yargılama ve özelleştirmeler değil birsürü usulsüzlük ve suç var akp de.
artık atamalarda yaptığı usulsüzlere iptal getirebilecek bir kurumumuz yok. hani rte nin bahsettiiği bir müdürü vardı ya ben atıyorum onlar iptal ediyorlar diye. artık iptal edecek bir kurum yok.
ha birde devlet bahçelinin rte yi yüce divanda yargılama hayali vardı ya

öyle birşey artık imkansız.
peki uzun vadede bunlar ne getirecek?
orası çok basit. syn evrensel-insan ın söylediği gibi emperyalist bir proje neyi getirecekse o gelecek