Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Politika

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 19-06-2017, 21:21
manas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
manas manas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Engse Hohol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Fetö kapsamında tutuklanan eski Başbakanlık Başmüşaviri Birol Erdem'in 2010 yılında HSYK listesiyle ilgili anlattığı anısını okudum az önce. Başbakanlık Müsteşarlarından Ahmet Kahraman, HSYK'ya seçilecek isimleri tek tek Başbakan Tayyip Erdoğan'a arz ederken şöyle demiş;

- Müsteşar Ahmet Kahraman : Efendim liste biraz nurlu oldu.
- Başbakan Tayyip Erdoğan : Bu arkadaşların hepsi dürüst, alnı secdeye giden arkadaşlar değil mi?
- Müsteşar Ahmet Kahraman : Öyle efendim.
- Başbakan Tayyip Erdoğan : Öyleyse bu arkadaşlardan zarar gelmez, bunlar olsun.
peki ne değişti birkaç yılda da nurlular nursuz ilan edildi? faturayı kesmeye önce kendilerinden başlamaları gerekmez miydi bu durumda? bence düşmanı içerde aramayıp sıradan insanların içinde aramak fetö tehlikesinin daha bitmediğini gösterir.

***Tanrı mineral de uyudu, bitki de düş kurdu, hayvanda uyandı, insan da kendini buldu ***
Alt 20-06-2017, 08:31
kartopu kartopu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bunlar için FETO tehlike mi sizce ? Bence Feto yu gösterip muhalafeti susturacaklar.
Bu ülkeyi normal şartlarda yönetemiyorlar çekip gitmeyeceklerine göre Bir sopa bulup baş kaldıranın başına vuracaklar işte feto ellerindeki sopa.
Biz 12 eylül darbesini de gördük ilk günlerinde bir kaos vardı ama 3- 5 ay sonra herşey yerine oturdu. 12 eylül ün sebebini her kes biliyordu kime karşı kimi korumak için yapılmıştı biliniyordu. Bu gün suç fetonun sa niçin başkaları cezalandırılıyor.

Feto bahane asıl iş iktidarda kalmak hesap ödememek. Ben hala feto ile uzlaştıklarını düşünüyorum Hatta referandumda hala Feto dan destek aldıklarını düşünüyorum.

Önerilen Siteler