Aslında Ben Aliyarafsal ın da yorum katmasını arzu ederdim fakat ya siteye girmedi yada okuyamadı. İnanınki İçinizde En objektif, saygılı ve sorgulayıcı kişiliğe sahip bu arkadaştır. Her ne kadar Ateist yada budist olsa dahi değişmez benim için. Yani Bir Fikre ve İnsana teretdüdsüz Saygı Duymaktır. Ve Sanırım Saygı kavramı sitede saçmalık!
Aslında Ben Türkiyedeki Ateistleri anlayamıyorum. Çünkü Türkiye haricindeki diğer ülkelerde Ateistler Türkiyedekiler gibi Rakı sofrası kurup sabahtan akşama kadar işkembeyi doldurmuyorlar. Adamların Bir Broblemi varsa Araştırıp Sağlam deliller ile ispata çalışırlar.
Daha Öncede yazdığım gibi yiyorsa Kuranı değiştirin ve Medyaya beyan edin. Ama Yemez kimse bunu iyi biliyorlar.
Gelelim sorularıma Hem Saçma hem komik hemde ilginç verilen cevaplara. Ana okulundaki çocuklara sorsaydım daha mantıklı cevaplar alacağımdan eminim.
Hz Muhammed Koskoca Devlet Reisi, İstediğin yapar ister asar ister keser. hiç kimse o zaman gık bile diyemezdi. Eğer İsteseydi öyle bir harem kurardıki dillere destan. 100-150 hanımla. Ama ömrü Cahilleri adam etmekle geçti. Nitekim cahillik parayla değil bedava.
Evet doğru hindular 3000 yıllık bir inanca sahipler. Onun için değilmi Hindularda kast sistemi var. İnsanlar sınıf sınıf ayrı. Siz Bu cevabı verirken dengeniz yerinizdemiydi.
Asil Bir Hindu kızının köylü bir hindu genciyle evlenmesi demek kanın gövdeyi götürmesi demek.
Hangi bir İslam Devletinde bu yüzden kan gövdeyi götürüyor.
Sizler Hayatı sadece Sex, Alkol, Yasak ilişki ve TV başında ambar büyütmekle geçirirmekten başka ne yapıyorsunuz
Bu yadıklarımı Hakaret Sanmayın Eğer 10 yaş

gibi hakaretlere cevap vermek yani sizi kale almak isteseydim İnanın ortalık hakaret gölüne dönerdi. Ama deymez diyorum yakışmaz bana.
En Azından bilinçli Bir Kaç Ateistin hatrına değmez diyorum.