Aslında buradaki temel sorun F.G ve benzerleri değil bizim halkın çok kolay kandırılıyor olması. İnsanlarımız sözkonusu olan "din" olunca o kadar kolay kandırılıyor ki insan "vallahi bu kadarında da pes" diyor. Madem hayır işlerini seviyor insanlarımız neden en yakınlarındaki, çevrelerindeki veya akrabalarından yoksullara birebir yardım etmek varken gidip böyle gizli organizasyonlara paralarını saçarlar anlamam. Düşünsenenize bu adamlara tek kalemde 10 trilyon gibi rakamlarla bağışlarda bulunuluyormuş ve bu adamlarda bağış yapanları yaptıkları bağışlara göre *iman sıralamasına sokuyorlarmış. Eğer bağışlarında aksama olduysa gelsin "şefkat tokatları". Tabii çok daha vahimi devlet kurumlarına son derece örgütlü bir şekilde sızmış olmaları. Emniyette bu oranın %80-90 civarında olduğu söyleniyor ve dahası bizzat polis okullarının içinde "ışık evleri" varmış ve bunu söyleyen de "irtica raporu" hazırladığı için emniyetten atılan *İstanbul Eski Organize Suçlar Şube Müdürü Adil Serdar Saçan.
http://www.kuvvaimilliye.net/modules...rticle&sid=983
Devlet kurumlarında F tipi örgütlenme adıyla söz edilen bu kuşatma bence Cumhuriyet tarihinin en büyük komplosudur.
Not : Bu sözleri söyleyen ben çok yakın zamana kadar "F.G ile neden bu kadar uğraşırlar ?" diyen birisiydim. Şimdi düşünüyorumda o zaman ne kadar safmışım. Bu tam anlamıyla benim bile bir "hipnoz" altına girdiğimi gösteriyor. Yani her kim bu cemaatin *fakir çocukları okutarak ve okullar açarak eğitime, insanlığa, vatana, millete hizmet ettiğini düşünüyorsa mutlaka "hipnoz" altındadır.