Sevgili Semih
Girdiğin siteyi inceleme zahmetine bile katlanmadan bu başlığı açman bile nasıl bir kayıp zaman olabileceğini gösteriyor.
Bu site sadece islam forumundan ibaret değil.
Merak ettiğin kefalle ilgili de, balina ile ilgili de maymun ile ilgili de eşek ile ilgili de bilgi
http://www.turandursun.com/forumlar/...splay.php?f=20 bölümünde var.
Bu bolümü iyice geçmişe doğru bir incele bakalım yukarıdaki hayvanların hangisinden evrilmişsin bir gör.
Sen okumayı okumayı öğrenmeden yazmaya çalışmışsın, önce bir oku incele ondan sonra da sorgulayabilecek bir düzeye gel ve öyle başlık aç, başlığı da doğru yerde aç.
Bi taraftan da sana teşekkür etmek istiyorum, buradaki Aliyarasfal, Evrensel insan, Aera, Kızıl ve daha adını sayamayacağım bir çok arkadaşın yazılarını görünce daha çok yol katetmem lazım diyerek bilgiye ulaşmak için daha fazla çabalamak gerektiğini düşünüyorum, ama sen ve senin gibi arkadaşlarrın yazısını görünce de en azından biraz olsun ilerleyebilmişim diyebiliyorum.
Okuyarak kendini geliştirme imkanına sahip olarabilirsin, okuyup yazarak bizlere birşey katabilirsin, ama okumadan yazarsan bu duruma düşersin
Galiba bu da cafe'ye