|
Siz ateistsiniz dimi? Özellikle son satır tamamiyle bir dinciden duyduğum sözlerdir. Tek kelime eksik gavur yunanlılar diyordu o...
|
Eh, heryeri yakip yiktiktan sonra yasama hakki verip vermeyeceklerini de degerlendirmek icap eder. Istanbul`un da sevrde nasil paylasildigini tarihi ucundan bilen bilir. Dolayisiyla bu konuya tepki göstermemin de yadsinmamasi icap eder.
|
İnsanların vatan millet diye toprak aşıklığına bayılıyorum. Diyelim ki bu gün türkiye yoktu ve yerine ingiltereye bağlı idik tamamiyle yani şu anda ingilterede yaşıyor olurdum. Açıkcası söylemek gerekirse bunun benim için hiç bir zararı olmazdı kişisel olarak ama böyle olmuş şu anda türkiyede yaşıyorum kişisel olarak bununlada bir sorunum da yok.. İnsanların bu tür savunmaları beni hep şaşırmıştır özellikle bunun bir ateistden duymam ayrıca bir şaşırtıyor. Bu gün türkiye değilde ingilterede yaşamak bir ateisti yada müslüman olmayan herhangibir bireyi nasıl kötü bir şekilde etkiliyebilirdi acaba?
|
Ister dogru bul arkadasim ister yanlis, ben Türk`üm ve Türk milliyetcisiyim. Bu yapida olmak icin müslüman olmaya da gerek yok. Araplarin dininden önce de Türk Türk`tü.
Ayrica Ingiltere`ye bagli olmakla Ingiltere`de yasanmasi da mümkün degil. Koskoca Afrika ülkesi Fildisi Sahili`nin anadili bile Fransizca olmasina ragmen yerlilerin hicbirinin Fransa`da yasamaya hakki yoktur. Sömürgeci ülkelerin hangi ülkelerde ne etkiler biraktigina bakarak karsilastirmayi yapmasi gerekir insanin. "Simdi Türkiye`de yasiyorum, o zaman da Ingilitere`de yasamis olurdum, n`olacak ki yani" diye basite indirgenecek bir konu degil bu.
|
Öncelikle saygı! Ayrıca rıkcılığın içine girip çıktığınıda belirtmek istiyorum. Yunanlılar bunu yapıyorldu da türk askerleri yapmadı mı sanıyorsunuz. Dersimde bu tür olaylar fazlası ile olmuştur bilmiyorsanız.
|
O cümlem sana degil ki! Dinci olup da Atatürk`e videodaki gibi ayarsiz salvolari atanlara. Ha dine imana büründüysen onu bilemeyecegim...