Turan Dursun Sitesi Forumları
Geri git   Turan Dursun Sitesi Forumları > Genel Forumlar > Multimedya

Başlık Düzenleme Araçları Stil
Alt 08-09-2011, 11:22
Firestorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Firestorm Firestorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Üye
Dinlerden Özgürlük Grubu Üyesi

Araform´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Atatürk`ün dindar olmasi ya da olmamasi niye bu kadar mesgul ediyor sizi anlasilir gibi degil. Adamin yaptiklari ortada. Bugün ingilizin süngüsünün ucunda yasamiyorsak, bu hükümetlere ragmen, onun sayesindedir.

Yanisira ne dinleri yasaklamistir ne de camileri kapattirmistir, ne de bu videodaki hödüklerin söyledigi gibi dansöze ezan okutmustur. Üstüne hicbir dindarin yaptirmadigini yaptirip kurani Türkceye cevirtmis ve halka dinini secme özgürlügünü vermistir.

Ne istiyordu yobazlar? Islam cumhuriyeti istiyorlardi. Hala da onun arzusundalar. O yüzden tutturmuslar Atatürk müslüman degildi yobazdi suydu buydu. Ulan senin anani bacini kurtarmis yunanin tecavüzünden daha ne istiyorsun!

Siz ateistsiniz dimi? Özellikle son satır tamamiyle bir dinciden duyduğum sözlerdir. Tek kelime eksik gavur yunanlılar diyordu o...

İnsanların vatan millet diye toprak aşıklığına bayılıyorum. Diyelim ki bu gün türkiye yoktu ve yerine ingiltereye bağlı idik tamamiyle yani şu anda ingilterede yaşıyor olurdum. Açıkcası söylemek gerekirse bunun benim için hiç bir zararı olmazdı kişisel olarak ama böyle olmuş şu anda türkiyede yaşıyorum kişisel olarak bununlada bir sorunum da yok.. İnsanların bu tür savunmaları beni hep şaşırmıştır özellikle bunun bir ateistden duymam ayrıca bir şaşırtıyor. Bu gün türkiye değilde ingilterede yaşamak bir ateisti yada müslüman olmayan herhangibir bireyi nasıl kötü bir şekilde etkiliyebilirdi acaba?

Ulan senin anani bacini kurtarmis yunanin tecavüzünden daha ne istiyorsun!

Öncelikle saygı! Ayrıca rıkcılığın içine girip çıktığınıda belirtmek istiyorum. Yunanlılar bunu yapıyorldu da türk askerleri yapmadı mı sanıyorsunuz. Dersimde bu tür olaylar fazlası ile olmuştur bilmiyorsanız.
Alt 08-09-2011, 11:35
TUBA TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

atatürk dindardı veya değildi, ama önderimizdi ve türkiyeyi o meşhuur osmanlının yapamadığını yaparak kurtardı. bu manzaralar karşısında keşke kurtarmayasdı da babalarımızın ismi george dimitri vs olsaydı ve müslümanlıkta elden gidip hıristiyan olsaydık, NEDEN DEĞEMEZ BU MİLLETİ KURTARDIN ATAM ona uzanan dili kesecem
Alt 08-09-2011, 11:46
Kıdemli Üye

TUBA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
atatürk dindardı veya değildi, ama önderimizdi ve türkiyeyi o meşhuur osmanlının yapamadığını yaparak kurtardı. bu manzaralar karşısında keşke kurtarmayasdı da babalarımızın ismi george dimitri vs olsaydı ve müslümanlıkta elden gidip hıristiyan olsaydık, NEDEN DEĞEMEZ BU MİLLETİ KURTARDIN ATAM ona uzanan dili kesecem

Babanızın ismi george, dimitri, simavon, katevas filan olsaydı da yinede iyi bir baba olucağına emin sayılırım. Sadece türk babalar iyidir diye bir şey yoktur. BU ülkede çoğunluk müslüman yada hristiyan yada budist olması ateistleri neden bu kadar çok sıkıntıya sokuyor biri bana bunu çevaplaya bilir mi? Hadi bir müslüman bunu dese anlıyıcamda sizi anlamakta zorluk çekiyorum.

Sanarsınız ki atatürk tek başına kazandı kurdubu ülkeyi he, tek başına savaştı vs.. Bu arada dilim burada buyurun kesin tuba hanım
Alt 08-09-2011, 11:50
Khaos Khaos isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

hadi hödüğün biri kendince atatürk eleştirisi yapmaya kalkmış.
çapı ancak bu kadarına yetmiş.
bir dindardan daha fazlasını zaten kim bekler ki.

ama sizin bu hödüklüğe verececeğiniz cevap bu mu olmalıdır.

ne zaman konu atatürk olsa,
tarih anlayışınızın ne olduğu ortaya dökülüyor.

kişi kültü üzerinden idealist tarihçilik yapmak.

yok bizi kurtardı,
yok o olmasaydı yunanlılar anamızı bacımızı s...ti,
nedir bunlar ya.

Konu murted tarafından (08-09-2011 Saat 12:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Üslup!
Alt 08-09-2011, 11:59
Araform - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Araform Araform isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye

Siz ateistsiniz dimi? Özellikle son satır tamamiyle bir dinciden duyduğum sözlerdir. Tek kelime eksik gavur yunanlılar diyordu o...
Eh, heryeri yakip yiktiktan sonra yasama hakki verip vermeyeceklerini de degerlendirmek icap eder. Istanbul`un da sevrde nasil paylasildigini tarihi ucundan bilen bilir. Dolayisiyla bu konuya tepki göstermemin de yadsinmamasi icap eder.

İnsanların vatan millet diye toprak aşıklığına bayılıyorum. Diyelim ki bu gün türkiye yoktu ve yerine ingiltereye bağlı idik tamamiyle yani şu anda ingilterede yaşıyor olurdum. Açıkcası söylemek gerekirse bunun benim için hiç bir zararı olmazdı kişisel olarak ama böyle olmuş şu anda türkiyede yaşıyorum kişisel olarak bununlada bir sorunum da yok.. İnsanların bu tür savunmaları beni hep şaşırmıştır özellikle bunun bir ateistden duymam ayrıca bir şaşırtıyor. Bu gün türkiye değilde ingilterede yaşamak bir ateisti yada müslüman olmayan herhangibir bireyi nasıl kötü bir şekilde etkiliyebilirdi acaba?
Ister dogru bul arkadasim ister yanlis, ben Türk`üm ve Türk milliyetcisiyim. Bu yapida olmak icin müslüman olmaya da gerek yok. Araplarin dininden önce de Türk Türk`tü.

Ayrica Ingiltere`ye bagli olmakla Ingiltere`de yasanmasi da mümkün degil. Koskoca Afrika ülkesi Fildisi Sahili`nin anadili bile Fransizca olmasina ragmen yerlilerin hicbirinin Fransa`da yasamaya hakki yoktur. Sömürgeci ülkelerin hangi ülkelerde ne etkiler biraktigina bakarak karsilastirmayi yapmasi gerekir insanin. "Simdi Türkiye`de yasiyorum, o zaman da Ingilitere`de yasamis olurdum, n`olacak ki yani" diye basite indirgenecek bir konu degil bu.

Öncelikle saygı! Ayrıca rıkcılığın içine girip çıktığınıda belirtmek istiyorum. Yunanlılar bunu yapıyorldu da türk askerleri yapmadı mı sanıyorsunuz. Dersimde bu tür olaylar fazlası ile olmuştur bilmiyorsanız.
O cümlem sana degil ki! Dinci olup da Atatürk`e videodaki gibi ayarsiz salvolari atanlara. Ha dine imana büründüysen onu bilemeyecegim...

Düşünüyorum, o halde varım...
Alt 08-09-2011, 12:02
Kıdemli Üye

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

yok bizi kurtardı,
nedir bunlar ya.
Başka zaten hangi şekillerde yükselticekler ki

Konu murted tarafından (08-09-2011 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenlenen iletiden alıntı yapıldığından, alıntı düzelti.
Alt 08-09-2011, 12:02
Üye

Firestorm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanarsınız ki atatürk tek başına kazandı kurdubu ülkeyi he, tek başına savaştı vs..
Atatürk`ün tek basina kazanmamis olmasinin nedenini, daha dogrusu durumun vehametini tüm milletin Atatürk`ün arkasinda yer almasindan anlamak zor degil. Demek ki kimse babasinin adinin Dimitri olmasini istemiyordu sevgili Firestorm kardesim. Senin icin problem olmayabilir, bunu problem eden bizler, Türkler`iz.

Alt 08-09-2011, 12:07
TUBA TUBA isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyeliğini Sonlandırmış

Firestorm´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Babanızın ismi george, dimitri, simavon, katevas filan olsaydı da yinede iyi bir baba olucağına emin sayılırım. Sadece türk babalar iyidir diye bir şey yoktur. BU ülkede çoğunluk müslüman yada hristiyan yada budist olması ateistleri neden bu kadar çok sıkıntıya sokuyor biri bana bunu çevaplaya bilir mi? Hadi bir müslüman bunu dese anlıyıcamda sizi anlamakta zorluk çekiyorum.

Sanarsınız ki atatürk tek başına kazandı kurdubu ülkeyi he, tek başına savaştı vs.. Bu arada dilim burada buyurun kesin tuba hanım
ben senin yazdıklarını okumadım bile ama yazdıklarında atatürke hakaret boyutunda dil uzatma varsa evet keserim o dili, bu arada ben videoya yorum yaptım ve yazılanların hiçbirini okumadım,
şunuda bilmeni isterimki şuan kendi sınırlarımız içinde rahat yaşıyorsak atatürk sayesindedir, ne o atatürkün salakça tek başına rambo filminde olduğu gibi savaşmasını mı bekliyordunuz, hangi komutan tek başına savaşa girmiş bir cevap ver bakalım
Alt 08-09-2011, 12:08
Üye

Khaos´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

yok bizi kurtardı,
nedir bunlar ya.
Ateistlikle milliyetciligin ne alakasi var anlamasam da, kimsenin Atatürk`ü sevmeye mecbur olmadigini zaten söylüyorum. Bir hödüklük ettik Atatürk`ü sevdik, kusurumuz bagislana.

Konumuz iki dincilerin Ata`ya yalan yanlis savurmalari. Varsa bir yorum yapila. Sevmem zaten falan gibi sacmaliklari ortaya dökmek bunu provoke etmektir, bu sözüm de sana Firestorm.

Konu murted tarafından (08-09-2011 Saat 12:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzenlenen iletiden alıntı yapıldığından, alıntı düzeltildi.
Alt 08-09-2011, 12:17
murted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
murted murted isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Moderator

Böyle sebeplerden birbirinizin kalbini kırmayın. Kimse sizin gibi düşünmek zorunda değil.

Adam anasının bacısının namusunu Atatürk'ün kurtardığını düşünmüyorsa Atatürk'e minnet duymak zorunda hissetmemesi gayet anlaşılır.

Bu ülkede milyonlarca Pkk dolayısıyla Abdullah Öcalan sempatizanı var. Bu adam birilerine göre bebek katili, birilerine göre kahraman. (Bunun doğruluğu ayrı bir konu, şu an onu tartışmıyoruz.). Bizim baktığımız yerden milyonlarca insanın bebek katilinden yana olması anlaşılır gibi değil. Oysa sorsan bu insanların çok ama çok büyük çoğunluğu hiç bir şart altında bebeklerin katledilmesine onay vermez. Peki nasıl oluyor da bu insanlar Abdullah Öcalan'ın peşinden gidebiliyorlar? (Nasıl oluyor da analarının, bacılarının namusunu kurtaran adama minnet duymuyorlar? sorusuyla aynı minvalde bence)

Çok basit: Abdullah Öcalan'ın bebek katili olmadığını düşünüyorlar.

İkisi bence aynı şey; dolayısıyla bu yüzden birbirinizin kalbini kırmak en son yapacağınız şey olsun. Araform zannımca gizli ön kabulü üzerinden çıkarımda bulunuyor. Ön kabulü (İnsanların namuslarını Atatürk'e borçlu oldukları düşüncesi) herkesçe kabul görse o zaman haklı olurdu. Çünkü sanmıyorum ki biri çıksın da anasının, bacısının namusunu kurtaran bir adama minnet duymak yanlıştır diyebilsin.

No Religion No Cry

Ateizmi Anlamak için tıkla!

Önerilen Siteler