30-03-2011, 10:40
|
 |
Üye
|
|
|
|
Böyle başlıkları ve düşünceleri gördükçe Aziz Nesin'i anmadan geçemiyorum. Ne kadar yerinde bir istatistik vermiş. Bu çocuları görünce aklımıza ne mi geliyor;
3 ÇOCUĞA TECAVÜZ EDİP ÖLDÜREN BU ADAM 1400 SENE ÖNCE YAŞASAYDI PEYGAMBER OLURDU DEDİRTİYOR.
Muhammedin 9 yaşındaki Ayşeye tecavüzü akla geliyor.
Muhammedin kızlarını 5 ve 7 yaşında evlendirip tecavüz ettirdiği sonra 7 ve 9 yaşında boşatıp sırasıyla Osman'a tecavüz ettirdiği kızcağızların da 11 yaşlarında erken gebelikten öldüğü aklıma geliyor. Tecavüze uğrayan Türkan ile o dönemdeki çocukların bahtlarının ne kadar birbiri ile örtüştüğü aklıma geliyor.
Yani sapıklığın nedense bu başlığı açan %60'lık kesim kaynaklı olduğunu düşündürüyor.
Bir de çocukların cennete gideceği hikayesi yok mu işte o zurnanın zırt dediği yer. Madem islamın tanrısı bu kadar yüceydi, bu çocukların hunharca öldürülmesine niye göz yumdu? Madem cennete almak istiyordu, neden uykusunda öldürmedi de bir sapık tarafından vahşete uğrattı? Yahu cahil şizofren, epilepsi hastası pedofili bir bedevinin bir tarafından attıklarından yola çıkılarak bu durum nasıl açıklanılmaya çalışılıyor!
Tanrılar hayatıma müdahale etmediği için huzurluyum. Ya siz?
|

30-03-2011, 11:03
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Başlığı gördüğünüzde içiniz acıyor.
3 tane daha hayata doyamayan yavrunun,
cani,vahşi,ırz düşmanı,zalim ve gaddar biri tarafından yaşamları ellerinden alınıyor.
Bu olaya bırakın üzülmeyi,
yaftanız ne olursa olsun,
İNSAN denen varlık iseniz
ve
vicdan denen şey sizde varsa,
tüm zerreleriniz sarsılıyor.
Evet başlığı gördüğünüzde zaten acımış olan İÇiniz,
o üzüntüyü,
o her zerresinin sarsılmasını yeniden hatırlarken,
başlığın İÇeriği ise,
"Elhamdililüllah" diyen birisinin,
"Ameller niyetlere göredir" sözüne binaen İÇini gösteriyor.
Sanırsın bir o ve benzerleri üzülür ve bir şey yapar bu konuda.
Misyonu dinlerden özgürlük olan bu sitede bir "Sorgulama" var.
Ve işin garip yanı o ki açtığın başlıkla bağlantılı bazı olaylar da bu sorgulamanın içinde.
Ama
algına göre,
inandığın değerlere hakaret var.
-Ki bazı arkadaşların yaptıkları da bu tanıma giriyor-
Madem hakaret kötü o halde sen neden yapıyorsun ?
Sevgili mhmd ye katılıyor
ve
bu yaptığın "Şark kurnazlığı" yüzünden site katılımcısı olup,
senin algına göre bu çocukların öldürülmelerine,
dinlerden özgür veya Tanrıya inanmıyorlar diye hoş bakacaklarını,
SANI-ZAN'ı ile kapıldığın zehab sonucu oluşturduğun bu garip başlık içeriği için özür dilemelisin.
Bir başka başlıkta sen ve senin gibi bakış ve anlayışa sahip birisi için,
"UTANMAK İNSANİ BİR DUYGUDUR" demiştim.
Bakalım ne kadar İNSANsın Müslümanlığından önce.
Kendin için istemediğini,başkaları için de isteme.
|

30-03-2011, 11:07
|
|
Üye
|
|
|
|
üç çocuğu öldürüp birine tecavüz eden adam müslümanken bu soruyu burada sormanız son derece ironik olmuş!
size göre buradaki ateistler her ne olursa olsun cennete giremeyecek ama bu üç çocuğu öldürüp birine tecavüz eden adam cezasını çekince müslüman diye girecek cennete! tabi buradaki ateistlerin göğüsleri yeni tomurcuklanmış hurilerle işi olmayacağı için lazım bunlar cennete.
kendinizde olmayan adaleti burada aramanızın mantığı ne? Tanrınızı sorgulayın önce kimleri cennetine layık görüyor? ateistlerin görüşü ortada tanrınız ne düşünüyo bu kişilerle ilgili?
çocuk öldürdü ya da tecavüz etti diye dinden çıkan var mı? sonsuz azap müjdesi var mı bu gibi müslümanlarla ilgili?
saygılar,
|

30-03-2011, 11:34
|
 |
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Cocuklugumda,cok uslu bir cocuk olmama ragmen,öz annem ve babamda cok siddet gördüm,babamin kumari ,ickisi ,kari kizi ,anneme sitres bizede dayak olarak yansiyordu,cocuga siddetin ne oldugunu cok iyi bilenlerdenim,dünyanin her yerinde cocuga siddet hemen durdurulmalidir,cocuga siddetin onu öldürmekden cok daha zalimce oldugunun bilincindeyim,hz,isa incilde ,bir cocugun basini oksamayan ebedi hayata giremez derken,,kuranda cocuklari korumaya yönelik hicbir ayete rastlamamakda cok garip,oysa bu insanligin en büyük sorunlarindan biridir.
saygilar herkese.
"Din sıradan insanlar için gerçek, aydınlar için yalan, iktidarlar içinse kullanışlıdır." - Lucius Annaeus Seneca
|

30-03-2011, 11:37
|
|
Kıdemli Üye
|
|
|
|
Bu linke gir ve bazı Ateist arkadaşların
-Tanrının nerede olması ve ne yapması gerektiği konusunda bir anlam veremesem de-
hem de dünün tarihi ile bu konu hakkındaki düşüncelerinden bazıları :
taylan´isimli üyeden Alıntı
Kayseri'deki üç küçük çocuk boğazlanırken allahınız neredeydi çok merak ediyorum.
lanet olsun....
|
flipper´isimli üyeden Alıntı
Her zamanki gibi sessizliğini koruyor.
|
uyar´isimli üyeden Alıntı
şimdi bu sapık katil allahı bulduğunu pişman olduğunu dine yöneldiğini söylese (ki söylemeye başladı sanırım) eminim bir sürü dindar kardeş mucize falan der ve onu affetmeye kalkar...
|
http://www.turandursun.com/forumlar/...=23888&page=11
Kendin için istemediğini,başkaları için de isteme.
|

30-03-2011, 12:06
|
|
Üye
|
|
|
|
SABIRLI´isimli üyeden Alıntı
Cocuklugumda,cok uslu bir cocuk olmama ragmen,öz annem ve babamda cok siddet gördüm,babamin kumari ,ickisi ,kari kizi ,anneme sitres bizede dayak olarak yansiyordu,cocuga siddetin ne oldugunu cok iyi bilenlerdenim,dünyanin her yerinde cocuga siddet hemen durdurulmalidir,cocuga siddetin onu öldürmekden cok daha zalimce oldugunun bilincindeyim,hz,isa incilde ,bir cocugun basini oksamayan ebedi hayata giremez derken,,kuranda cocuklari korumaya yönelik hicbir ayete rastlamamakda cok garip,oysa bu insanligin en büyük sorunlarindan biridir.
saygilar herkese.
|
Çocuğa şiddetin farklı boyutları ve çeşitleri var. Çocukluğunda başına gelenler beni çok üzdü, inan bana. Bunu burda dürüstçe açık bir şekilde yazdığın içinde seni tebrik ederim. Çocukken başımıza gelen olayların kişiliğimizde ve psikolojimizde açtığı yaraların tamiri maalesef yok! Ne söyleyebileceğimi bilemiyorum.
|

30-03-2011, 12:51
|
 |
Üye
|
|
|
|
Dünyada hiç bir din, özellikle de islam, vahşetin karşısında olmamıştır. Örneğin şuna bakınız...
Mâide 33
(Medenî 112)Allah ve Resulüne karşı savaşanların ve yeryüzünde (hak) düzeni bozmaya çalışanların cezası ancak ya (acımadan) öldürülmeleri, ya asılmaları, yahut el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rüsvaylığıdır. Onlar için ahirette de büyük azap vardır.
Her din en başta da islam vahşeti körükler. Bu çocukların ölümünde pay sahibi olabilecek bir ideoloji ve din var ise o da islamın ta kendisidir.
Dinler her zaman savaşlara, cezalandırmalara, vahşetlere ve bunların diğer insanlara haklı gösterilmesine sebep olmuştur.Göstermelik sevgi sözlükleri ile de bu dinlerin arkasındaki psikopatlık saklanmaya çalışılır. Yine bunun da en belirgin örneği islamdadır.
Ateizm ise sevgiyi tanrıdan değil insandan alır. Dolayısıyla bu sevgi; ortalıkta nesnel olarak olmayan bir şey için ya da yalan ve göstermelik değil, gerçek bir sevgidir...
Yaşamı en değerli kılan yanı, bir sonu olduğunu ve bir tekrarı olmadığını bilmektir....
|

30-03-2011, 12:54
|
|
Üye
|
|
|
|
Bir ateist olarak bu haberleri gordukce islam dininden bir kat daha nefret ediyorum.cunku bu adi olaylarin olmasini saglayan saglikli kadin erkek iliskisine izin vermeyen olanak vermeyen islam kulturu.
kadinlari toplumdan tecrit edip kadin erkegin insan gibi degil sanki ayri birer mahlukmus gibi ayrilmasini saglayan bu din toplumdaki sapiklarin sorumlusudur.
yurtdisinda yasayanlar bilirki boyle kadinlara kizlara ufak yastaki cocuklara tecavuz olaylari turkiyeden yada islam ulkelerinden cok dusuktur,
el ele tutusan ciftlere pompali tufekle ates eden bir toplumda yasayan bireyin bu baskidan cinsel olarak etkilenmemesi mumkun degildir.
insanin en onemli gudusu varolmasini turunun devamini saglayan cinselligi baski altina alan islam boyle bireyesel patlamalara sebep oluyor.
turkiyede kadin olmak bu ilkel din sayesinde cok buyuk bir eziyet.gece 10 da filan bi isi olsun bir kadin bi yerden donsun yada pesine takilirlar laf atarlar ****** derler.bu aslinda bir isyandir gayet normal olan durtulerine yapilan kisitlamaya karsi bir saldiridir.saldiri kadina degil kulturedir.ama magdur kadindir.
tek sebep cinsel aclik ve insanin dogal cinselligine acik tehdit.insan bunu kabullendigi anda zaten yokolmayi kabul etmistir.
ulkemizde bu tip tecavuzler olumler maalesef her zaman olacaktir hemde artarak olacaktir.
|

30-03-2011, 13:02
|
|
Üye
|
|
|
|
Voltaire Darwin´isimli üyeden Alıntı
Dünyada hiç bir din, özellikle de islam, vahşetin karşısında olmamıştır. Örneğin şuna bakınız...
Mâide 33
(Medenî 112)Allah ve Resulüne karşı savaşanların ve yeryüzünde (hak) düzeni bozmaya çalışanların cezası ancak ya (acımadan) öldürülmeleri, ya asılmaları, yahut el ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi, yahut da bulundukları yerden sürülmeleridir. Bu onların dünyadaki rüsvaylığıdır. Onlar için ahirette de büyük azap vardır.
Her din en başta da islam vahşeti körükler. Bu çocukların ölümünde pay sahibi olabilecek bir ideoloji ve din var ise o da islamın ta kendisidir.
Dinler her zaman savaşlara, cezalandırmalara, vahşetlere ve bunların diğer insanlara haklı gösterilmesine sebep olmuştur.Göstermelik sevgi sözlükleri ile de bu dinlerin arkasındaki psikopatlık saklanmaya çalışılır. Yine bunun da en belirgin örneği islamdadır.
Ateizm ise sevgiyi tanrıdan değil insandan alır. Dolayısıyla bu sevgi; ortalıkta nesnel olarak olmayan bir şey için ya da yalan ve göstermelik değil, gerçek bir sevgidir...
|
Sana katılıyorum, bir şeyi sevmek zorunda olduğun için sevmek var ve birde gerçekten sevmek. Örneğin birisine neden sadaka yada zekat veriyorsun diye sorduğunda alacağın muhtemel yanıt ya sevap olduğu içindir yada böyle emredildiği için. Çok az kişi insanların yardımlaşmasının toplumsal yaşamın bir parçası olduğu bilinciyle yanıt verir sana, hatta çok çok az. Yani bazı dinlerde insanlara yardım ederken dahi bir çıkar ilişkisi var maalesef. Sevgide sanırım böyle. Sevin denildiği için, anne ve babanıza itaat edin denildiği için körü körüne itaat eder ve sevgi gösteririz, anne ve babamız kötü insanlar olsa dahi. Ama birde başkalarının acılarını insanın yüreğinin derinliklerinde hissederek gösterdiği empati var. Emredilmeden gösterilen anlayış ve bir yardım eli. Sevaptır yada öyle emrediliyor demeden uzatılan bir yardım eli ve sevgi. Bence işte insanlık budur.
|

30-03-2011, 13:12
|
 |
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi
|
|
|
|
kerimgibi´isimli üyeden Alıntı
forumda ateistleri anlamak için bölüm yok veya ben bulamadığım için konuları islam forumuna açıyorum bi hatam varsa şimdiden affola
kayseri'de öldürülen çocukları ve istanbulda öldürülüp parçalanan çocucuğu biliyorsunuz

anlamak için soruyorum lütfen altında art niyet aramayın bu çocuklar için ne düşünüyorsunuz ?
"çevreye uyum sağlamada yetersiz kalan bireyler ayıklandı" diyemi düşünüyorsunuz mesela
|
Sinirden ağlayacak duruma geldim,lanet olsunki elim kolum bağlı izliyorum,yapacak birşeyim yok.İnsanlar nasıl bu hale gelebilir bilmiyorum,demekki Tanrı hayaledebileceğimizden daha lanet,şerefsiz birşey.Bunlara göz yuman Allah'ın mına koyum!!!!Umarım bunu yapan ve bunlar gibi şerefsizlerin diri diri derisini yüzüp,Allah'a yeditirler birgün!!!
Tanrı'nın Adımlarını İzle Ama Asla Takip Etme!
Blog Facebook
|