Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > İbrahimi Dinler > İslam

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 05-07-2006, 18:14
retrogamer retrogamer isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Standart Re: Kimdir bu Mehdi ?

Stephen King Demişlerdi bi ara çok gülmüştüm ya...
Alt 06-07-2006, 15:08
ate777 ate777 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Bende kanaltürkte yayınlanan yolsuzluk ve yoksulluk isimli programı 2 haftadır seyrediyorum. Tüyler ürperten iddialarla karşımıza çıkan Fethullah Hocanın sağ kolu olarak tanınmış Nurettin Veren, cemaatin gerçek yüzünü, ortaya koyuyor.

Cumhuriyete ve kurumlarına sızarak nasıl yapılandıklarını, halktan bağış için toplanan paralarla okulların, yurtların, ışık evlerinin nasıl finanse edildiğini bir bir açıklıyor.

Peki hala bu iddialardan haberi olmayan insanlar varmı Türkiyede?
Necip Hablemitoğlu gibi vatansever pırıl pırıl bir bilim adamının üzerine gittiği bu konu ve yazdıkları yüzünden ölüm tehditleri aldığı, daha sonra ise öldürüldüğü bilinmiyormu?
Cinayeti araştırmak yerine üzerini örten emniyet birimlerindeki Fethullahçı yapılanma artarak devam ediyormu?

Evet bu konular kamuoyunda daha geniş bir çerçevede tartışılmalı. Nurettin Veren gibi 35 senesini bu yolda harcamış, kendisine yapılan haksızlık sonucu cemaati afişe etmeye karar vermiş sapık ve yobaz beyinlerin itirafları dikkate alınmalı, adı geçen şahıslar hakkında yapılan suç duyuruları cumhuriyetten yana olan savcılar tarafından işleme konulmalı.
Alt 06-07-2006, 15:50
sodomo-- sodomo-- isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Aslında buradaki temel sorun F.G ve benzerleri değil bizim halkın çok kolay kandırılıyor olması. İnsanlarımız sözkonusu olan "din" olunca o kadar kolay kandırılıyor ki insan "vallahi bu kadarında da pes" diyor. Madem hayır işlerini seviyor insanlarımız neden en yakınlarındaki, çevrelerindeki veya akrabalarından yoksullara birebir yardım etmek varken gidip böyle gizli organizasyonlara paralarını saçarlar anlamam. Düşünsenenize bu adamlara tek kalemde 10 trilyon gibi rakamlarla bağışlarda bulunuluyormuş ve bu adamlarda bağış yapanları yaptıkları bağışlara göre *iman sıralamasına sokuyorlarmış. Eğer bağışlarında aksama olduysa gelsin "şefkat tokatları". Tabii çok daha vahimi devlet kurumlarına son derece örgütlü bir şekilde sızmış olmaları. Emniyette bu oranın %80-90 civarında olduğu söyleniyor ve dahası bizzat polis okullarının içinde "ışık evleri" varmış ve bunu söyleyen de "irtica raporu" hazırladığı için emniyetten atılan *İstanbul Eski Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan.

http://www.kuvvaimilliye.net/modules...rticle&sid=983

Devlet kurumlarında F tipi örgütlenme adıyla söz edilen bu kuşatma bence Cumhuriyet tarihinin en büyük komplosudur.

Not : Bu sözleri söyleyen ben çok yakın zamana kadar "F.G ile neden bu kadar uğraşırlar ?" diyen birisiydim. Şimdi düşünüyorumda o zaman ne kadar safmışım. Bu tam anlamıyla benim bile bir "hipnoz" altına girdiğimi gösteriyor. Yani her kim bu cemaatin *fakir çocukları okutarak ve okullar açarak eğitime, insanlığa, vatana, millete hizmet ettiğini düşünüyorsa mutlaka "hipnoz" altındadır.

Önerilen Siteler